lørdag 1. desember 2007

ADVENT

Advent, ei herlig tid.....

Tenk sånn flaks at jula er plassert akkurat på den tiden av året som vi trenger den aller mest. Det er mørketid, dagene er korte og det er kaldt og hustrig ute. En stor lysfest er jo midt i blinken for oss akkurat nå. I fjor fikk jeg pakke og bilder til jul fra ei dame i New Zealand, og det var litt snålt å se på bildene hun sendte.....tenk at de hadde pyntet seg til jul i SHORTS!!!!!!

Helt umulig for meg å forstå hvordan det kan bli julestemning av sol og sommervær...

Dette derimot, gir julestemning:




Dette bildet tok jeg første søndag i advent for 3 år siden. Bildet er tatt bare noen meter fra der jeg bor, og jeg ble så betatt av stemningen da jeg skulle ut og lufte hunden at jeg måtte løpe hjem etter kameraet for å forevige dette. Året etter brukte jeg bildet i julebrev, og det var litt hyggelig. Vakkert, hva?

Mer julestemning:


Hjemmelaget lammerull!!

Hjemmelaget lammerull er noe av det som er helt nødvendig i jula, og her har jeg laget årets utgave. De ligger nå og godgjør seg i saltlake ute i boden. Nam nam.

Men nå dere, er jeg like trøtt som denne her, så jeg tror det er bare en ting å gjøre, nemlig å hoppe rett i loppekassen.

Natta dere.....

11 kommentarer:

Linda sa...

Hei! Skal si du er godt i gang med forberedelsene til jul. Nydelig bilde du har tatt.Her sør er det kun regn for tiden. Ha en fin adventstid. Linda. :))

IngersATELIER sa...

Herremin nå ble jeg helt julete...:) Hjemmelaget lammerull og sylte må jeg ha til hver jul... ikke å diskutere engang, shorts og varmegrader klarer jeg meg kjempefint uten... iallefall i desember! Vinterbildet var helt nyyydelig;)
Ha ei flott advendtshelg!

elin1976 sa...

Måtte bare innom for å ønske deg en fin adventsøndag. Masse klemmer fra Elin:o)

Mita`s hjørne sa...

Jammen har du fått til masse ja...
Vinterbildet ditt var jo bare nydelig da - skjønner godt du måtte tilbake etter kameraet ja...

Ha en koselig dag...

Berit T sa...

Å for et stemningsbilde, det er jo sånn vi ønsker det skal være, men det er heller skjelden at det blir snø med jul her vest med havet.

De såg kjempegode ut de lammerullene og kakene, skulle likt å smake på det!!
Ha en fin kveld.

Marie sa...

Her var det verkeleg god førejulsstemning! Koseleg!

annemariesquilt sa...

Hei det er godt å se at det er noen som har overskudd til å stelle til jul.Ser kjempegodt ut og jeg misunner deg den lammerullen. Det eneste som har skjedd i mitt hus er min datter på 14 har laget maryland cookies og pepperkaker. Fikk redda noen av pepperkakene i frysa så da har jeg litt til jul. vi får se, det blir nok noe mer etterhvert. Kos deg i førjulstia....,

Lene sa...

Skjønner godt du bare måtte løpe hjem etter kamera. Veldig stemningsfylt forevigelse du fikk der :)

Og multer, ja... Multekrem er et must for meg på julaften, enten med kromkaker, eller kransekake. Mmmm... Tenner som løper i vann her :)

Ha en trivelig adventsdag :)

Lene

Emmeline sa...

Takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min:) Dette var jo det ultimate juleinnlegget...Med perfekt julevær og julemat og julekaker og juleengel, koselig. Her var det lett å få julestemning, tror disse bildene fungerer bedre enn julenisser i shorts for meg også:)

Emmeline sa...

Bare koselig med link, jeg skal linke tilbake!

Lene sa...

Å, ja, Lovise :) Det er klart du skal få kake til den store dagen din :) Men blir dere mange gjester trenger du minst to av denne her. Det gikk omtrent ikke annet under burdagsfeiringer her i huset :)

Koselig kveld hos deg, håper jeg :)