tirsdag 27. november 2007

HVERDAGER

Heisann. Denne jenta har lyst til å hilse på dere. Egentlig litt skammelig å vise henne fram, for hun har ikke greid håret etter å ha havnet på gulvet mellom valpene, og hun er heller dårlig kledd. Bare ei lusekofte har hun tatt på seg, og det er faktisk det eneste plagget hun eier. Planer om garderobe har det vært lenge, faktisk over flere år, men..... Kanskje ting endrer seg hvis noen blir støtt av ei nesten naken kjerring på bloggen.....hvem vet?

Uansett er hun søt, og har fått være i stua mi i flere år nå selv om klærne mangler.

Kanskje får hun stå her som en påminnelse om alle mine ufoer. Jeg er nemlig en sånn som til stadighet begynner på noe nytt uten at det forrige prosjektet er ferdig.

Men sånn er jeg nå bare. Lik det eller ikke sier nå jeg...
I disse dager er det mange ting som rører seg i hodet mitt. Akkurat i år er det flere ting som skal forberedes på samme tid nå før jul. Har nemlig tenkt å starte julen med en bursdagsfeiring. Den 20. des har jeg nemlig grunn til å invitere venner og kjente til et lite party, så det går av stabelen den 22. des. Ja, dere leser riktig.... en rar dag å feire på??? Men hvorfor ikke, det blir jo en forlengelse av julen, bare at det blir på forskudd. Når man er født på ei sånn tid av året, må man jo bare leve med det. Å fylle 50 er et stort steg, og faktisk syns jeg det føles greit. Det var mye værre da jeg nærmet meg 40.
I den forbindelse trenger jeg adresser til innbydelsene, og da er det som alltid tid til å slå opp i div notater, telefonkataloger og leting på nettet. Sånn skal det ikke fortsette, for nå har jeg fått ei vakker adressebok fra Tildas mamma.... Den skal innvies og flittig brukes heretter.....

Her er ei søt gardinkappe som jeg kom over i dag. Tror den skal få pynte opp på syrommet mitt denne jula. engler er jo så trivelig.


Tilslutt i dag vil jeg vise et prosjekt som jeg faktisk er ferdig med.

Et babyteppe som noen har bestilt hos meg. Det skal brukes på vogna, og etter det kan det henges på veggen på barnerommet hvis det er ønskelig.


Har lagt ved et lite hjerte til å henge på vogna i samme lilla stoff som hjertene på teppet.

Håper mottaker blir fornøyd...

Da får dere ha en fin kveld alle sammen. Skal dra på nattevakt nå, så det blir ikke mye kos på meg, men det går sikkert bra likevel:)

9 kommentarer:

Lene sa...

Hahaha :) Fikk meg en herlig latter da jeg åpnet siden din, og den merkeligste figur stirret på meg :) Flott dame :) Toppløs under ullkofta - ikke værst ;)

Og så må jeg bare kommentere babyteppet og tilhørende hjerter. Aldeles nydelig. Blir en lykkelig mamma som så flott teppe får :)

Ellers kom jeg egentlig innom for å by på litt brente mandler. Har flust igjen. Men du var visst allerede dratt på nattevakt - så jeg legger igjen en hilsen :)

Ha ei fin vakt :)

Lene

Annemariesquilt sa...

Hei så flott dame.
Kan ikke skjønne at du lar valpene får tuste med den. Har du laget selve damen også....
Lykke til med 50 års dagen, har nettopp vært i et slikt selskap. Det var kjempekos. Enig med deg at det er verre å fylle 40!
Vognteppe var bare helt skjønt, heldig den som får det. Vognteppe er faktisk en av de tingene jeg liker best å gi bort.
Jeg lager løpergang bak slik at det kan henges opp etterpå.( det var kanskje det du også har gjordt?)
Ha en flott dag..

Linn Regine sa...

Så kul dame som møtte meg da jeg åpnet siden din :) Kjempenydelig det babyteppet, heldig den som får det :) Ønsker deg en fortsatt flott uke !

Lene sa...

Hehe... Det herlige oppsynet av ei grepa dame får meg igjen til å smile stort når jeg åpner siden din :) Hun får få litt finstas til 50 årsdagen din :)Du har mye å styre med framover du, ja. Spennende å følge med på siden din :)

Ha en flott kveld :)

Thalia`s-sjelerom sa...

Heisann... like mye vakkert her som vanlig:) Nydelige gardin-kapper var det virkelig! Den garderobe-frie dama minte meg veldig om teskje-kjerringa;) Hun er min favoritt skønner du! Ønsker deg ei god natt når det er tid for det hos deg!
Inger Bente!

Ella sa...

Stilg dame dette hehhe.
Mye fin du viser frem i bloggen.
Har prøvd flere ganger å skrive komentarer uten hell så jeg håper det funka nå.
Ha en fin novemberdag og god adventshelg.

Mita`s hjørne sa...

Ai, ai - den kjærringa var jo flott da - kanskje jeg synes det fordi jeg har to sittende i ei kurv på syrommet - de får nok ikke klær i år heller...
Gardinkappen din var jo bare kjempesøt da...

Å du, Lindell og Ragde`s bok anbefales - masse morsomme ting der ja...

Ha en koselig kveld...

Anonym sa...

Hei ;)) No ska du slippe å lur mer, om mottakeren av teppet er fornøyd! ;-)) Jeg er STORFORNØYD, du er kjempeflink! Jeg syns sida di er så "varm, lun og nikoselig" at jeg er ofte innom her og titta. Frista med både molter og kjøttrulle, for ikke å si nye gardina. EN ting har vi felles, sjøl om e ikkje lika symaskin, VI ÆLSKA ENGLA, begge to. Det er rikelig av dem her i huset, året gjennom.... har en svær flokk, fra alle verdens hjørner. Ha ei velsigna god adventstid. Nyt den, med ro og fred i heim og hjerte! Klem fra Glomfjord

Anonym sa...

Berre e igjen,
Huff, glemt å sei at e syns ikkje berre teppet og hjertet du hadde laga var topp, men FARGAN. Valg a farge e ikkje alltid like lett, men e syns det va flott.
Dessuten må e jo tellstå at det datter mi som har bestilt det, ho ska gi det bort, til noen gode venna i Skien som nettopp e blitt foreldra! DE E HELDIG!