søndag 29. mars 2009

FIONA`S DRESS


Har hatt frihelg med fjelltur, fred og ro i sjela. Det har også betydd noen rolige stunder med et strikketøy mellom hendene, og da ble denne lille kjolen nesten ferdig.


Fionas kjole er snar og enkel,- og ikke minst morsom å strikke.
Artig å strikke noe som er smått og blir fort ferdig... det passer godt for en sånn som meg:)Kjolen er strikket ovenfra og ned, en måte som er vanlig på sånne små kjoler som dette. Mønster er hentet fra Sanne Bjerregård,og jeg falt pladask for denne.


Jeg hadde noen nøster med lys grå Alpakka, og pyntet med en liten bit rosa i bærestykket og nederst. Faktisk brukte jeg bare litt over ett nøste på denne her i str 3-6 mnd.Må vise fram en presang som kom helt fra New Zealand til mitt lille barnebarn. Nydelige tøfler med såler i lammeskinn....med ulla inn!!!! Kjempefine.
Og dessuten kjempefin spisesmekk med broderte kattunger på.
Tusen takk til min venninne Marlene.

Takk for alle hyggelige kommentarer på det forrige innlegget. Jegeren var spent på om det ble noen kommentarer til ham.


God søndagskveld til dere:)


13 kommentarer:

Strikkelines sa...

for et vakkert stykke arbeid...alldeles nydelig

Pia sa...

Nyyydelig kjole!

Timotei sa...

Nydelig kjole du har strikket, enkel, men skjønn! Alpakka er et herlig garn å strikke av.Må være koselig å ha barnebarn å strikke til! Jeg sier til eldstegutten min at når han blir pappa skal jeg strikke sååå mye fint til barna hans.(Han rister bare på hodet av meg da, er jo bare 16 år ennå...)
Flotte ting du har fått fra New Zealand også!

Nikoline sa...

Så utruleg sjarmerande kjole!Og så er det ekstra moro å strikka så smått.. det passar meg også heilt utmerka å halda på med noko som vert fort ferdig! Men no er yngste barnebarnet 9år så det er ikkje så fort gjort lenger ( iallefall ikkje med kjole...)
Og dei små tøflene då...! MED skinnet inni.. kan berre tenka meg kor herleg det må vera! Men brodert smekke trur eg at eg hadde hatt kun til pynt..
Ha ei fin veke!
(og snekkaren fortjener ros både opp og i mente!)

Rekkehuset sa...

Så nydelig kjole!! Og fine gaver fra andre siden av jorda:-)

Elins Strikkeri sa...

Virkelig flott kjole, har sett ein del sånne rundt om på bloggene og dei er nydelige!! Får litt lyst til å prøve meg på ein sånn eg og, men no er ho eg kunne strikke til blitt over 3år så ho er kansje for stor?

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Nei guri land for en herlig kjole. Du den var råskjønn, og helt min smak!
Nydelige tøfler, sukk.
Jeg har lagt ut på en veldig lang bloggerunde, har bestemt meg for å hilse på ca 200 bloggere som deltok i konkurransen min!!
Ha en fin kveld da snille så blogges vi ved.
Go`klem

Inger-55 sa...

Nydelig kjole til ei lita Tulle! veldig praktisk med slike tunikakjoler. Og tøflene var aldeles nydelige!
KLÆMMMMMMMA

Nunne sa...

Stakkars... Fikk han ikke hilsen fra meg heller??? :((

Kjolen kan nå du få æra for alene, regner jeg med. Den var hvertfall fin. Sånne ting er noe jeg også liker.... fort ferdig.
Vet du jeg holder på med babyteppe nr. .. ... ?? Vet ikke.. Og nå er jeg såååå lei. Lenge til neste teppe. På midten er omgangene så lange som 7 magre år.
God natt!

Besta sa...

Nydelige ting du viser. Spennende med barnebarn.

Kjersti M sa...

Heldig kommende barnebarn som har slike produktive besteforeldre. Regner med at jegerens flotte arbeidstykke går i arv framover.
Lykke til med begivenheten :-)

Muffin sa...

Å du store min så mye fint og nytt på bloggen din siden sist jeg stakk innom! Du må hilse treskjærerjegeren og si at den vugga var aldeles... kjempeflott! Skikkelig håndverk som alt det andre han lager. Og så den lille nusselige kjolen da, man kan jo smelte av mindre. Til og med kleshengeren var fin! Tipper det kommer mere småtteri fra pinnene dine snart ;)

Guttemamma sa...

Å.,men fin blogg har jammen du og!!Så nydelige ting du har strikket, både til den lille gutten og jenta!! Og vuggen...wow, flink mann ser det ut til også!!! God, kreativ påske til deg og dine1!
Hilsen fra Anette