tirsdag 11. mars 2008

VÅRFORNEMMELSER

Det våres i bakkene, og vi har en fin tid foran oss nå. Her hos oss har vi først nå fått litt snø, så solstrålene som varmer om dagene gir en veldig fin vårstemning og gir store forhåpninger om en flott påske.
I går var det første gang i år at jeg tok med meg kaffekoppen på altanen mens jeg leste avisa. FOR en herlig følelse å sitte der med sola midt imot og uten et eneste vindpust.
Gleder meg til påsketuren til hytta som starter straks. Skal bare jobbe ei nattevakt til først.

Har vært ute og reist ei uke, og har da vært på venninnebesøk sørpå. Det var kjempekoselig og ga fine dager både i Tønsberg og i Horten.

Men da jeg kom hjem lå det spennende ting og ventet på meg.

For en tid siden vant jeg en premie hos Merete på En reise med små sting.

En spennende liten quilt som jeg ble veldig glad for. Tusen takk Merete:)


Ikke nok med det.....

Det lå også pakke til meg fra Kathrin på Dans på roser

En nydelig strikket oppvaskklut. Den er nesten for fin til å brukes syns nå jeg, men jeg får vel hoppe i det og tørke litt forsiktig..

Tusen takk for overraskelsen du sendte, Kathrin ( dette var en Pay it froward gave )


Ellers var det jo en del fristelser sørpå.... I Oslo måtte jeg en snartur innom på Kathrines quiltestue.

En liten handel ble det, noen stoffer og litt blonder....får vel prøve å finne noe å bruke det til, he he. Det var mye nydelig å velge mellom, men jeg kunne ikke ha med så mye i den bittelille kofferten min.


Litt småsnusk var det å finne i Horten sin hobbybutikk også.


dddddddd

SADD, en av valpene vi fikk i høst var innom på besøk en dag.

Her kan dere se hvor fort han har vokst. Her er han litt over 5 mnd gammel, og har snart blitt like stor som sin mamma. Det er kjempegøy å se at han fremdeles kjenner seg igjen her hos oss. Han raser rundt, herjer med tante Ruski og mora, hopper opp i hundesengene og ser ut til å kose seg skikkelig.


Se så fint han koser med tante Ruski. Lett å se at de to har vært knyttet til hverandre.Og her en liten lek med mamma. Artig besøk, fint at han bor så nært at vi får følge ham framover i utviklinga. Det blir gøy å se om han blir like flink som Sacha, sin mor:)
Herlige hunder.

19 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Jammen var det masse flott her hos deg, både fått og kjøpt...
Så jo ut som hudene koste seg godt sammen, morro å få besøk av de som også er "flyttet" hjemmefra...

Ønsker deg ei riktig GOD PÅSKE, her skal påsken nyyytes hele uka...

Kjerstis Hjørne sa...

Heisann.

Så koselig at du har vært innom bloggen min.

Artig å se på hundene som leker. Fint med litt familiegjenforening:)

Min hund var på besøk hos sin mamma, mormor og to storesøstre før jul. Da var hun 5mnd, hun var faktisk litt redd og ville helst sitte på fanget mitt, men det gikk bedre etter hvert. Men storesøstrene hennes likte henne ikke så godt.

Ha en fin uke.

Nunne sa...

Hei og velkommen heim!
Ja, det ser jeg....du hadde jo annonsert at du skulle innom den tøystua, så dette var egentlig just som forventa! Haha...
Må flir e i skjegget, jeg har ofte lyst å legge ut bilder av mine plastposer når jeg har vært i Bodø (eller for den del en halvtime på Ørnes)..da MÅ jeg alltid kjøpe et nøste garn pssstt...(eller 10..!!)
Folk ville tro jeg har garndilla. Men jeg ser for meg at du har samme tanken som meg...ei GARNHYLLE, fyllt med masse delikat garn i alle nydeligste farger, DET ville jeg hatt på loftet!
Tenker DU ville likt en vegg med hyller fyllt med tøy og trådsneller og blonder i alle varianter!?? Jeg kan ikke sy :(
hmmm...men du er ikke så ensidig som jeg, du ville likt begge deler.
Jaja,godt vi har penger å bruke på garn og tøy... og hender å gjøre håndarbeid! Og godt våren er i anmarsj. Kommer just inn døra etter en tur på hytta. FREDFULLT!
Havet blankt,himmelen rødlig, stille og fint. Og en tynn månefar på marshimmelen. God nattevakt.
PS. Godt å se deg igjen,vi har savna deg!

Timotei sa...

Koselig med pakke i posten! Og fine saker du har kjøpt deg! Jeg hadde også min første kaffestund på altanen i helga. Måtte riktignok ha på genser og raggsokker, men sola varma faktisk! En herlig følelse!

Marihøna sa...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Bakebollen er kjøpt på Skeidar.
Er det ikke godt at det har blitt vår og sola har begynt å varme? Nå blir det bare bedre og bedre.
Herlige bilder av lekende hunder!
Ønsker deg en flott påske med forhåpentligvis masse deilig sol!

Mia sa...

Koselig med en tur sørpå, tenker jeg, selv om man er aldrig så hjemmekjær... (jeg er egentlig det, jeg også, og synes det var deilig å komme hjem fra Nice, selv om turen dit var aldrig så herlig). Fine stoffer fra Kathrines, det er alltid masse fristelser der. Herlig pakke fra Dans på roser også, en slik oppvask klut kunne jeg også tenkt meg, selv om jeg heller ikke er sikker på om jeg hadde klart å bruke den, så fin som den er...

Helene S sa...

Så heldig du er som får besøk av en av valpene dere hadde. Ser ut til at den trives og vokser godt hos nye eiere. Må varme et "morshjerte" det.

Elzie sa...

Vilka fina presenter du fått. Och mycket fint hade du köpt också.
Skoj att få se valparna när dom blivit lite större.
Hoppas du har en bra onsdag.
Kram Elzie

Hobbygåsa sa...

Så morsomt med valpebesøk, det ser jo ut til at de storkoser seg. Og så mye fint du både har fått og kjøpt. Er ikke Tønsberg en herlig by? Vi har gode venner der og er på besøk så mye vi får til, jeg har sååå lyst til å flytte dit. Ønsker deg en flott påske med mye sol og gnistrende skiføre!

My little footprints sa...

Hei Ellen!
Ja jeg deler din glede over våren! Det er jo så herlig! Selv om vi har hatt noen regnværsdager nå, så gjør det ikke noe. Jeg vet at godværet finner veien fram til meg, til påsken ;)
Så mye fint du har fått kjøpt deg da! likte så godt stoffene og blondene dine ;) Jeg har jo fått helt dilla på blonder nå ;)
Ønsker deg en fortsatt fin uke, og om ikke vi høres før, så ønsker jeg deg en herlig påske!
Klemmer fra Beth

Anita sa...

Åh, nydelige ting!! Ønsker meg også en Oslo tur med Katrines som mål, bla. Hun begynte jo først med butikk i garasjen til mammaen sin ikke så langt herfra! Kuult! Horten! Der skulle jeg ha vært en dag også; har et 1 års bilde som jeg ikke har hentet! Ha en koselig kveld!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Nydelig Quilt fra Merethe.Kos med en flott vaskeklut.Nydelige stoff og blonder.Ha det fint!
Hilsen Linda :))

Lisbeth sa...

Himmel så flotte ting som finner veien til postkassen. Så gøy!
Herlige bilder av søte vover.
Ha en skjønn kveld..
Klem

Annemariesquilt sa...

Heia...
Så flotte gaver du har fått i poste. ( hmm litt misunnelig, neida bare tøyser)Jeg synes også at den oppvaskkluten er for flott til å brukes. Kathrines Quiltestue er et farlig sted for bankkortet. Masse lekkert, mitt siste besøk der i høst var en nytelse. Glemte helt tid og sted.
Så skjønn "valpen " er. Det må være gøy å se om mor og valp kjenner hverandre igjen.
Jeg blir borte i 14dg nå så hvis det blir stille fra meg så for jeg håpe å ta det igjen etter påske. Skal til Trondheim i beg av April med jobb så det kan hende det blir stille veldig lenge. Skal prøve å kjempe meg til Pc siste helga i mars, men jeg har 2 jenter 14 og 17 som pleier å vinne den kampen.

God Påske fra meg til deg!

silje-sin sa...

Så flotte ting du har fått,og nydelige stoffer du har kjøpt! Koselig å se at hundene lekte så godt sammen:) Ha en riktig fin påske! mange klemmer fra silje.

Hulda sa...

Så masse fint du har fått i posten, nydelige stoffer fra Kathrines Quiltestue også. Jeg bestilte derfra nylig, og venter på pakke i posten. Artig at en av valpene kom på besøk. :)

Lille Trille sa...

Så kjekt med gave i posten :-)
Masse fint du har kjøpt deg også, er alltid gøy a handle inn fine ting til prosjekter man har gående (om det er i hodet eller med hendene he he).
Nydelige hunder dere har, og kjekt med besøk fra en utflyttet "unge".
Ønsker deg en flott påske.
Klem Lille Trille

Ella sa...

Heisan.
Mye fint du har fått og kjøpt.
Koselig med gaver ..
Nydelige hunder.
GOD PÅSKE :=)

Lene sa...

Heeeei, søster Ellen!!! Jeg har savnet deg, jeg. Du som skulle vært med meg til deilige, solfylte Spania :) Men skjønner at du likevel har hatt det fint - både med Oslotur, kjempekoselige pakker i posten - og ikke minst hjertelig gjensyn med en av valpene :))

Og nå har du vel tatt med deg jegeren og dratt til fjells, så jeg får sitte her og savne deg enda litt til :)

Ønsker dere iallefall en herlig påske med de deiligste retter servert :) Mmmm - får vann i munnen ved minne om deilge elgbiffen du viste bilde av her tidligere :)

Goood påskeklem fra meg :))