tirsdag 12. mai 2009PÅ VENT....


Vi venter på sommer her nord. Surfer rundt på blogger mens jeg venter, og ser på blomsterflor, hagearbeid og sol og fine dager.
Det er godt for oss å se hva som er i vente nå..
Kurvstolene mine står på vent i stua enda. Og du har rett...det ligger et varmt skinn i den ene:) Skal ikke fryse på rompa her i gården, nei.


Sommerklær i lyse delikate farger ligger på lur og vil ut i sola.Det skal bli deilig å kle på seg lette fine klær og tusle ut på trappa for å drikke kaffe en fredelig morgenstund.Det er ikke akkurat duggdråper som hilser på meg på trappa i dag, men heller iskaldt mairegn.


Årets første blomst er kjøpt, og jeg håper den ikke får det for kaldt....Imens jeg venter får jeg bare ikle meg Bergansklær fra topp til tå, ullhansker og nyinnkjøpt sykkelhjelm ( har endelig tatt til vett etter påbud fra min søster ) og tråkke ivei til jobben på min splitternye tohjuling. Sommeren kommer nok snart:)Ha en herlig kveld.

14 kommentarer:

Grethe sa...

Selom det ser ut som vi har "sommer" har vi også noen kalde dager hvor vi må fyre i ovnen og ha jakke på.
Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Jeg gleder meg også til sommer og varme.
Artig innlegg du hadde :0)

Hulda sa...

Så fine sommerklær du viser. Deilig med sommervarme. Her i Harstad har vi finvær nå. :) Så nydelig ut det førstehjelpsskrinet ditt! :) Masse fint inni det også.

Strikkelines sa...

ja, æ va litt sør i europa i nån daga, å ble solbrent..hihi....en annen tempr, blomster og fine hager..Her heime ser jeg at tulipanene e langt oppe, så det e håp...haha....du, den velkommen saken ha æ leita etter..korr finn æ den

Fjordheim sa...

Så fine sommerklær du har kjøpt deg.
Ja dethar ikke vært mange varme dager her heller enda. Men de kommer. Gleder meg til å plante litt ute. Sitte på trappa å kose seg i morgensola.
Ønsker deg en god sykkeltur :)

Hanne sa...

Fine bilder! Kaldt og hustrig her også, med fem grader og regn. Men jeg har tatt på meg en florlett, blomstrete tunika og klamrer meg til håpet om at værmeldinga skal slå til...
Veldig fin velkommen-blomster-ampel. Jeg så en likedan på blomsterbutikken her om dagen, og tror jeg skal kjøpe en.
Ha en fin, fin dag!
Pludrehanneklem

Guttemamma sa...

Først,nydelig skrin under! Ønsker virkelig at varmen og solen kommer "opp" til dere også...så du får brukt de fine klærne du viser!! Klem

Inger-55 sa...

Hei!
Her er det også kald og guffent. Har fyrt opp i ovnen jeg nå. Men metreologene lover sol og varme i morgen. Mine sommerklær ligger også å venter.
SOMMEROGVARMEKLÆMMA T DÆ!

[morgrethe] sa...

Hallo Hallo

Ja jeg liker bunaden min kjempegodt, men jeg liker å puste også. Smil

Nå har jeg kost meg lenge i bloggen din og ser jeg har gått glipp av store begivenheter. Gratulerer som både farmor og mormor. jeg ser de søte små ikke vil mangle utstyr;o) Fiona-kjolen er jo så søt.

Her er det lite blogging for tiden. Jeg lager innlegg innimellom, men rekker ikke å besøke så mange dessverre. Og om jeg besøker så blir det bare en rask titt uten kommentarer. jeg har nok blitt en typisk ferieblogger, det er da jeg har TID. I går tok jeg bilder av owls-genseren min, så det kommer nok et innlegg i helga.... men nå må jeg jobbe igjen.

Bye

Anita sa...

Sååå nydelige farger i klærne dine!! KOmmer nok sommer snart hos deg også! Må bruke hjelm! Er ikke så flink til det på små turer jeg, men når jeg skal bittelitt lengre er den på :0) Kos dere!

My little footprints sa...

Så sporty du er da! Skulle gjort det samme om det ikke var 2 mil til jobb... :) jeg synes jeg ser meg selv, måtte vel ha starta kl.3.30 om morgenen om jeg skulle ha kommet fram i tide!! Haha.. jeg tror jeg ler meg ihjel ;)

Får håpe sommeren snart dukker opp hos deg, iallefall varmere og tørrere dager!
Klem Beth

Nunne sa...

No e den kommet!
Sommer'n! Ventetida e over! HERLIG!

God 17.mai tell dåkk!

sunshine ¤ sa...

Hei!
Takk for kommentaren hos meg. Du har jammen en fin blogg, og mye flotte ting du har lagd. Ser på et bilde du har på siden at du har fått tak i sykepleier-stoffet. Kan jeg spørre hvor du fant det.

Jeg vil gjerne følge deg videre og legger deg til hos meg,hvis det er greit.

Ha en fin 17.mai
mvh solfrid¤

PS! Ser vi jobber i samme bransje ;-)

Lisemor sa...

Her skulle jeg sette meg ned og surfe noen minutter etter en travel kveldsvakt, så dumpet jeg borti denne bloggen, og her sitter jeg ennå (og det er altfor seint for en som skal opp og på jobb i morra tidlig). Men jeg måtte bare kikke litt til, og litt til... Du har en fantastisk flott blogg, og du lager utrolig mye flott! Lager du på bestilling også? Den notisblokka og varmeputa du blogget om for et drøyt år siden var bare lekker! Skulle gjerne hatt noe sånt både på jobb og etterpå. Håper det er greit at jeg linker til deg. :o)

Som mine dager er sa...

Så koselige bilder i rosa toner. Delikate å se på. Også er du så sprek at du sykler. Det skulle jeg gjerne blitt selv, men da må jeg ut å investere i ny sykkel. Jeg vet ikke om jeg har råd til det enda ;-)

Det er synd godværet lar vente på seg for dere i nord. Jeg synes været i trøndelag tidvis er helt ille, og har mange ganger truet med å flytte sørover. Langt sør. Så får vi se om jeg gjør alvor av det en vakker dag ;-)

Kos deg med uken.

Klem fra Marit