fredag 2. november 2007

BADEDAG

Det som hjertet er fylt av, flyter munnen over med.......
Jeg bare MÅ vise fram valpene igjen.
For første gang får valpene oppleve å bade. Vi tok noen av gangen og lot dem få deilig lunkent vann på kroppen. Det var spennende å se hvordan de skulle reagere på dette, men som med alt annet tok de det med knusende ro. Det så ut til at de likte det godt, og vi voksne koste oss jo storlig med opplevelsen.

Her er det Sam sin tur i badekaret. Vi tok bilder av ham alene for å sende til ham som venter med lengsel og spenning på å få ham hjem til seg.

Ikke mye vannskrekk, nei.


Å så deilig da. Lille Sita får kose seg i håndkleet mens far tørker og steller.


Dett bildet er nå rett og slett litt komisk da. Det er mange negler å klippe på 32 poter, men når det går så enkelt for seg er det jo fort gjort.

Og så etterpå.....herlige avslappede unger som bare nyter livet på koseteppene sine. Bare fem av dem ble med på dette bildet, for de andre tre hadde allerede krøpet under sofaen.


Hvis dere blir lei av å høre om de små.....det er bare to uker nå til de begyner å reise fra oss. Derfor må jeg bare nyte dem mens jeg kan..

Håper bare at de får det godt der de kommer, og at de aldri skal mangle kjærlighet og omsorg fra sine eiere.

God fredagskveld til dere.


3 kommentarer:

Anemone sa...

Nei se... ikke sett på maken igjen.
Noe så nusselig og smått.
Liker de virkleig å bade..., trodde ikke hunder ikte det så godt jeg ?

Sovnet ettpå sikkert.

God helg til deg og dine små også..

Guldkant På Livet sa...

Nej men gud, mitt hjärta smälter!!! Såååå gulliga de var!!! Oj, oj, badade, torkade och får klorna klippta och sen sova en stund, som på ett SPA!

Man vill ju bara äta upp dem allihopa, måste vara svårt att skiljas från såna bedårande varelser!! Härligt inlägg och gulliga foton! Ha en skön helg och pussa dem alla på nosen från mej! Mari.

elin1976 sa...

Så herlige de er. Jeg har en selv men den er på fjellet med mannen. Når hun er borte savner jeg henne fælt. Tror ike hun savner meg for å være på gården på fjelle er helmax. Hun merker på oss når vi skal rese dit for hun er alltid klar lenge før alle oss andre. Hun lukker opp døra og setter seg å venter utenfor bilen! Noen som sier at under ikke er smarte?!? he he. Jeg undervurderer henne stadig. Klem:O)