søndag 8. juni 2008

RYDDIG OG RENT?

Det er mange ting som hindrer oss i å rydde og gjøre rent, ikke sant, dere?
Et sted fant jeg denne søte damen. Der står det rett ut hva som kan være årsaken til at det flyter av rot i huset, for det tar jo unektelig tid å surfe rundt på nettet.....


Men det er heldigvis ikke det viktigste i verden at det er rent og ryddig overalt, for det er jo så koselig å stikke innom dere bloggere i stedet.
For å gjøre det litt enklere for meg selv har jeg forresten skaffet meg denne ruskeposen som Wenche har laget. Den skal henge på sybordet ved siden av symaskinen slik at alle trådene som har en tendens til å falle rett ned skal bli plassert oppi der i stedet.

Orden må det være, står det sirlig brodert.....

Jeg er spent på om det hjelper mot alle de løse trådene....Om trådene faller oppi eller utenfor, det vil tiden vise. Håper i alle fall at den hjelper litt, for det blir fort noen tråder som flyr omkring. Og hvis de ikke er brune eller grå nytter det ikke å skylde på hundene heller.....

Takk til deg Wenche.

22 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

Det er sant at dersom dataen hadde vært ødelagt så hadde jeg fått gjort så mye mer....

Lena sa...

Hos meg går det i rykk og napp - om maskinen er ødelagt eller ikke... *ler*

Den ruskeposen var jo kjempesmart! Og så stilig med det trådsnellestoffet den var foret med! Vi får håpe alle de løse trådene bare løper nedi der...

Hulda sa...

Så stilig denne ryddig og rent-saken var. :) Vakkert brodert også.

Vi har også hatt ei deilig helg, har vært på hytta både torsdag, fredag og i dag. :) Kommer nok med nytt innlegg i morgen.

Mona. sa...

Så sant,så sant....og når sola i tillegg er oppe,blir det enda værre å gjøre sin plikt som husmor....så nå kan det godt regne i to dager,da får jeg gjort litt.....hehee :) Søt pose til trådene dine !! Og mannen på trappa lo jeg godt av,så for meg hele seansen...men der og da var det nok ikke så morsomt,nei. Helt enig med deg i at allt må ikke være hvitt,det er veldig fint hos andre,men jeg må liksom ha litt farger,jeg også :) Kos deg da,og ha ei fin uke :)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hallais ...

Må bare si meg enig i hva PC bruk og husarbeid angår. Vil påstå at det var mye ryddigere rundt meg før bloggingen tok meg. Det er vel prioritering av tid, og jeg får mye mer ut av blogging enn av husarbeid. Så det så ;-)

Smart med en liten pose til å samle opp alt rusket. Bra påfunn. Det ligger en haug med trådsneller oppi allerede, ser jeg av mønsteret. Artig.

Ha en fin uke Lovise - ryddig hus eller ikke.

Marie sa...

Det er mykje kjekkare å surfe på bloggar enn å støvsuge.... Men det må gjerast reint av og til...

Ruskeposen er skikkeleg fin :)

Nunne sa...

Så deilig det er med rent hus!
Men så koselig det er med blogging :) Men å surfe rundt fra blogg til blogg,i et RENT hus, det er best!
Om du kikker inn til meg, så ser du hva vi gjorde på hviledagen!
Har "stengt ytterdøra" ettersom jeg har så mye private bilder. Mulig jeg lager til en åpen blogg senere.
Takk for bildene av den smarte posen! Dagene har i sannhet vært deilige! God natt!

Blå-hvit samlemani sa...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Jeg må kanskje tømme fryseren litt oftere? Uff, jeg sukker når jeg tenker på det...

Elzie sa...

Vilken härlig bild. Och det där med städning. Ja, kunde nog göras oftare *s*.
Hoppas du får en bra vecka.
Kram Elzie

Rosa sa...

Det er ikkje tvil om at ødelagt PC og reint hus har ein samanheng, nei...

Kjempefin pose du hadde der!

Anita sa...

Fin den der, men tviler på om den hadde hjulpet noe her;o) Måtte nok vært myyyye større da ja! Idag har jeg hatt en bloggedag! KOset meg masse med blogger og gjort litt smått innimellom! Er så allergisk at jeg har det best inne!! Kos deg videre i sommeren! Klem!

LAPPEQURI sa...

Kjempe flott rusk pose:-) Ønsker meg en slik. Må vel sy en slik en gang men det er jo hele tiden så mye annet jeg har lyst å sy. Rart det ikke bli tom for ideer;-)
Ha ei fin uke

Timotei sa...

Ruskposen er kjempefin! Så artig stoff med små trådsneller på! Her i huset er det tråder overalt. Her en dag oppdaget minstemann at han hadde tråd på brødskiva si også...

Lene sa...

God kveld, god kveld, kjære søster Ellen :)

Jaaaa, ta med deg en blomstrende syrinkvist når du kommer etterhvert, hihihiiii ;)) Du tenker nå på alt mulig og, du :) Og den var neimen ikke dum, den trådsamleren - ikke alltid like greit å få orden på alle disse løse trådene ;)

og sååå fikk jeg et slags deja vu her - og et herlig sådant et - da jeg så gubben på trappa di. Jeg glemmer aldri, Lovise, den aller føste gangen jeg troppet opp er inne hos deg - og jeg lo så tårene trillet!! Da viste du frem den fantastisk herlige, toppløse kjerringa di - og jeg falt jo pladask. Og dette må da være toppers gubbe til henne, hihihiii...

Du, jeg tenker på deg hver gang vi er ute med båten. Du skjønner, den ligger fortøyd i Frognerkilen - og det gjør kongeskipet og.Og jeg husker jo bildet du hadde av det på bloggen. Knipset det forresten på lørdagen da vi tøffet forbi - og en haug av matrosene var ute og badet ;)

Her har jeg kosa meg ute i kveld, plantet og gravd i jorda. Åååå, nå blir det fint, nå - kan ikke se meg mett - så ikke drøy for lenge før du kommer - du får bare husje litt på syrinene ;)

Good nattaklem til kjære deg :)

Mia sa...

Heheh, kanskje er det noe i det med ryddighet og pc... Jeg har ikke støv på hjernen, det skal sies, men jeg liker nok å ha det noenlunde ryddig rundt meg... så en slik ruskepose hadde nok vært tingen, ja.

Lindas Hus.. sa...

Hei!Den dere var flott.Min maskin burde være i uorden for da måtte jeg begyne på huset.Men her sitter jeg å koser meg å utsetter det ungåelige.Fin ruskepose.
God helg.Linda :))

borghild sa...

For en utrolig smart ruskepose! Og så er det nålepute på toppen, eller?? Eller er det kun ment som vekt? Kjempefin er den iallfall, og selv om trådene ikke detter oppi, så er den jo flott å se på!:-) Ha en god helg! Klem B:-)

Lene sa...

Hei, Lovise :)

Er du der?? Eller har du tatt med deg jegeren og dratt på romantisk fjelltur??? Eller jobbehelg???

Jeg sitter nå her og har min meget velfrtjente mojito i sommerkvelden. Og så tenkte jeg bare jeg skulle si skål - og ønske dere en fortreffelig fredag den trettende kveld!! Lykkekvelden :)

Good klem :)

LISBETH---<-@ sa...

He he, kjenner den så altfor godt..her er det et teppe av tråder når jeg syr...noen henger seg fast på hunden, noen på klærne..stort sett tråder overalt, og dataen gjør sitt til at det ikke blir støvsugd med det samme;O))Smart pose, når du har sydd så fin trådoppsamler blir den vel brukt flittig!
Klem

Flower Power sa...

Hehe...denne damen var da sjarmerende:) Passet fint hos meg om dagen, for her blir det lite blogging og mye rydding. Har en sånn kaste-det -vi-ikke-bruker raptus her i huset. Foreløpig ser det værre ut enn noengang, men når alt er sortert og kommet på plass, skal det nok bli bra:)

Så praktisk trådpose du har laget! Kjempefin, og herlig munter i fargene:)Du er både kreativ og produktiv du....skulle ønske jeg fikk puslet litt snart med sånne ting jeg også. Nå har jeg i hvertfall fått orden i sysakene, bokstavelig talt...hehe:))

Du, det ligger en utmerkelse til deg inne hos meg. Den er velfortjent....

Ha en flott kveld!

Nunne sa...

Fant plutselig avisa fra igår, og ser at DEN har jeg ikke lest...
ARTIG! Så møter jegeren Kongen og Dronningen ...? kanskje jeg kan finne han i mengden og få kjøpt med en ting på denne spesielle dagen. Hadde vært gøy! Ørepynt har man jo aldri for mange av.
Håper tåka letter litt til de ankommer, akkurat nå henger den lavt. Darlingen min kom just inn å henta flagget! Det skal flagges idag!
Ønsker dere en fin dag!

Ella sa...

Smart ruskepose.
Ønsker dge en fin sommerdag :)