lørdag 15. desember 2007

SMÅ GLEDER

Mange, mange ting å glede seg over... Som for eksempel pakke fra Kathrines quiltestue. Her er det nye prosjektet som jeg skal starte på, ikke i dag men en vakker dag når jula er over og alt er fred og ro i heimen. Dette teppet heter " en engel iblant oss" og ser ut til å bli veldig fint. Glad som jeg er i engler, vil dette bli et morsomt arbeid å glede seg til.Engler, ja. Her er årets nyeste utgave i mitt hus. Jeg falt pladask for denne sjarmerende jenta en dag jeg var på bytur.


Vakker, ikke sant?


Et lite sømprosjekt innimellom juleforberedelsene.

I bloggen til merete Veian kom jeg over en søt brødpose som jeg aldri har sett før. Og jeg som er helfrelst på lin, måtte bare sy en sånn....


Her ligger min utgave i brødboksen og pynter opp.Til slutt, tusen tusen takk til dere som besøker bloggen min. Takk for alle koselige kommentarer, de varmer i vintermørket. Ha ei fin førjulshelg alle dere.


19 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Lovises hverdag?/helg!
Koselig å besøke deg her, jeg har visst blitt avhendig av en tur innom daglig. Artig! Du er så fantastisk flink å oppdatere bloggen din.Har lagt adressen din på skrivebordet,så er det lettvint å finne sida di!
Her spilles julemusikk for alle penga,mens jeg fikser gjesterommet til jeg får Bodøbesøk i helga.Freden har senka seg og det lukter "rengakake" og anis i huset. Nå skal jeg kjøre en tur til mor å drikke ettermiddagskaffe sammen med de koselige folka på "haugen"!
En god 3.helg advent til deg!
Hilsen og klem fra Glomfjord

Lene sa...

Oi, oi... Virkelig koselige ting du viser her i dag. Umulig å plukke ut en favoritt. Ønsker meg alt dette til jul, jeg :) Og brødposen INNKLUSIV brødet ;)

Ha en fin adventshelg :)

Lene

Mita`s hjørne sa...

Det engleteppet ser jo utrolig flott ut da... har et prosjekt ang teppe jeg også - har ikke begynt på det enda heller...he,he... får en blokk hver mnd, nå har jeg tre liggende...
Utrolig søt engel da...
Brødposen var super...
(kortet smelta nesten det)

Ha en koselig kveld og helg...

Krikri sa...

Du er hvist like glad i engler som meg du. Tusen takk for komentar i bloggen min. Her var det veldig koslig å være. Tror jeg skriver meg inn som fast gjest her...

Ellen G J sa...

hva kan et slikt engleteppe koste.....?
Hilsen datter av Glomfjord

Lovise sa...

Ellen Gj:
Et sånt engleteppe koster en god del. For materialpakkene betaler jeg 376 kr pr stk, og det er visst 7 pakker. i tillegg kommer vatt og bakstykke.
Du kan se det på bloggen til Kathrines quiltestue.

mreteveian sa...

Flott at du likte brødposen, - jeg er meget fornøyd med min!

Hulda sa...

Så flotte stoffer og mønster du har kjøpt fra Kathrines Quiltestue. Jeg har nylig bestilt noe derfra jeg også. Hun har jo bare så mye flott i butikken!

Brødposen ble fin! :) Kos deg!

Lindas Hus.. sa...

Hei! Flott englebilde,gleder meg til å se etter jul..
Tar nok litt tid men det er jo kos.
Søt engel.Flott brødpose.Ser du har merkelapp i siden på posen.Er det lov å spørre hvor du bestiller dem? God søndag. Linda :))

Anemone sa...

Lenge siden jeg har vært innom her nå, og jammen har det blitt julestemning !!

Så mye fint og flott både til ganen og til øyet...

Fortsatt fin førjulstid til deg.

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei:) Ja, jeg er utrolig heldig..! Ekstra heldig vil jeg si.. Minstemann Haakon er to år i dag... om man tror på engler, gud eller at det hjelper å be for et barn som vi holdt på å miste da han var bare to mnd. Han ble alvorlig syk... Det hjalp å be.. og en to-års dag blir noe helt spesielt da! Kunne ikke vært han foruten! En god gutt uten like.. og en lur liten engel!;)) Ha en fin uke der:)

Merethe sa...

Heia. Nå har eg gått gjenomm bloggen din. En flott blogg, med masse å lese og se på. Ja du er flink med fingrene. Gleder meg til å se engleteppet ferdig. Har selv meldt meg på Stichery-alongen. Har ike sydd det noen gang, men en gang må være den første.

Ha en fin kveld videre!!

Linker deg, og kommer snart tilbake..

Haldis sa...

Hei.Her i bloggen din var det koselig å vere.Kjekt å lese om deg og dyra.Takk for kommentaren i bloggen min,derfor fann eg din blogg og.Ha ei fin førjuls veke, kjem gjerne hit igjen.

organic-lizzi sa...

Skikkelig koselig blogg du har!Skal titte ofte innom her:-)Takk for tipset om mandelkværn.De har alltid vært et mareritt..Elsker duppeditter til kjøkkenet:-)Har du prøvd den bunnen med Sara Bernardkrem oppå?Du tar en 3/4 kremfløte og kokesjokolade..smelter..Når det er kjølig tar du det inn i kjøleskap over natten(viktig!)Pisker dagen etter&nammmmm!!!

Lene sa...

Ja, ikke sant Lovise. Man må ta vare på her dag - og på hverandre.

Har kosa meg med litt baking og maling av ei dør her. Usj, tenk å begynne på et sånt prosjekt like oppunder jul. Men vi blir så mange her på julaften, og jeg har jo lyst huset skal fremstå som best.

Og du har ditt å styre med tenker jeg. Julaften kommer kanskje litt i bakevja når det er stor dag på gang :) Jeg ønsker deg masse lykke til med forberedelsene. Og slit deg ikke helt ut. La andre styre litt og. Tror vi er mange som liksom skal klare alt selv - superkvinner, hehe.

Ha ei god natt :)
Lene

Mita`s hjørne sa...

Hei...
Har en Award til deg på bloggen min...

Ha en koselig dag...

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei igjen, jeg lurte bare på om du tar i mot bestilling på ting du lager...? Fks. slike flotte poser?:) Ha en fin ettermiddag og kveld!

Thalia`s-sjelerom sa...

De er så nydelige de brød posene dine! Så jeg kunne tenkt meg en sånn som det stod! Inger Bente's brød" på. Og det haster ikke i det hele tatt, bare når du får tid!:)) Jeg har ikke tid til slikt som du driver med, men jeg synes det du gjør er så fint og forseg-gjort! Bake brød gjør jeg ganske ofte;)
Klem fra meg i Søgne!

Koselig koselig sa...

Hei Lovise og takk for koselig kommentar hos meg! Må bare si at du har et veldig fint navn og jeg blir litt sånn glad når jeg så det. Min kjære kjære mormor het også Lovise og jeg tenker så mye på henne nå som det er jul!

Klem fra Mette (koselig)