onsdag 5. desember 2007

EN LITEN TRIST HISTORIE
Det er mye elg her hvor vi bor, og stadig vekk er det noen som blir påkjørt eller skadet på forskjellig vis. I går måtte jegeren ut på leting etter en skadet liten elgkalv som måtte tas livet av fordi den hadde et stygt sår på det ene benet. De hadde lett etter denne kalven en tid, og nå hadde den dukket opp mellom husene og var ganske medtatt. Dermed var det bare en ting å gjøre, nemlig å sørge for at den skulle slippe å lide mer.Kalven var veldig liten, og her ser dere valpenes første møte med elg....
Dette er de siste to valpene som er igjen her hjemme nå. Den ene reiser til trøndelag i morra, og den siste reiser til Sunndalsøra på mandag Det er trist å la dem dra, men sånn må det være. Vi har jo to hunder fra før og får klare oss med det.

Får bare trøste meg med at de får det nok bra.

Og da gjenstår det for meg å få ting tilbake i normale forhold her hjemme. Da kan gardinene slippes ned i normal lengde, matter kan legges på plass, det nykjøpte gulvteppet finnes fram, duker kan igjen henge nedenfor kanten av bordene, lampene kan settes i vinduskarmene, lampetledningene kan hespes ned igjen, og ikke minst kan jeg slippe å skreve over en plate for å komme meg inn i mitt lune rede med pc og symakin ( har ikke dør inn dit ). Denne plata har nesten delt meg i to flere ganger denne tiden, he he. Den er nøyaktig like høy som beina mine er lange....... Puh, et under at det har gått godt.

Men, i alle fall har denne valpetiden gitt utrolig mye glede og mange herlige stunder med de små. Håper bare at de blir verdsatt høyt nok der de kommer. Uansett vil jeg for alltid huske hver enkelt av dem. Herlige unger!!


6 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Trist med den elgen da, er nok slik her også - observerer stadig elg...
Blir litt tomt hos dere nå da, når valpene forsvinner, kjekt at en blir trønder da...he,he...

Ha en koselig dag...

Berit sa...

Klart det må være trist å levere de nydelige hundevalpene, en blir jo så skikkelig glade i de.
Derfor har ikke jeg satt valper på hunden vår ,for jeg er sikker på at jeg ikke hadde klart å levere de fra meg.
Ha fortsatt en fin dag.

Ella sa...

Nydelig hundevalper.
Blir sikkert veldig rart å gi fra seg valpene.Liksomt tomt i huset.
Elg ser jeg ikke mye til her jeg bor, men rev ...
Ha en fin desemberkveld og kos deg.

Lene sa...

Ååå, både litt trist hos deg i dag - men også mye positivt du ser i det hele. Ikke minst den store gleden det må være for de som får valpene - fest i stua hjemme hos dem, tenker jeg :)

Ellers har jeg nå fjerna disse kodene - som jeg er helt enig med deg i er småplagsomme. Var rett og slett ike klar over at jeg hadde dem. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det :)

Håper kvelden din i stua er fin, tross sav av smårollingene :)

Lene

Hulda sa...

Trist med elgkalven ja, alltid trist når dyr blir skadet og må dø. Så fine valpene er blitt, kan godt forstå at det blir tomt uten de i huset. Fint at dere har to voksne hunder. :)

Annemariesquilt sa...

Trist å høre om elgen. Det blir vel tomt hos deg også nå som valpene skal reise. Her hos meg merkes det at det nærmer seg jul. Det er jo en veldig sosial tid på Sørlandet, etter jul blir det jo bråstopp. Så det bare å få med seg mest mulig nå. Prøver å sy litt innimellom. Sove får jeg gjøre i romjula. kos deg