søndag 21. juni 2009

OM Å HA SEG..........
..........UT PÅ TUR.....He, he, der fikk du nok en støkk! Men det var det jeg ville oppnå....

for det har vært litt for stille her på bloggen. Jeg har vært litt dårlig på å oppdatere, jeg har vært kjempedårlig på å kommentere hos dere selv om jeg har vært på besøk titt og ofte, og det har vært litt lite futt synes jeg.

Men her, på en herlig fjelltur med utgangspunkt fra hytta kjenner jeg at det kribler i kroppen av fryd over å være på tur med mine to og firbeinte imidt i den fantastiske nordlandsnaturen vi er så heldige å være en del av. Det er jublende godt å sitte lettere henslengt og se på flotte forsteren Ruski i evig lekende posisjon selv om hun er en aldrende dame.

Og da er det at jeg ber jegeren rive av seg nyskoene for at jeg skulle ta et spesielt bilde, he he..


I sin iver etter å finne pinner står hun trofast i vannet skjelvende av kulde mens hun venter på at jegeren skal bli ferdig å koke kaffen. Da forventer hun at hun kan kan overta pinnen som holder kaffekjelen...Hva er vel bedre enn bålkokt kaffe,og brødskiver med ost stekt over bålet etterpå? Særlig når kaffen kommer fra skinnposen jegeren har laget.
Jamthunden Sacha må finne seg i å ligge bundet i et tre mens vi koser oss med mat og kaffe. Men etter uttrykket å dømme ble hun ikke helt fri hun heller. Hun ville nok innerst inne ha likt best å bli sluppet fri slik at hun kunne strikke av og lete etter elg på egen hånd, tenker jeg.

I det hele tatt,- jeg kjenner stor glede over å kunne si at LIVET....ja livet er bare krute godt og i høyeste grad verdt å leve:)


Skal nå avslutte dagen med noen deilige nystekte elgkarbonader laget av egenprodusert kjøttdeig, og det gir prikken over ien for i dag.....

Håper dere alle har vært ute på tur i helga!11 kommentarer:

Hulda sa...

Koselige bilder! Ser at hunden koser seg i sola også.:)

Stubbetufsa sa...

Joda, fikk meg en støkk! Men jeg tenkte, hun lever, blogger om det også, så det var nok ok!
Klem!

Nunne sa...

Her og! En god latter! Men du får oss jo til å tro at han virkelig TOK AV SEG skoene... ;)
Iallefall, ut på tur var vi mange som var i helga!
Deilig at regnet holdt opp hvertfall, jeg krever ikke mer. Men igår var det jo fint turvær også, sjøl om det var overskyet.
Karlot har ferie fra idag, men tror du ikke han ble spurt om å kjøre buss i Lofoten, så han drar straks avsted og kjem heim onsdag kveld, så sånn begynte den ferien..
Jaja, et avbrekk fra ruta Reipå-Glomfjord, hvertfall....

Ønsker alt godt for Lovise og jegeren og sommerdagene deres!

Fjordheim sa...

Herlig med slike gode dager.
Der en lever og koser seg.
Ønsker deg ei flott midtsommeruke :)

Rekkehuset sa...

Sukk, for en deilig tur! Ser ut til at både to- og firbeinte koste seg i den nydelige naturen:-) Hjertelig hilsen Hanne.

Alvas hjørne sa...

Ser ut som en fin tur:)
flott natur, hvor både to og firbeinte koser seg i herlig sommervær..
Ha en super sankthansaften!

~carpe diem~ sa...

(> " " <)
( ='o'= )
-(,,)-(,,)Heisan jeg titter
innom med en liten hilsen fra meg.
Fine bilder fra turen din.
Ha en fin santhans:))

Timotei sa...

He-he, den var ikke dum...Må gjøre noen sprell av og til, vet du.
Herlige turbilder!

Janne i Fagerlia sa...

Ha, ha, den var morsom. Men man vet jo aldri hvar dere nordlendinger kan finne på..........

Anonym sa...

Jeg trodde jeg var helt "hemmelig". Jeg har ikke dristet meg til å spørre om veiledning til blogg-laging, skjønner du - så det er helt "amatørmessig" det jeg driver med!
Klem fra Sissel

Anita sa...

HIhihihihihi! Morsom du ;0) Skjønt med sånn tur da.... her er det alt for varmt til noe nå, bortsett fra solbading og annen bading :0) Nå er det sommer! Kos dere fortsatt!