fredag 20. november 2009

OM Å FINNE PÅ UNNSKYLDNINGER.....
Jeg er veldig flink til å finne på unnskyldninger... sikkert fordi jeg er ganske impulsiv, og ikke alltid har full kontroll med hva jeg bør gjøre og hva jeg egentlig gjør.
Det vil si at jeg hurtig kan skifte fra ett prosjekt til et helt annet. Uten at det nye prosjektet er så veldig nyttig, og at hastegraden er helt på topp. Ja, jeg innrømmer at jeg har lett for å spore av med helt andre ting enn det fornuften tilsier.

Ta nå min nye lekre Sony Erikson, for eksempel. Jeg burde ha strikket ferdig genseren jeg iherdig holder på med, men plutselig en kveld fant jeg meg selv med et bittelite strikketøy i hendene i stedet. En liten mobilvott!!! Det er da bare tull, ikke sant? Telefoner fryser jo ikke, om de er enn så nye og lekre?


Det tok bare en liten kveldsstund, og genseren var igjen mellom hendene etterpå, men var det egentlig nødvendig? Ja, det der kan jammen diskuteres.


Så skjedde det igjen i dag.

Jeg skulle lese, ivrig og uten avbrudd. Plutselig står jeg der og lager ei kake... Og du, denne gangen er det faktisk en DOBBEL unnskyldning som gjelder.For det første: kaken var morsom å lage istedet for å lese.
For det andre: det var veldig enkelt å ta av litt av fromasjen for å kose meg med til kaffen, he he.
Kanskje det egentlig var derfor den ble laget....det er ikke godt å vite. Men du kan få oppskrift om du vil dersom du ikke sladrer til jegeren om min lettsindighet:)


Jeg laget en bunn av
2 egg
1 dl sukker
1 dl mel med 1/2 ts bakepulver
Stekte den i 8 minutter på 225 grader
Bunnen skal være tynn, brukte form 26 cm


Tyttebærfromasj:
3 egg piskes til eggedosis med 1 dl sukker. Bløt 7 plater gelatin i kaldt vann og smelt dem deretter i 1/2 dl kokende vann. Tilsett dette i en tynn stråle i eggedosisen og bland i 1 pk stivpisket krem. Ca 3 dl rørt tyttebør røres i til slutt.
Tenkte å pynte med pisket krem og sjokolade til slutt.


Og dessuten..... jeg er voksen og trenger ikke unnskyldninger for å gjøre det jeg innerst inne ønsker å gjøre. Jeg vil nok fortsette å være impulsiv,- på godt og vondt......


9 kommentarer:

Å nyte sitt otium sa...

Det synes jeg er helt rett av deg!

Janne i Fagerlia sa...

Dette høres kjent ut ja. Plutselig befinner man seg midt oppe i noe helt annet enn det som er planlagt. Men det er da det er morsomt å skape....

Den oppskriften høres bra ut......

God helg til deg!

Stubbetufsa sa...

Det der er meg også!
Men det er ganske underholdende!
Og jegt sier til meg selv: Vis du er kvinnfolk, stå ved det du gjør!
Jahh, for jeg gjør det jeg vil, nemlig!

Nunne sa...

Hmmmmm, jeg er med i den samme klubben. Syns det virket som om du har skrevet om meg.... hehe...

Kaker på bordet her og, og vi har følelsen av at det er lørdag, men så er det bare FREDAG, heldigvis!

God helg!

Anonym sa...

Du er en livskunstner, Lovise! Du vet å nyte livet og gjøre valg som gir deg glede. Det syns jeg er bra.
Ha en god helg, og fortsett å følge dine impulser. Du gjør sikkert en masse som er bare nødvendigheter likevel.

Fjordheim sa...

Så godt da at så mye positivt kommer ut av litt impulsitet.
Fin mobilvott, og den kaka ser veldig god ut.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

Anita sa...

Åhhh! SÅåå fin vott, skjønn! Og kaken så også snadder ut! Yammy! Hva leser du om dagen da?? Fortsett og lev som det faller deg inn du! Stor helge klem fra Anita!

Muffin sa...

Trenger vel ingen unnskyldning for å lag bukse til mobilen vel. Jeg har også flere parallelle ting på gang, men sliter ikke med dårlig samvittighet av den grunn :) Nam nam kake! Ha en fortsatt fin helg!

Mia sa...

Det er helt greit å være impulsiv... får man ånden over seg så er det bare å sette ignag! Og en vott til mobilen er da et koselig stykke kveldsarbeid! Og litt deilig å holde på med noe litt mindre enn et større prosjekt, som en genser tross alt er. Og, så slipper mobilen din å fryse i tillegg da... hihii.