torsdag 29. mai 2008

HJEMMEKOS

Det er en deilig torsdag med fri fra jobben og tid til å bare tulle rundt med det jeg har lyst til. Dagen har gått litt for fort, men har vært fin likevel.
I dag kom det en pakke i posten fra Marit i " Som dine dager er "...en spennende pakke med nydelige ting inni. Artig med PAY IT FORWARD.
Nydelige servietter og lys....det får jeg aldri for mye av.


Kuler til å henge på duken så ikke vinden tar den..... et nydelig engleskilt.....


....og den søte lille koppen!!

Tusen takk snille Marit for en nydelig presang som ga dagen ekstra glans.

Herved sender jeg videre tilbudet om pakke i posten til de tre første som ønsker å være med på dette. gøy å se om noen vil bli med.


Ellers har dagen gått til å bake noen muffins

og å lage en deilig salat til middag!Sunt og godt, med pasta, baconterninger, kylling, squash, tomater, trippel- salat, basilikumdressing servert med fransk kornbrød!

ANBEFALES.


6 kommentarer:

Ella sa...

Hei!
Så mye fint du fikk i gave.
Pastasalaten så innmari god ut.
Nydelige ting du har fått tak i på loppemarked.
OG god helg når den tid kommer :)

Besta sa...

Den koppen var bare nydelig, heldiggris.Jeg har vært og fisket i kveld og fikk flott storsei noen mindre og tosk til pusekattene på gjerseth.God natt... Klem

Lene sa...

Heeeeei, der var du snuppa mi :)))

Hehehe, ja, jeg må ta natten til hjelp ;) Vi styrer så fælt om dagen, og jeg rekker jo ikke blogge nesten noenting, hihi. Kriiise ;)) Vet du - nå har det liksom blitt type blogging: ta for seg kommentarboksen, og besøke en og en... Hehe. Og når man rekker innom etpar-tre om dagen, går det jo unna...... Jeg liker så godt å ta meg litt tid på bloggene, se, nyte og lese. Ja, og så vet du jo når skravla her setter i gang, hihiiii ;))

Du, jeg visste vel at den jegeren din drev med noe sånt. Ja, vi har snakket om det før, du og jeg - verdens beste menn - vi har hver vår, du og jeg :)

Det er sånne ting jeg drømmer om, jeg og. Men om det blir noe jeg starter opp selv, eller om jeg søker meg andre steder gjenstår å se. To år igjen, så er jeg ferdig med deltidsstudiene. Hehe, nesten litt trist - jeg trives så inmari godt med å gå på skole.

Duuu, jeg sender deg masse sol og varme!!!! Det er sååå deilig her om dagen. Og vi svetter jo ekstra, da - med skikkelig arbeid ute. Men såå godt å få det gjort :)

Ha ei god natt, Ellen :)
Såå kos å tittte innom deg igjen. Føler det var så lenge siden :)

Gooood nattinattklem :)

Fjordheim sa...

Så koselig pakke du har fått. Den koppen var jo bare flott. Godt med slike overraskelser i hverdagen.
Den salaten såg veldig god ut. Godt med slik lett mat på varme dager.
Ha en riktig god helg :)

LISBETH---<-@ sa...

Salaten så bare herlig innbydende ut, sitter her og tygger på en nepe, hihi. Ingen andre i familien liker de så da knasker alle sammen ;o))
Så fine ting du har fått! Tror jeg må vente til høsten med å hive meg på "sende pakke greie", vet at jeg har for mange jern i ilden nå, men det melder seg vel andre villige etterhvert.
Ønsker deg en nydelig helg
Klem

Magny sa...

en herlig gave du fikk...,- og lekker mat du har bilder av...
ja mye fint å titte på her idag!
klemmmss