onsdag 9. september 2009

Høsten kommer ikke akkurat listende på oss..

Ute suser vinden rundt hushjørnene og jeg sitter her med mine tanker og funderinger. Det er onsdag ettermiddag og jeg har sovet alt for lite etter 2 nattevakter. Det blir værst for meg selv når denne kommende vakten begynner å gå mot slutten og klokka er rundt fem på morrakvisten. Det er da man virkelig lurer på hva det er vi holder på med. At noen må være våken på den tiden er jo lett å forstå, men det er ikke alltid like behagelig når trettheten siger på og det er leeeenge til vi kan finne senga.

I morrest ble det dessuten en frisk hjemtur på sykkelen. Jeg har jo ikke lyst til å gi meg med syklinga så jeg trosset været og la i vei. Det gikk fint til jeg kom nesten hjem og fikk vinden rett fra siden. Da ga jeg meg og tok beina fatt det siste stykket. Det ble for skummelt med så kraftige vindkast. I ettertid har jeg hørt på radioen at et vogntog ble feid av veien her....... og da tenkte jeg: er jeg virkelig tyngre enn et vogntog????

Vel, jeg tar ikke sjansen i kveld, og tar bilen i stedet.Så her sitter jeg da. Jegeren har tatt pikkpakket sitt og hundene, og har dratt på hytta for å starte årets jakt. Det er jo en begivenhet som er etterlengtet for enhver jeger. Akkurat n å kommer jeg på at det var der bloggen min startet for to år siden. Jegeren hadde akkurat dratt på jakt.......
Men ikke tro at jeg furter for det:) Jeg koser meg med flere ting på en gang. Kaffe, pc med blogg, strikketøy. Og i bakgrunnen lurer dette som jeg bør ta fatt på:
Du hellige jul,- jeg fatter ikke hvordan jeg skal komme gjennom den boka der. Stakkars meg. Kanskje jeg burde bytte jobb for å komme meg unna???Denne awarden fikk jeg fra Gry på bloggen Englekyss med en oppfordring om å fortelle 10 ting om meg selv...... Den utfordringen skal jeg prøve å klare:

1. Jeg er romantisk og tenner stearinlys så ofte jeg kan.
2. Jeg er glad i naturen, og elsker å dra på tur til fjells og til hytta.
3. Havet er ikke mitt element. Synes det er alt for mye vann der.....
4. Liker duften av gjærbakst.
5. Blir lett glad i pasientene mine:)
6. Liker å være ute,- sykle til jobben og gå fjelltrimposter
7. Liker å være på mitt rotete syrom og prøve å være kreativ
8. Elsker sjokolade:)
9. Kaffe er også viktig for meg,- tar koppen med rundt i huset.
10. Tror jeg er snill og grei med de fleste????


14 kommentarer:

Monicas sa...

åh så koselig du har det med strikking og sånn...uvær lika ikke æ heller....

Fjordheim sa...

Hadde ikke orket våken nattevakt. Tviler på at jeg hadde klart å få nok søvn på dagtid. Har hvilene nattevakter. Er inne i en periode på tre netter nå.
Herlig bilde med tente lys.
Godt at du kom deg helskinnet hjem i dag. Ikke bare bare med den voldsomme vinden. Har merket litt av etterdønningene her i det indre av østlandet også. Suser godt i trærne ved soveromsvinduet på jobb. Så mye at det var vanskelig å få sove i går kveld. Virker som det har roet seg litt nå.
Kos deg med dine gjøremål mens du er alene hjemme. Godt det av og til.
God vakt, håper du klarer å holde deg våken :)

Tovepia sa...

Takk for hyggelig kommentar;) Så trivelig å bli kjent med nye bloggere!
Du hadde så mye god mat og fint håndarbeide her!
Jeg tenner talglys hver kveld og spiser for mye sjokolade:D
Kos deg en masse!

Nunne sa...

Hei Lovise...

Joda, du var observert idag tidlig....Jeg leste innlegget ditt høyt for sjåføren min, og da kunne han fortelle at han så deg der du kom strittende med sykkelen din ..
Stakkars Lovise, tenkte han.

Men at det er koselig med lys og strikketøy, ja, det er ingen tvil. Man liksom roer seg på en måte, når været blir sånn....
Så nå skal vi ha kveldkaffe, med lys og alt det som hører med....
ha en fin kveld.....
Håper jegeren har det fint på fjellet!!!

Janne i Fagerlia sa...

Så kjekt å høre at du sykler til jobben, det er jo både miljøvennlig og helsebringende. Jeg har bare tre minutter å gå til jobb, så det blir nesten mer trim med å gå enn å sykle.
Det har vært storm her hos oss også, blåste aldeles forferdelig tidligere i dag, men ser ut til at det nå har roet seg litt.

Men for min del tror jeg ikke jeg har tatt sjansen på å sykle i storm .......

Stubbetufsa sa...

Du er koselig! Tror du passer godt i den jobben du har, men det er en slitsom jobb. Det var fint å lese om deg!
Klem til deg fra nord, vi har fått vind og kuling... Og regn...

Stubbetufsa sa...

Og gratulerer med to års blogging!

Malin sa...

Tøff som jobber nattevakt!!
Jobber du på sykehus?? Pleiehjem??

jammen ikke snau du, som sykler til jobb i all slags vær!

Klemmer Malin

Muffin sa...

Ingen fare at man sovner på sykkelen når været er sånn som i dag :) Tror ikke noe på at du er tyngre enn vogntoget forresten.
Har også funnet fram telys, koselig!

Brit sa...

Hei
Høst er bra, koselig innendørs med skumringstid og lys. Håper du får flere sykkelturer, men kanskje bare med litt medvind!

Lisemor sa...

He he, måtte flire av trailer og sykkelhistorien. Du er jammen flink som sykler etter nattevakt. Selv er jeg nærmest død når morgenen nærmer seg etter en natt på jobb, og tanken på å sykle hjem... Nei, det går bare ikke.
Ha en super helg!

Annemariesquilt sa...

Heia
Tenkte jeg bare skulle innom og gratulere deg med 2 års bloggjubileum i dag sånn ca..
Vi startet å blogge omtrent samtidig og du var en av de første jeg hadde kontakt med i bloggland.
Lykke til med lesinga, det klarer du som bare det!!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg ! Blir så glad av å stikke innom deg, du finner på noe å kose deg med uansett årstid og vær, okke som i grunnen.Ha en nydelig uke.
Klem

Anonym sa...

Hei, Lovise!
Håper mønsteret kommer fram til deg i morgen. Det ble sendt i går ettermiddag. Tegn det gjerne over på gråpapir, så har du det til flere kjoler. Jeg skal bare gjøre unna noen skuldervesker til salgsboden min, så skal jeg også sy noen småpikekjoler.
Ha en riktig god helg, Lovise!