onsdag 26. desember 2007

ROMJUL

FRED OG RO I LEIREN
Romjulsdager har en spesiell ro over seg når man har fri og kan gjøre som man vil. I år var det min tur til å ha julefri, og dere kan tro det har vært deilig. I dag har vi bare kost oss hjemme og slappet av hele dagen. GOD MAT HAR VI SPIST, og nå nærmer det seg kveld.
Det ble tid til en liten runde innom en del av bloggene jeg pleier å besøke, og jeg skjønner at det er mange som koser seg i disse dager.
Kos dere videre alle sammen..
Posted by PicasaFør jeg tar kveld vil jeg bare takke for alle trivelige hilsninger i forbindelse med bursdagen min. Jeg er helt rørt over all oppmerksomhet som ble gitt meg. Telefoner, meldinger, gaver, hilsninger på bloggen, blomster og ikke minst alle gjestene som kom i selskap rett oppi jula..... Jeg er helt matt over å oppleve at jeg har så mange venner som vil meg vel.....
Tuuuuuusen takk alle sammen.

7 kommentarer:

Marie sa...

I morgon skal eg ha ein skikkeleg roleg dag. Det har gått i eit til nå, har vore på besøk og hatt besøk. I dag har eg servert jordbærkake etter oppskrift frå bringebærkaka di. Eg brukte jordbær og jordbærgelé istaden for bringebær. Eg fekk mykje skryt av kaka. Tusen takk for oppskrifta!

Takk for koseleg kommentar på bloggen min! Gratulerer med overstått dag! Ønskjer deg framleis god romjul!

elin1976 sa...

Ja er det ikke herlig med fri. Jeg har satt meg selv opp på en vakt denne romjula og det er i dag men så har jeg fri helt til neste onsdag igen.
Føler jeg har har hatt fri veldig lenge allerede så hvordan blir det når jeg skal ha enda lengre fri fra i morgen av?!? Gleder meg.
Ønsker deg en flott romjul videre. Masse klemmer fra Elin:O)

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei min venn! Til lykke med Jula og det jeg har gått glipp av i min influensauke:( NEMLIG DIN STORE DAG! TUSEN GRATULASJONER FRA MEG, OG MÅTTE DE NESTE 50 BLI KJEMPEFINE;) Her i huset er det også flere bursdager inn i Jula, men det skulle bare mangle om man ikke feiret de! Ha ei fortsatt fin Jul!
Klem!

Anniche sa...

Hei!

Til lykke med vel overstått dag , og fortsatt Hjertens God Jul ...

Lindas Hus.. sa...

Hei!Flott pynt på treet. Morro når
den store dagen blir velykket. Fortsatt God Jul og Godt Nyttår.
Hilsen Linda. :))

Else sa...

Godt å høre at du har fri og koser deg i jula. Jobbet litt i går og skal jobbe i morgen og muligens i helga. Regner med å ha mye fri i januar så da er det greit. Den salaten er bare god så jeg skjønner at du holder på å forspise deg på den. :) Skal lage den til helga. Ha en fortsatt god juletid.

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿