tirsdag 18. desember 2007

KUVERTBRIKKER

Det er hyggelig med litt stæsj til bordet i jula. Disse kuvertbrikkene sydde jeg for et par år siden, og de er jeg veldig fornøyd med. De er koselige å ta fram år etter år og la dem ligge på kjøkkenbordet til glede for oss.
De ble faktisk så populære at jeg måtte sy fire til i fjor for ei som skulle gi dem bort i gave.

Her er de som skal ligge på mitt bord i jula.


Disse brikkene ble laget til en julegave i fjor. Mottaker ble visst fornøyd, for de er observert på hennes kjøkkenbord titt og ofte.

Legg merke til det sorte får, he he.....Regnet med at det sorte får kom på min plass når jeg var på besøk hos henne.....

15 kommentarer:

Else sa...

Så mye nydelig du lager. Har en drøm om å sy/applikere (?) som du, men jeg er talentløs med slikt. Du har en stil hjemme som jeg elsker. Må sjekke bloggen din bedre senere i kveld. Må bare si at jeg har redigert drue og purresalaten i bloggen min. Kom i vanvare å legge ut feil oppskrift. :( Nå er det den rette der, og den er bare nyyydelllig.

Else sa...

Godt at du fikk den rette. Den første oppskrifta er reell den og, men det er noen år siden jeg lagde den. Etter at jeg fikk den siste har jeg holdt meg til den.
Har sendt deg en mail ang Pay It Forward. Skal nå utforske mer på bloggen din. Gleder meg. :)

Hulda sa...

Så fine brikker du syr! Jeg likte spesielt godt julebrikkene, søte motiver du har brukt.

Anonym sa...

God aften Lovise!
Her er det som alltid, nydelige ting som gjør sterkt inntrykk på en som ikke liker symaskinen så godt! Men som syns det er en fryd for øyet å se hva andre får til...
Koser meg med synet av alt du viser oss!
Godt man kan slappe av denne tiden når halve Norge står på hodet. Sitter med kaffe og Sara Bernard..og drømmer meg bort!Syns jeg hører et mjau ...?? mjau....
Nei, det var mareritt! :) :)

Lene sa...

Hehe - hadde vært vanskelig for meg som lita jente å skulle dekke bordet med de flotte brikkene. Jeg var nemlig alltid så redd for å gjøre forskjell. Om ikke alle gaflene var like, f.eks, måtte jeg bare bytte dem slik at alle fikk likt. Og hvem iallverden skulle jeg utpekt som det sorte får, hehe. Jo, jeg kunne jo tatt den brikken selv, men da ville jeg vært redd for at noen skulle tro jeg tok den fordi jeg likte den best..... En utfordring, det der ;)

Og jeg har en liten utfordring til deg inne hos meg, om du får tid i lle forberedelsene. Det nærmer seg virkelig to store dager for deg :)

Ha en fin dag :)

Lene

Annemariesquilt sa...

Hei så flotte kuvert brikker. Alltid gøy å ta fram noe som ikke andre har. Føler at jula struper seg rundt halsen min nå, så jeg er ikke så veldig kreaativ. Gleder meg til romjula med masse fri og energi, he he vi får se....

Flower Power sa...

Så nydelige spisebrikker du har laget! Ser at du er flink med nål og tråd:)Skal se litt nedover i arkivet ditt jeg nå....det ser ut til å være mye flott her!
Takk for hyggelig hilsen:):)

Flower Power sa...

Nydelige stitcherier lenger ned her!
Jeg elsker å sy slike jeg også....er så flott å sitte med foran TVen. Den stich alongen ser fantastisk ut....artig å ha en for hver mnd. Det blir nok mange fine lapper tilslutt:)
Lykke til:):)

Anonym sa...

Takk for kommentarer i bloggen min!
Ønsker deg god jul og et nytt flott hobbyår!

Anonym sa...

hei. nydelige bord brikka du har laga:) kreativt med det sorte fåret....:)
god jul.........

Mita`s hjørne sa...

Så nydelig disse spisebrikkene er, har vært inne og tittet på sting for sting, og vurderer om jeg skal "kaste" meg med i den...

Ha en koselig dag...

Else sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mita`s hjørne sa...

Hei igjen...
Er bare innom en snartur for å ønske deg ei riktig
GOD JUL...

Koselig koselig sa...

Utrolig kule spisebrikker. Jeg hadde også kledd et sort får, i alle fall et ganske grått et hahahahaha ;)

ha en fin dag videre :) god helg

Merethe sa...

Ja nå skal eg begynne med Stitchery eg også. Skal nu prøvde det.
Spisebrikkene var flotte. Eg sydde 12 stk av dem i fjor. Og de kom på bordet på lillejulaften. Synes det er så enkle å fine.

Så får eg gratulerer deg med overstått bursdag. Ja man blir eldre å eldre, det ser man på barna.

Du får fortsatt ha ei fin romjul videre!!