søndag 11. november 2007

HELG IGJEN...

Tusen tusen takk til dere som besøker meg på bloggen min, og spesiellt til dere som legger igjen en kommentar om at dere har vært her. Dere gjør meg glade alle sammen. Og se her hva jeg har fått av Anne Marie.....en pris for å spre glede. Det er helt utrolig. Tusen takk og klem til deg.

Denne helga er oppfylt av jobbing. Sånn er det bare når man har et yrke som mitt. men det er bare sånn det må være. Omsorg og pleie er nødvendig døgnet rundt, og denne gangen er det min tur til å jobbe nattevakter i helga. En annen ting er spørsmålet om hvor opplagt man blir av det.... For meg er det blitt tyngre etter hvert, både det å være oppe hele natta, og det å få sove lite etterpå, for det er noe som suger energi..

Vel, helg er det uansett:)

Fredag fikk jeg hyggelig pakke i posten fra Annas Hus: kjempetrivelig. ELSKER PAKKER.

Se den fine posen som Anniche hadde strødd lavendel oppi.....mmmmmm
en hyggelig overraskelse!!


En bestikk-kurv kan brukes til så mye. Denne har jeg tenkt å bruke til å oppbevare utstyr som det er litt mye av på syrommet, som sakser, kniver, penner osv..


Blått er ikke akkurat meg, men disse var nå søte likevel.


Og denne var virkelig fin!! Jeg liker å ha masse egg i huset, og av og til kommer ei dame på døra og selger ferske egg rett fra høna, og da blir det jo ekstra hyggelig å legge noen i denne nydelige eggkurven på kjøkkenbenken.

OHO finere enn jeg trodde!!!

Det eneste jeg har rukket denne helga er å starte på et par votter. Har kjøpt ei flott oppskrift fra Strikk innom. Paradoxical Mittens. Spennende mønster, de blir nok gode og varme strikket i alpakkagarn.


Dette etuiet er for å bringe med seg noen ekstra strikkepinner.

Kjekt, for da stikker de ikke ut overalt. Skulle kanskje tatt et bilde av innsiden også, for der er et nydelig rosa stoff - selvfølgelig, he he.

Ha en fortsatt fin søndag alle dere!

10 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Flotte ting du fikk i pakken din... Og jo - det er kjempegøy med pakker - og vil du ha en til må du sende meg ditt navn og adresse... du ble jo den andre som la inn en kommentar...
Kjenner godt til dette med nattevakter ja, de er blitt tyngre med årene - men slik er det jo dette yrket da...

Ha en koselig kveld...

Thalia`s-sjelerom sa...

Å så hyggelig da! Ser du har handlet hos min datter ja... flotte varer hva! He..he, er stolt av hva hun får til vet du;) Du er så flink med både strikking og sying. Det er hyggelig å besøke, og å bli kjent med så mange flinke, kreative mennesker!

Mor Grethe sa...

Hei hei. Må først bar ekommentere sommerduken din, sååååå nydelig! Og strikkevottene dine vet jeg blir flotte, har sett ulike varianter på nettet. Fine ting du har kjøpt deg også. Kos deg:-)

Annemariesquilt sa...

Hei har vært en snartur innom bloggen din. Koselig at du satte pris på prisen. Håper du får en rolig og kreativ uke. Her begynner jeg å tenke advent....

Timotei sa...

Skjønner godt at det er slitsomt å arbeide nattevakt og kanskje få lite søvn dagen etter ja. Det hadde nok ikke passet for meg, tror jeg.
Mye fint du har kjøpt deg og de vottene kommer til å bli kjempefine og ikke minst gode å ha på. Alpakkagarn er jo så mykt og godt.
Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Likte god den smarte løsningen med bestikkurven,ltott idee.Nydelig eggekurv.Hjertene kan du jo male ?? Ha en flott uke. :)

Anniche sa...

Hyggelig å se at alt falt i smak!!!
Klart du skal ha den prisen , du virker som ei toppers dame med godt humør!!

klem

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Koselige ting du har kjøpt deg. Kikket litt lenger ned og så på valpene dine igjen også, og du, jeg blir ikke lei av å se på dem. Så kos deg med dem mens du har sjansen. Noe så nusselig:) Smelte..
Ha en fin dag.

Hulda sa...

Så mye fint du har kjøpt fra Annas Rom. Jeg er veldig glad i den butikken, har handla mye fra henne. Har bl.a en slik eggekurv, eller løkkurv som du har kjøpt. Flott var også det strikkepinneetuiet ditt, søtt med den knappen på.

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei igjen... jeg har en runde rundt forbi for å ønske ei God Helg...:) Håper du kan kose deg!