fredag 26. september 2008

NYTT TIL HELGA


Noen ganger feirer jeg at det er helg:)

Og da kan det være hyggelig med noe nytt. Det trenger ikke å være noe stort eller flott, bare det er noe jeg liker. Av og til blir det noe godt, andre ganger en bukett blomster, eller lys og servietter.




Denne gangen ble det en hyggelig kasse som jeg kjøpte på gartneriet.



Noe måtte jeg ha oppi, og det ble selvfølgelig eføy. He, he jeg pleier å ende opp med det..




Var den ikke søt,kanskje???




Her sammen med lysene jeg skal brenne i helga.



----Jeg fikk en utfordring fra Muffins verden om å vise fram en farge fra hjemmet mitt. Og det er nok nå alle venter at jeg skal vise fram noe rosa....... men nei du! Jeg har nemlig flere farger, for eksempel brunt. Det syns jeg er varmt og fint.

Her er noen av mine BRUNE ting:









Dermed ønsker jeg dere en herlig fredagskveld:)
Tenn et eller flere lys sammen med venner, familie eller helt for deg selv!

















onsdag 24. september 2008

NYDELIG PAKKE!!!!!



I dag var postmannen veldig snill, altså.

For han hadde den nyyyyydeligste pakke med til meg. Det er lett å se at den som har laget denne pakken har skjønt hva jeg liker.
Hun har skrevet på et kort til meg at hun har skjønt at jeg liker å være kreativ, og har laget en pakke dereetter:)

Se så flott....


Men dere,- det var ikke bare EN pakke, det var TRE!


Se på dette, dere. En pakke til pynt, en pakke til nytte og en pakke til glede.
Gjett om jeg ble glad.


I pakken til nytte var det et herlig rosestoff og ett nøste garn i lin/bomullblanding. Nydelig,- dette må jeg finne opp et prosjekt til, hurra.


I pakken til pynt var det et aldeles nydelig hjerte i sink. Jeg er jo kjempeglad i hjerter, så det passet perfekt det også. Dessuten var det ei kakeform pyntet med blonder og glitrende stener. Nydelig den også.

Se det flotte hjertet. Må finne en helt spesiell plass til det.



Den siste pakken var til glede. Og det er bare en ting å si, den ga masse glede fra første sekund. Den inneholdt flere ting.



Et vakkert oppheng for en liten quilt, nydelige blonder pent pakket sammen med rosa blonde rundt, spennende sjokolade ( nam nam ) og sist men ikke minst

et stitcherymønster!


Først trodde jeg det bare var et papir som lå for å stabilisere pakken,- så oppdaget jeg heldigvis at det var MER enn det. Dette må jeg brodere til jul!!!

Tuuuuuusen takk kjære giver. Jeg er helt imponert over hva du har fått til.

Gjett om jeg skal kose meg i høstmørket:)



tirsdag 16. september 2008

AHA-OPPLEVELSE



Vi kan blogge om hva vi vil, ikke sant???
Derfor vil jeg fortelle om min aha-opplevelse som jeg hadde i dag.

Jeg vasker ikke stekovnen min hver uke. Jeg vasker ikke stekovnen min hver måned heller...... Derfor er det et .....ARBEID NÅR JEG FØRST GJØR DET!
Og i dag var plutselig dagen da jeg fikk behov for en ren stekeovn, med alt det det innebærer.



Man sprayer, gnikker, bløter, man leter etter flere og sterkere vaskemidler. Man venter, pusser, gnir, tar en kopp kaffe, sukker, prøver igen, men hele tiden er det fortsatt et tynt svart lag med fastbrent fett i bunnen av ovnen! Er et flere som har det på denne måten?
Jeg lovte meg selv da jeg kjøpte ny ovn for fem år siden at jeg skulle vaske etter hver bruk, men tror du jeg gjør det? NEI...

Så her satt jeg i dag da. Skjev i ryggen og doven i beina etter å ha sittet på gulvet foran ovnen jegvetikkehvorlenge.

Det er da det skjer! Plutselig får jeg en knallgod ide. Jeg leter fram den lille skrapa som fulgte med ovnen og som er beregnet til å gjøre ren toppen for fastbrente rester. Jeg legger meg på kne igjen, lar skrapa gli over det svarte belegget, og hva skjer?
Jo, det svarte krøller seg sammen foran skrapa, og etterlater en ovn så ren som om den var kjøpt i går.





Jeg måtte bare le. Tenk, etter over 30 år med egen stekovn har jeg endelig funnet ut hvordan den kan gjøres ren på en enkel måte. Det er nesten ikke til å tro.

Er det rart jeg må blogge om det???





Her ser dere.....prøv da vel:)

Dere skjønner at jeg måtte dele en så god ide, ikke sant?
Det løes fettet må selvfølgelig vaskes bort på vanlig måte først, men det skjønner dere.


mandag 15. september 2008

SPENNINGEN STIGER


Mandag,- arbeidshelga er over, og det er tid for å få konkurransen ut av verden.
Tusen takk for alle koselige kommentarer jeg har fått, det har vært morsomt å se at så mange har vært innom hos meg disse dagene.





Her ser dere alle som har vært innom og ønsket seg en kosepose:



Klippe klippe sa kjerringa....




Oppi koseposen med alle lappene......



Og her er vinneren.....ikke en jeg kjenner, en som antagelig ikke har blogg sånn at vi kan få hilse på. Håper dette kan være en inspirasjon slik at det blir laget en ny blogg???
Men uansett, en vinner ble det, og du får en mail sånn at jeg kan få adressen din:)


Og sånn går no dagan. Håper dere fortsetter å komme innom. Det var gøy med så mye kommentarerså jeg må vel finne på noe spennende en annen gang, he he.
Ha en flott mandag dere.)





tirsdag 9. september 2008

KONKURRANSE!

Hei og hå! Vil du vinne en kosepose???


Akkurat i dag er det ett år siden jeg laget det første innlegget i bloggen min. Da satt jeg og skrev om jegeren som gjorde seg klar til årets store begivenhet: JAKTA. Og nå er vi jammen der igjen. Da jeg kom hjem fra jobb i dag, lå Vorstertispa og voktet på sin eier for å være sikker på at hun ikke skulle bli gjenglemt hjemme. Allerede tidlig på dagen da jegeren begynte å lete fram utstyr, hoppet hun innn i bilen og la seg på vent. Klær, utstyr, våpen, jaktvesten hennes, mat,- alt det der er nok kjente tegn for henne om hva som er i vente de nærmeste dagene. Og nå har de dratt til hytta, som er basen for rypejakta.

Så nå sitter nå jeg her da, sammen med ei lett småfornærmet Jamthundtispe som heller ikke denne gangen fikk være med. Hennes jakt er ikke startet enda, så hun får klare seg med noen småturer oppover her sammen med meg for å lukte litt etter elgen..... Hennes storhetstid er snart her, så hun blir nok blid igjen:)
I fjor fikk hun jo valper rett før elgjakta, så da måtte hun stå over jakta, men i år er det hennes tur igjen.


Men tilbake til konkurransen som jeg lovet i overskrifta.





Ettersom det er ett år siden oppstart, passer det jo med en liten bursdagsfeiring. Derfor har jeg laget en liten kosepose som jeg vil gi en av dere som kommer på besøk hos meg.




Den er sydd av lin, med et lite stitchery som er innrammet i noen søte bomullsstoffer.
Den kan brukes til det meste. Alt fra smågodt, telys,teposer, truser, et lite strikketøy, til toalettsaker kan puttes oppi den. Det gjør du som du vil:)


Det som skal til for å vinne denne, er at du legger inn en liten kommentar til meg under innlegget:) Enkelt, hva?
Jeg trekker når jeg syns dere har ventet lenge nok.......sier ikke akkurat når, he he.
Dere som ikke vet helt hvordan dere legger inn en kommentar, eller ikke får det til,-jeg skal være så raus at jeg sier at det er greit med en mail fra dere bare dere sier at dere vil være med på trekkingen.


En liten ting til....til deg som spurte om jeg kunne sy 3 koseposer til deg før jul. Jeg har mistet navn og adresse til deg da den gamle pc`n røk. Kan du være så snill å ta kontakt på nytt?




Til slutt et koselig bilde fra hyttetaket....... det har begynt å vokse tyttebær på taket, HURRA!!!!








Ha en herlig høstkveld alle sammen!