tirsdag 25. mars 2008

VEL OVERSTÅTT PÅSKE

Tjo og hei dere, og vel ovrstått påske.
Det er vel unødvendig å si det, men her i nord har vi hatt en uforglemmelig påske. Sola har skint nesten uavbrutt hele tiden, og vi har nytt hver eneste dag. Jeg legger ikke ut noe bilde fra fjellet, for det har bare vært hvitt og blått, hvitt og blått og det er jo litt kjedelig for dere å se på, he he.....
Jeg viser heller fram buketten som jeg lurte med meg til fjells.
Den besto av nelliker- røde og orange, pluss deilig duftende fresia. Buketten ble finere for hver dag som gikk, nellikene vokste, så det var nesten rart at den var på sitt fineste da vi dro hjem etter 11 dager. Helt utrolig så flott de sto.
Ettersom været var så fantastisk, har det blitt lite kreativitet hos meg disse dagene. En halvstrikket sokk, noen halvferdige sudoku, litt kryssord......ja, hva i all verden har jeg egentlig gjort???
Vel, vi har gått på ski i sol, i måneskinn ( det må dere prøve altså....en helt fantastisk stemning når man er høyt til fjells ), vi har spist og drukket, vært på besøk og hatt besøk, og sånn gikk nå dagene...


Vel hjemme igjen er det godt å komme til sitt deilige bad, og ikke minst til sin deilige seng.


Her kan dere se teppet jeg sydde for å henge over senga for noen år siden. Jeg er jo kjempeglad i hjerter, og da blir det ofte til at noen hjerter sniker seg inn i det jeg lager.

Jeg ble veldig fornøyd med dette og liker at det henger der....

En liten artig detalj er de de gamle knappene som jeg fikk tak i på en tur til en buitkk på ei øy utenfor her en gang. Ordentlige stoffknapper som kjøpmannen priset opp i full fart da han skjønte jeg var interessert i dem.... De ble plutselig antikke, he he.

Grønne hjerter finnes vel ikke, men men.. Jeg likte dem nå uansett.

Får håpe kreativiteten kommer opp igjen sånn at jeg får presentere noe spennende etter hvert.Inntil da får dere ha en flott vårkveld!


13 kommentarer:

Nunne sa...

Hei igjen, Lovise og takk for sist! VI har savna deg her i blogglandia, men visste jo at du var til fjells. Og hvem har ikke nytt denne påsken?? Det har vært flott! Kort og godt FLOTT!
Hjerter er herlige, og teppet var som alle andre arbeid du har laga, et mesterverk! Du er så utrolig flink med symaskinen og nåla.
Ble så glad da jeg så du var på "uinnlendet" igjen!
Jeg har just komme heim fra hytta og vært i badet! Har en liten tass som sover over her i natt og... koselig ;) God tirsdagkveld. Klemzzz

Marihøna sa...

Håper du har hatt en fin påske du også!
Hjerteteppet ditt er bare så fint! Er litt misunnelig på dere som er så flinke til å sy. Har symaskin og planer om å lære meg å bruke den til litt mer enn bare rette sømmer - men foreløpig har det bare blitt med planen......

Anita sa...

Så fint!! Tror jeg må teste ut litt quilting etterhvert!! Vi hadde en halvveis avtale om at du skulle sy et bok omslag for meg?? Egentlig så ønsker jeg meg et som er til en skrivebok jeg har, tror du at du klarer det, hvis du får mål av boka?? Er bare bittelitt større enn husmor pornoen;o) klem!

Atelier-Thalia sa...

Hei til deg.
Av forskjellige grunner la jeg ned bloggen min. Kommer innom for og besøke mine "faste" av og til kan du skønne:) håper du har hatt ei flott påske.
Natta til deg!

Syersken sa...

Nydelig hjerte teppe, fin fargekombinasjon. Hjerter kan vel ha alle farger, synes grønt var fint jeg.

Mokina sa...

Flott hjerteteppe som passet perfekt over sengen! Synes det er flott med hjerter i alle slags farger...
Har vært innom deg tidligere og og beundret alt det flotte som du syr, men er usikker på om jeg har lagt igjen spor tidligere... Skal prøve å bli flinkere å legge igjen spor etter meg :)

Ha en flott og kreativ uke.

Lindas Hus.. sa...

Hei!Høres ut som dere hadde flotte
dager på vinterfjellet.Det er godt å slappe av i påska.Få lada batteriene.Koselig hjerteteppe hos deg.Ha en fin dag!Hilsen Linda :))

toneab sa...

Takk for kommentar i bloggen min. Vesker får man aldri nok av :-) ferdig med ei så har man lyst til å lage flere! Hjerte-teppet du har over senga er knallfint!

morgrethe sa...

Ja nå kan våren komme, men her har snøen kommet de siste dagene. Men i dag skinner solen, og masse snø smeltes forhåpentligvis. Mitt mål i dag er å få bort all påskepynt, så nå bretter jeg opp ermene og setter igang.

PS: Jeg er ikke redd for at kreativiteten din kommer igjen med det nydeligste arbeid.

My little footprints sa...

Hei!
Det virker som om du har hatt en herlig påske! Så deilig med sol hver eneste dag! Det er rart hvor mye det har faktisk å si ;) Vi nordmenn er jo så væropptatte hihi ;) Her snør det ned i bøtter og spann, og jeg kan ikke akkurat si at jeg er så spesielt begeistret for det ;)
Så fint teppe du hadde laget! Hjerter er jeg veldig glad i selv ;)
Ønsker deg en kjempefin uke!
klemmer fra Beth

Lene sa...

Hei, Lovise - og velskommen hjem etter vel overstått påske.

Ja, jeg skjønner at dere har storkosa dere. En halvstrikket sokk er da slett ikke værts. Det er dobbelt så mye som jeg har utrettet :)

Og jeg er så enig, så enig med deg - sengen er det man savner aller mest når man er på tur. Hadde det ikke vært for det - så tror jeg jammen vi hadde blitt igjen der nede under sydens sol.

Jeg kan vel dorresten tenke meg at du og jegeren har blitt like brune som oss under sola der nord. Feira påake på Finnmarksvidda et år, og alle trodde jeg hadde vært i syden da jeg kom hjem :)

Så godt å høre fra deg igjen :) Ha en fortsatt fin dag - og god klem fra meg :)

Ps - tok du buketten med deg hjem igjen?? Står den i så fall enda? Imponerende flott var den iallefall :)

Anemone sa...

Så flottå høre at damen har kost seg og hatt det bra :-)
Slikt gleder og er flott å høre. Et ordtak sier "borte bra, men hjemme best" og det finner en raskt ut stemmer når en kommer hjem til sin egen seng...

Klem herfra

Blåbærtua sa...

Kjempeflott hjertebilde. Fin kombinasjon av røde og grønne hjerter.