torsdag 27. august 2009

Å VÆRE UNDER REGNBUEN......
Hei hei, det er liv i meg enda:)
Det har vært en tid med ferie, late og gode dager. Det som i hverdagen opptar tanker og tid har vært skjøvet litt unna til fordel for nye opplevelser og aktiviteter.

Under regnbuen har jeg vært,- det vi vanligvis tenker på i den forbindelse er en kiste med gull der den ender, ikke sant. Men her jeg sitter og funderer er det en tanke som slår meg. Å være under regnbuen ble plutselig for meg det å være et lykkelig menneske. Et menneske som har det jeg trenger for å føle trygghet og glede i hverdagen. Jeg har mennesker rundt meg som er til glede og støtte, jeg har både jobb og fritid, familie og venner. Jeg har hundene som betyr masse, og ikke minst - jeg har jegeren:)

Regnbuen,- et fantastisk symbol, vakkert og sterkt. Ingen kan flytte den...

I går ble jeg endelig bitt av en liten skapertrang. Jeg tenkte på utedoen jeg har malt innvendig der oppe på hytta på fjellet. Og tenkte at jeg ville pynte mer. en hjemmelaget krans av naturlige materialer var det jeg ville ha. Dermed var jeg i gang.

Jeg gikk i hagen og hentet noen greiner av alaskapilen som jeg har så masse av. Surret dem sammen til en ring. Ikke helt rund, men det gjør ingenn ting.Så dro jeg opp i lia med hundene på jakt etter litt røsslyng. Den er bare så nydelig, og det var det jeg ville pynte med.


Jeg laget små buketter som jeg buntet sammen med tynn blomsterstreng.Deretter ble bukettene festet en etter en på kransen min.
Nå er det bare å huske på å ta den med opp til hytta da.....


Det forundrer meg å se at selv om jeg ikke har skrevet på lenge er dere og kikker etter meg, og det gleder meg. Jeg venter på et nytt modem, for det jeg har virker bare av og til, så det blir mer etterhvert. Kommer også på besøk på bloggene deres igjen :)
8 kommentarer:

Nunne sa...

Hei Lovise....
Jeg har vært borte flere dager.... vært på overnatting på Beiarstua og er i Bodø for tida. Men akkurat nå er jeg innom for å sjekke at alt e vel med bloggvenner... ;)
DA fant jeg deg... koselig! Og fikk være den første som besøkte deg. Hvertfall legger igjen spor etter meg...
Regnbuen... ja, du filosoferer så godt!Tenk så fint at man kan være TAKKNEMLIGE! Det er sånt jag etter mer, etter nye ting, etter nye opplevelser og mere spenning i dagens samfunn... Da er det fint å møte noen som setter ord på dette med å være glad og takknemlig for det en allerede HAR!
Tenker på da regnbusen viste seg for aller første gang. Da hadde Noa stranda på fjellet og båten sto endelig på tørt land etter storflommen. Guds løfte til han at dette aldri skulle skje mere, er for ever blitt et symbol vi kan se. Greit nok at det er et fenomen i naturen.. JEG tenker som så, hver gang jeg ser den.... der\t er et signal fra Far sjøl, at flommen som engang var, aldri mere skal skje...
Huff, nå prater jeg meg bort. Tydelig at jeg har vært alene en hel dag, uten noen å prate med :)
Klemmer fra Nunne.
PS... kransen var SØØØØØT!

Nikoline sa...

Så nydeleg innlegg,Lovise!
Nyt haustdagane og livet.
(og eg må laga ein slik vidunderleg krans i helga!)

Mona sa...

Nydelig krans du har laget. Super idè til høstpynt. De fleste har jo det en trenger nesten rett utenfor stuedøra.

Fjordheim sa...

For en koselig krans.
Må nok en tur i skogen å finne litt lyng ja.
Koselig med innlegg fra deg igjen.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

Stubbetufsa sa...

Sånn en fin krans!
Og det du skrev under regnbuen var vakkert, vi burde tenke litt i fred og ro alle! Takk!
Ha ei fin helg!

Anita sa...

Såååå koselig at du er tilbake, har vært innom her ofte og sett etter deg! Åhhhh! En sånn krans fikk jeg også lyst å lage, det må jeg gjøre til helgen, tror jeg. Nå driver jeg og syr sånn lappetop til laptopen, sååå fin din er så kjenner jeg at prestasjons angsten tar meg, men.... Har sydd ferdig stitcheriet OG funnet stoff til resten, så nå er det bae å få laptopen i hus ;0) Nå skal lillemor og jeg lese litt i Kardemommeby boka. Ha en fortsatt flott uke!

Muffin sa...

Gleder meg over all måte over at du snart er i full drift igjen. Den kransen ble nydelig, som alt du lager. Vi snakkes..

Elins systue sa...

Nydelig. Kunne ha lyst å orøvd å lage en slik