søndag 21. februar 2010

Forberedelser til nye prosjekter

Det er stadig nye prosjekter på gang her hos meg. Det ser kanskje stille ut her, men jeg kan love at det er ikke tilfelle. I alle fall ikke inne i hodet, he he.
En del av de tingene jeg planlegger tar litt tid for å få i gang. Enten er jeg på jobb, eller så har de ikke garnet her på strøket, eller så er jeg lat eller så er det noe annet som hindrer meg i å begynne.
Men nå har jeg endelig fått tak i garn til denne jakken i Alpakka, og den gleder jeg meg til å få på pinnene. Jeg liker jakker, og grått er en farge som passer til ei grånende frue.....
Garnet er deilig, og skal varme en frossen kropp en vakker dag....Et annet spennende prosjekt som det tar litt tid å forberede er dette: Jorid ( Muffin ) sin Meløyduk:)Den må tegnes opp på stoff som jeg allerede har heklet kant for å sy på blonde på. Jorid har tegnet et flott mønster til meg, og det skal etterhvert i hennes nettbutikk har hun lovet. I alle falle er dette en fantastisk duk for oss som bor i Meløy og kjenner igjen alle øyene våre.Jeg skal sy den i blått garn med attersting tenker jeg. Får prøve litt på en jukselapp først for å se hva som blir best:)


Skulle gjerne ha startet nå med en gang, men om en liten stund er det bare å komme seg på jobb, så jeg må nok bare vente...
God søndag til dere andre...
13 kommentarer:

GryNoKa sa...

Så spennende at du skal sy duken som Jorid har designet.
Den blir nok flott!
Ha ei fin uke.
Klem : )

Stubbetufsa sa...

Den duken til Muffin er veldig fin. Skjønner godt at du vil sy den når du kjenner øyene!
Strikkeplaner har du og. Men er det bare grått som passer en grånende dame?
Klem fra nord!

Anonym sa...

Hei - jeg er nettopp ferdig med den jakken fra Sandnes-garn. Og jeg kan garantere deg at du blir fornøyd. Den er ganske lett og tynn, men allikevel veldig varm.

Lykke til med arbeidet :-)

Linda sa...

Den jakka er kjempe fin. Du ken ser spennandes ut.

Tino sa...

Den jakken har jeg kikket på også, den er kjempefin.
Duken blir sikkert flott, Jorid har designet mange flotte mønster.

God søndag til deg!
Klem T

Janne i Fagerlia sa...

Her blir det spennende å følge med framover. Lykke til både med jakke og duk. Jeg holder på å brodere et bakehåndkle. Det tar også tid, for det er jo som du sier så mye annet som skal gjøres. Tenk om vi kunne hatt et hav av tid og bare kunne gjort det vi hadde lyst til (ihvertfall noen måneder).

Ha en fin ny uke!

Fjordheim sa...

Den duken er flott. Sikkert veldig koselig visst en er fra den kanten av landet.
Jakken du skal strikke er fin. Godt med noe varmt og godt å ha på seg.
Ønsker deg ei riktig god uke :)

Muffin sa...

Du blir ikke arbeidsledig på en stund :) Lykke til med både jakke og duk!

Rekkehuset sa...

Sånn er det hos meg også..hodet fullt av prosjekter; både påbegynte og ikke påbegynte:-) Jeg venter på at Meløy-duken kommer i butikken, skal kjøpe mønster til mamma som er fra Meløy. Jakka du har funnet fram til er skikkelig fin, den passer nok til både oss med grånende hår og de andre! Klem fra Hanne.

Randi sa...

Jakken er nydelig!!!
Skulle gjerne hatt en selv, men har ikke tålmodighet til noe stort håndarbeid for tiden.
Ha en fin dag.

Lise sa...

Grått er lekkert det, men personlig liker jeg å piffe det opp med en sterk kontrastfarge. Hilsen nok ei grå frue. ;o)

Hennes sa...

Flott jakke og flott duk, her blir det spennende å følge med..

Ha en fin helg, snart.

Klem Linda

Anita sa...

Den jakken ser veldig lik ut som den jeg venter på garn til, skal på hyttetur i morgen tidlig og håper sååå på at det kommer! Den kremsprøyta de så superkjekk ut, har kremsprøytepose, men den er så vanskelig å rengjøre :p... Nå skal jeg straks på aftenvakt. Ha en flott ukeslutt!