onsdag 27. mai 2009

Hva skjer???

Ja, si det...skjer det noe i det hele tatt her hos meg for tiden? Det ser ikke akkurat sånn ut på bloggen, nei.Jeg kjøper billige men vakre roser på prix, nyter synet av dem der de står like fine etter flere dager på kjøkkenbenken. Ikke dårlig for en femtilapp,-jeg kan bruke utrolig lang tid på å se på de rosene.
Måtte på et møte på Fauske, og da var det greit med en snartur innom fru Dahl, som fristet med skåler fra Greengate. Har ikke latt meg friste med noe derfra tidligere, så det var kanskje på tide nå.
PÅ den kreative siden er det litt stille akkurat nå. Jeg hopper litt fra det ene til det andre uten at det blir noe ut av det. Dukket nettopp ned i knappekrukka mi for å finne knapper til ei lita ulltrøye.Trøya etter mønster fra nøstebarn med litt personlig vri blir sikkert fin den, men den blir visst ikke helt ferdig.....
Knappene ligger bare oppå, den er ikke sammensydd i sidene, og trådene er ikke festet. Syns dere det er noe å vise fram da? Skamme meg skulle jeg!!Vel, sånn går nå dagene. Skal finne på masse bare det blir varmere i været, bare jeg får inspirasjon, bare jeg får tid, bare jeg får lyst, bare jeg får fri, bare jeg får noen til å gi meg et puff bak, bare jeg får nok energi, bare jeg får litt tilbakemelding, bare jeg får noen hyggelige ord, bare jeg får sol, bare jeg får.................18 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Vi kan jo ikke være like produktive hele tiden, ingenting å skjemmes over! Slapp av, og nyt våren!

Muffin sa...

Nydelig, Lovise!
Det er ingen lov som sier at man skal produsere noe hele tiden. Det er tillatt med så lange pauser som man vil! Man kan jo for eksempel lukte på rosene og nyte sommeren!

Nikoline sa...

Varmt vær,sol,tid,fri,lyst og energi kan eg vel ikkje hjelpa deg med,men eg kan definitivt gje ei tilbakemelding og kanskje også nokre hyggelege ord til deg :0) Eg veit så vel korleis du føler det akkurat no...
Eg seier som Muffin;lukt på dei nydelege rosene og nyt sommaren (?? kvar er DEN forresten??)
Ulltrøya kan du så visst visa fram utan å skjemmas! Den var skjønn der den ligg,og ikkje visar trådane som ikkje er festa og ikkje ser eg at sidesømmane manglar heller.Og så bevitnar den at du har vore produktiv i tillegg... du har nok ikkje BERRE sete med hendene i fanget...
Til helga er det meldt sol og varme,då kryp me rundt på alle fire i blomsterbeda våre og struttar av energi skal du sjå!!
Nyt dagen,min venn :0)

Nunne sa...

Ja, klart du kan! Få noen koselige ord, mener jeg...Du har alltid noe koselig når du skriver, og du GIR hvertfall inspirasjon... om ikke annet til å springe på Prix.. hehe. men de har vel ikke roser no.. :)
Den trøya var så flott, Lovise, den har jeg sett strikka, i offwhite som du har... og i et nydelig garn.... det er så bra at no er ULL på "moten" nærmest... Unge folk velge rull og er veldig bevisst på det.
Du skal se at snart så kjem varmen igjen og vi får lyst å sitt ute med strikketøy og kaffe...
Eller jobbe i hagen, i dette regnværet er det utrolig som ugresset vokser ... jaja, ingen andre tar det, så jeg må til pers sjøl... greit, bare sola kjem!
Ønske deg ei fin langhelg...
Gode Lovise, det var koselig å se deg igjen.. kjenn at e har savna deg!!! Klemma fra Nunne..

Anita sa...

Hyggelige ord kan jeg hjelpe deg med! Såååå skjønt innlegg da, og jeg har full forståelse for at man ikke kan produsere noe hele tiden! Mitt syrom ser så bomba ut om dagen at jeg kuner kjakt innom der og lukker døra godt etter meg;0) Huff! Kjedelig, også er det ikke lenge siden jeg ryddet ordentli der inne :0} Har fått så masse fint etter en opprydding på jobb, men det står der og roter til.... Ingen inspirasjon og inget ryddig syrom. Tror det er en stoor sammen heng! Skulle hatt gjort ferdig ett par vinhøner som jeg skal selge, men.... Nei dette ble jo ett hjertesukk fra meg også skulle det vært bare gode ord til deg! Kos deg masse med dagene du så kommer nok varmen og inspirasjonen straks! Klemmer fra Anita

Fjordheim sa...

Skulle nesten tro det var jeg som hadde skrevet det på slutten.
Er ikke mye kreativ for tiden.
Håper inspirasjonen kommer over meg snar.
Den trøys var fin. Blir nok varm og god på en liten kropp.
Da var det jammen meg snart helg igjen så da kan jeg jo ønske deg ei flott helg :)

LAPPEQURI sa...

Husk halve jobben er planlegginga :-))
Ha en fin og kreativ pinse så håper vi på litt varme

merethe sa...

Det å skape ting skal være lystbetont og man skal ha både tid og lyst :) den lysten kommer nok igjen til deg også. Nå trenger vi varme og sommer for å få opp energien igjen etter vinteren. Trøya er fin den... selv om du sier du ikke er ferdig. :) ha en flott kveld.

Rekkehuset sa...

Hyggelige ord kommer du nok til å få fra fjern og nær:-) Klart man ikke er like produktiv hele tiden; ta deg en liten pustepause både fra bloggen og de tingene du ikke har lyst til å gjøre ferdig, så går det nok ikke lenge før lysten kommer tilbake. Bloggen din er jo så koselig å følge og du lager så vakre ting og tar så delikate bilder av dem, at jeg gleder meg til lysten din atter vender tilbake! Og, snart kommer vel sommeren nordover også:-) Hjertelig hilsen og klem fra Hanne.

Janne i Fagerlia sa...

Vet ikke akkurat om dette innlegget gir deg det store puffet akkurat, men ville bare si at koppene du har kjøpt var virkelig til å bli misunnelig av. Dessuten liker jeg godt den barnetrøyen du strikker. Den så virkelig god ut.

Og så var det roser da - har kjøpt dyre roser som har hengt med nebbet dagen etterpå, så min erfaring er at de ikke behøver å være dyre for å stå lenge.

Grethe sa...

Det er jo mye annet som skjer, det er ikke alltid like lett å få tid til ALT.
Herlig knappekrukke :0)
God pinse!

~carpe diem~ sa...

Hei titten innom for å ønske deg ei fin pinsehelg :)
Fin trøye og roser lekker farge.

Hanne sa...

Sol kan jeg ikke gi deg - men regnvann... Har et visst overskudd, for å si det sånn.
Og så vil jeg bare si at et besøk i bloggen din i dag var en vakker opplevelse. Nydelige bilder, fin og stillferdig tekst.
Jeg ønsker deg en deilig pinse!
Pludrehanneklem

Lærermor sa...

Så deilig at du også kan gjøre ingenting! Det gjør jeg hele tiden det...

Stine ♥ sa...

Ja når man finner vakre roser til en billig penge, hvorfor kjøpe dyre?

Her i sør har vi hatt ei fantastisk pinsehelg! Og jeg ha hatt fine deilige fridager, men alt som skal gjøres inne, det finner jeg ikke krefter til...

Villblomsten sa...

Nyyydelige blomster :-)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Sånn er det bare... noen ganger har man energi til alt, andre ganger ingenting... så slapp av...

Ha ei super helg, kos dæ...

Anonym sa...

Hei, Lovise!
Leste det siste innlegget ditt i bloggen din, og kjente meg så igjen. Men energien og lysten kommer nok tilbake. Når sommeren er over og du har hatt mange gode varme dager med tankene på helt andre ting enn søm og strikking, så er lysta der igjen til å produsere.
Du spør meg tilråds om overlockmaskin. Når det gjelder hva slags merke du skal velge, så har jeg ingen mening om det, annet enn at jeg er veldig godt fornøyd med min Bernina. Men jeg kan fortelle at jeg bruker min maskin til nesten alle ting jeg syr. Og jeg er utrolig godt fornøyd. Så syr du klær, vesker og andre ting (nesten alt det jeg har sydd i det siste :garnbag, skulderveske, barnekjole, m.m. har jeg benyttet overlock på). Så en slik maskin syns jeg du skal unne deg. Dersom du vil ha mønster av noe av det jeg lager, eller trenger noen tips til bruk av overlocksøm, så bare ta kontakt, så skal jeg prøve å hjelpe deg. Så går det vel ikke lenge før du har tips å gi meg :-). Når du starter opp er det særlig viktig å lære seg tipset om lettvint treing av alle di fire tråene.
Lykke til, Lovise!