mandag 29. desember 2008

God jul til dere alle:)


Jeg håper dere alle har hatt noen fine dager i julen. Her på bloggen har det vært stille en stund,- jeg har visst fått litt problemer med å holde meg oppdatert rundt hos dere.
Jeg har mottatt mange hyggelige kommentarer og flere awarder som jeg ikke har takket for enda. Jeg har vært treg, men herved vil jeg takke dere alle sammen.
Jeg håper å komme sterkere tilbake, for jeg savner stundene ved pc;n.


Jula er en tid for besøk, hyggelige treff og så videre, Her hos meg har det vært jobb med litt besøk innimellom. I går hadde jeg min siste jobbedag før jeg får noen etterlengtede fridager til nyttårsfeiring. Det skal jammen bli deilig.
NYTT PROSJEKT:
Jeg har en plan om et nytt prosjekt: et teppe strikket i lapper med forskjellig mønster. MEN jeg begynner ikke på dette uten at jeg har fått noen råd om garnvalg, pinnetykkelse osv.....

ER DET NOEN SOM KAN HJELPE???????

Dette er noe jeg regner med vil ta maaaange år.....jeg er jo som kjent ikke flink til å fullføre. Men jeg har sikkert mange år framover å ta av håper jeg.
Så, kjære venner..gi meg et pip om du har sett, hørt, prøvd eller bare drømmer om å lage et sånt teppe.... Jeg tror jeg foretrekker et garn som kan vaskes i maskinen, eller hva?
15 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Oi,for et nydelig teppe.Sånt våger ikke jeg meg på,er ikke noe flink med strikkemønster.Men du får det sikkert til.Ønsker deg ei fortsatt fin romjul.Klem herfra!

Stubbetufsa sa...

Jeg gleder meg allerede til å se hvordan det går med lappeteppet! Hvis det er i superwash, kan du vaske det uten å være redd for at mønsteret skal toves og bli uklart.
Men om det er av 100% ull, da kan du jo bare vaske det med ullvaskemiddel! Og fortsatt ha den rene ulla som kanskje er varmere enn sånn behandlet ull?? Jeg bare tenker høyt! Lykke til!

borghild sa...

Det heftet har jeg hatt liggende et års tid nå, og jeg har ikke begynt på en eneste lapp ennå!! Det burde jo være overkommelig siden man kan strikke en og en lapp, men det er alltid andre prosjekter som kommer foran i køen;-) Kommer nok til å følge med på om du får noen garntips, for jeg vet heller ikke hva jeg skal strikke det i (hvis det noensinne blir strikket da...;) Ha en fortsatt fin romjul! Klem B:-)

Hulda sa...

Det teppet blir nok fint, så veldig flott ut på bildet i boka. Lykke til med prosjektet! God jul og godt nytt år til deg! :)

Strikkelines sa...

Du, det teppe der har jeg sett på , men tror aldri jeg blir å starte...kjenner meg sjøl...sikker på at du greier å gjennomføre det, for det var bare sååå lekkert .....

Muffin sa...

Jeg synes du skal starte på teppet. Selv om det ikke blir ferdig med det samme, kan du jo se på de lappene du har ferdige etter hvert... kan jo iallfall bli pute om du ikke orker å gjøre ferdig.
Du er invitert til party i bloggen min, håper du kan komme!! så får du jo noe å blogge om i tillegg :-)) Kos dere videre i romjula, deilig ikke sant.

mreteveian sa...

Ganske tøft, stort prosjekt, men over tid må det da bli fint?
Har du sjekket om hobbyboden forumet har en tråd liggende med det teppet? Mener å huske at det var en along-fellesstrikk med et en gang...
Godt nytt år!

Inger-55 sa...

Ja...dagene går fort og man har det litt travelt før jul. Men håper du kommer sterkere tilbake når ting roer seg!
For ett flott teppe! Kjenner det kribler litt i magen når jeg ser det. Og det må jo være utrolig morsomt å strikke! Hvor har du kjøpt mønstret?

Ønsker deg ett godt nytt år!

Inger Anne sa...

Det kommer nok til å bli et flott teppe . Jeg kan ikke gi deg så mye tips og råd her . Men jeg har derimot latt meg inspirere av det du lager , håper det er ok. Hvis du ser innom bloggen min drar du kanskje kjensel på et notatblokk trekk.

Anita sa...

Åh! Ett sånt teppe vil jeg også ha!! Begynte på ett jeg, med fargene og garnet i bølgeteppet mitt, men med det garnet (husker ikke akkurat nå, men det står hva det heter i bloggen min) og pinner 3 1/2, tror jeg, ble garnforbruket veldig stort! Nesten ett nøste pr lapp! Og lappene var ikke spes. store! Ingen tips fra meg altså, men gleder meg til å få se hvordan ditt blir! Kos dere fortsatt og GODT NYTT ÅR!

Inger sa...

Dette teppet er bare så flott. Har selv mønsteret, men kommer nok aldri til å strikke det. Fint å se på og drømme.

Som Merete sier så har det vært en along inne på Hobbyboden på dette teppet. Men hvor mange som hadde gjort det ferdig, det vet jeg ikke. Fant iallefall en, og det var strikket i Smart fra Sandnes. Sto ikke noe om pinnestørrelse, men det er sikkert brukt det som er anbefalt av leverandøren. Her finner du bilder: http://home-and-garden.webshots.com/album/151519051BpoFCo

Ellers så får du ha et riktig godt nytt år, og så blir det spennende å se om du kommer i gang.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Nydelig teppe, det går nok bra å strikke det, tar nok tid ja,men er vel ikke verre enn teppe av hekleruter. Fordelen er nok at her får man forandring fra lapp til lapp, litt mer motiverende tenker jeg i mitt stille sinn. Hadde klart valgt et garn som kan maskinvaskes ja.
Ønsker deg og dine et riktig Godt Nyttår.
Klem

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Gubban for et flott teppe... har sett en del strikka tepper/sjal i det siste - å såååå utrolig flotte de er...
Lykke til med pinnene...

Godt Nyttår til deg og dine...

Klem Mita...

Blåbærtua sa...

Bare gi meg mailadressen din... ;O)
Tina

Lindas Hus.. sa...

Godt Nyttår!Lykke til med strikkeprosjekt.Kraft og mot.
Linda :))