lørdag 1. desember 2007

ADVENT

Advent, ei herlig tid.....

Tenk sånn flaks at jula er plassert akkurat på den tiden av året som vi trenger den aller mest. Det er mørketid, dagene er korte og det er kaldt og hustrig ute. En stor lysfest er jo midt i blinken for oss akkurat nå. I fjor fikk jeg pakke og bilder til jul fra ei dame i New Zealand, og det var litt snålt å se på bildene hun sendte.....tenk at de hadde pyntet seg til jul i SHORTS!!!!!!

Helt umulig for meg å forstå hvordan det kan bli julestemning av sol og sommervær...

Dette derimot, gir julestemning:
Dette bildet tok jeg første søndag i advent for 3 år siden. Bildet er tatt bare noen meter fra der jeg bor, og jeg ble så betatt av stemningen da jeg skulle ut og lufte hunden at jeg måtte løpe hjem etter kameraet for å forevige dette. Året etter brukte jeg bildet i julebrev, og det var litt hyggelig. Vakkert, hva?

Mer julestemning:


Hjemmelaget lammerull!!

Hjemmelaget lammerull er noe av det som er helt nødvendig i jula, og her har jeg laget årets utgave. De ligger nå og godgjør seg i saltlake ute i boden. Nam nam.

Men nå dere, er jeg like trøtt som denne her, så jeg tror det er bare en ting å gjøre, nemlig å hoppe rett i loppekassen.

Natta dere.....

12 kommentarer:

Lindas Hus.. sa...

Hei! Skal si du er godt i gang med forberedelsene til jul. Nydelig bilde du har tatt.Her sør er det kun regn for tiden. Ha en fin adventstid. Linda. :))

Thalia`s-sjelerom sa...

Herremin nå ble jeg helt julete...:) Hjemmelaget lammerull og sylte må jeg ha til hver jul... ikke å diskutere engang, shorts og varmegrader klarer jeg meg kjempefint uten... iallefall i desember! Vinterbildet var helt nyyydelig;)
Ha ei flott advendtshelg!

elin1976 sa...

Måtte bare innom for å ønske deg en fin adventsøndag. Masse klemmer fra Elin:o)

Mita`s hjørne sa...

Jammen har du fått til masse ja...
Vinterbildet ditt var jo bare nydelig da - skjønner godt du måtte tilbake etter kameraet ja...

Ha en koselig dag...

Berit sa...

Å for et stemningsbilde, det er jo sånn vi ønsker det skal være, men det er heller skjelden at det blir snø med jul her vest med havet.

De såg kjempegode ut de lammerullene og kakene, skulle likt å smake på det!!
Ha en fin kveld.

Marie sa...

Her var det verkeleg god førejulsstemning! Koseleg!

Annemariesquilt sa...

Hei det er godt å se at det er noen som har overskudd til å stelle til jul.Ser kjempegodt ut og jeg misunner deg den lammerullen. Det eneste som har skjedd i mitt hus er min datter på 14 har laget maryland cookies og pepperkaker. Fikk redda noen av pepperkakene i frysa så da har jeg litt til jul. vi får se, det blir nok noe mer etterhvert. Kos deg i førjulstia....,

Lene sa...

Skjønner godt du bare måtte løpe hjem etter kamera. Veldig stemningsfylt forevigelse du fikk der :)

Og multer, ja... Multekrem er et must for meg på julaften, enten med kromkaker, eller kransekake. Mmmm... Tenner som løper i vann her :)

Ha en trivelig adventsdag :)

Lene

Emmeline sa...

Takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min:) Dette var jo det ultimate juleinnlegget...Med perfekt julevær og julemat og julekaker og juleengel, koselig. Her var det lett å få julestemning, tror disse bildene fungerer bedre enn julenisser i shorts for meg også:)

Emmeline sa...

Bare koselig med link, jeg skal linke tilbake!

Lene sa...

Å, ja, Lovise :) Det er klart du skal få kake til den store dagen din :) Men blir dere mange gjester trenger du minst to av denne her. Det gikk omtrent ikke annet under burdagsfeiringer her i huset :)

Koselig kveld hos deg, håper jeg :)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲