torsdag 20. desember 2007

STORDAGEt kjapt lite innlegg.
I dag skjer det.......den lille jenta som ble født alt for tidlig og som ingen trodde ville overleve har fylt 50 år.
I dag bare litt feiring, resten blir på lørdag med stort selskap. Telefonen har gått varm i dag, massevis av telefoner og meldinger. Kjempekos.


Hilser til dere alle


Jeg lager annet innlegg senere når tiden tillater det...Tusen takk for alle hyggelige hilsninger.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Å, va datoen idag, DET visste ikke jeg! Vel overstått! En femtiårsdag kan man gratulere med leeeeenge etterpå! Antar den kretive jenta har fått msse velfortjent oppmerksomhet idag, og det er artig!
Kos deg på lørdag!
God natt! :))Fra Glomfjord

mreteveian sa...

Gratulerer!

Annemariesquilt sa...

Gratulerer med 50års dagen, tenk så gøy....
Håper du får en fantastisk feiring...
Vil samtidig ønske deg en riktig God Jul og et Godt Nytt år. Tusen takk for alle koselige kommentarer på bloggen min!

Timotei sa...

Gratulerer med dagen!

I morgen reiser jeg på juleferie, så jeg må benytte anledningen allerede nå til å ønske deg en riktig god jul! Kos deg masse! Gleder meg til å følge med på bloggen din neste år også!

Koselig koselig sa...

Gratulerer med dagen du hadde! Håper du feirer stort og har det kjempehyggelig! Og at du får masse fine presanger og hilsninger, og blir gjort masse stas på! Det er moro det :)

God helg :)

elin1976 sa...

ÅÅÅÅÅÅ GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN. Tenk 50 år. Helt fantastisk. Ønsker deg en fin kveld videre. Masse gode klemmer fra Elin:O)

Lindas Hus.. sa...

Hei! Gratulerer med 50 år.Stikker som snarest innom.Ønsker deg en
Gledelig Jul og Godt Nyttår.Linda:)

Lene sa...

Kjære Lovise.

Jeg ønsker deg vel overstått, både julaften og stort jubileum. Håper feiringene har vært supre, og at de ikke helt har tatt pusten fra deg. Hvil deg og nyt romjulen (om du har tid) :)

Fortsatt god jul til deg og dine :)

Lene

Annemariesquilt sa...

Hei... Har laget bringebærkaka di i går.... Den ble kjempegod. Piska kremen før jeg hadde i Gelen + en pakke bringebær fra butikken. Har ei som ble 14 år i dag, så det var litt gøy å bake overraskelses kake til henne. Utrolig nok kom bestevennina mi med mannen fra Larvik i dag ( annen juledag). Det var jo helt utrolig at jeg hadde kake på lur.
Tusen takk for flott kakeoppskrift!

Emmeline sa...

GRATULERER MED DAGEN LOVISE:)
Så kjekt å få ha en sånn stor dag! Håper du har fått masse fint og har hatt en minnerik dag med opplevelser som du vil huske lenge. Veldig skjønne brikker du har laget under her også, lekre var de!! Ønsker deg en fortsatt fin romjulstid, og tusen takk for koselig hilsen på bloggen:)

Anemone sa...

Gratulerer så mye med dagen som har vært :-)

Romjulsønskninger herfra.

silje sa...

Gratulerer så mye med dagen,litt på etterskudd! Håper du hadde en fin dag,og at du har kost deg i jula også! Koselig blogg du har! Ha en flott romjul videre:) klem fra silje