torsdag 18. juni 2009

HURRA!!!! ENDELIG EN KOSEDAG PÅ TRAPPA..Endelig kom dagen jeg har ventet på. Det ble nesten 20 grader, sola skinte innimellom, jeg hadde fri og allverdens tid til å sitte på trappa og nyyyyyte dagen. Kaffekoppen, avisa og litt mat startet seansen. Etterhvert fulgte opphenging av nyvaskede klær, litt lesing, ferdigsying av et lite prosjekt som bare manglet litt håndsøm, mer kaffe, litt fotografering, plukking av noen greiner syrin som endelig blomstrer hos meg ( ja, vi er litt seine her ), lesing av dagens post, sykling til butikken for å kjøpe en lettvint pizza osv osv....Syrinduften brer seg fort ved bordet. ÅÅÅÅÅ så nydelig. Det hvite brudesløret er egentlig ugress og vokser over alt, men du så nydelig det er.

Litt mer kaffe innimellom. Kommer du får du smake hjemmelagde Jønnbrød fra Bardu. Fikk oppskrift på disse da jeg var i Bardu i helga, og måtte selvfølgelig prøve dem selv. Nå har jeg bare vanlig krumkakejern å steke dem i, men det gjør ingen ting. Gode er de uansett med litt ost på.Værsågod, det er servert.


Gubben min står som vanlig på trappa og tar imot gjester. Han er like blid som alltid.
Ha en herlig kveld du også!


6 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det såg godt ut. Flink du som lager så gode kaker på en vanig hverdag.
Herlig med slike gode dager innimellom. Slappe av ute i varmen. Håper vi kan det en dag om ikke før lenge.
Ha en god kveld :)

LAPPEQURI sa...

Send sola til oss;-) Å så koseligt du har det på trappa di:-) De kakene ser spennende ut.
Er det mulighet for oppskrift??
Ha en fin og kreativ helg:-))

Janne i Fagerlia sa...

Jønnbrød - det har jeg aldri hørt om. Men vi har vel alle våre lokale tradisjoner innen mat. Her på Vestlandet er det vel svelen som er det mest særegne innen mat til kaffen.

Nikoline sa...

Kosedag og ei herleg stund på trappa... herleg!
Og ja takk,eg vil gjerne verta bydd på Jønnbrød... for det har eg aldri høyrt om eller smaka før! Er det spesielt for Bardu? Eg har fått nedoversendt Krinalefse og gomme frå Helgeland,så med litt jønnbrød i tillegg skulle kaffimaten vera i boks for sommaren :0)

Anita sa...

Så godt det brødet så ut og brudesløret som du sier er ugress, er jo bare helskjønt, send en pose ;0) Her er desverre syrinen avblomstret, men annet er for full fart på vei i blomst! Til uken melder de sommmer! Ha en flott helg!

Muffin sa...

Gjett om de kakene så gode ut! Håper du får mange like fine kosestunder på trappa i sommer. Nå snur jo sola og sikkert været også, slik at vi får masse sol.