tirsdag 2. februar 2010


Min Moleskine ♥

I dag vil jeg fortelle om min Moleskine. For den som ikke vet hva en Moleskine er, kan jeg si at det er en spesiell notatbok. Den har historisk sus over seg, og er berømt for sin kvalitet og utforming. Papirkvaliteten er nydelig, og for dem som liker å notere smått og stort i hverdagen er denne et funn. Finnes i forskjellige størrelser i bokhandelen.For å ta godt vare på boka,- som skal vare leeeenge, har jeg sydd en egen pose. Sykepleieren som pryder forsiden er rett og slett en tegning jeg fant på nettet en dag. Jeg syntes hun var søt, jeg.Men tilbake til min Moleskine..... jeg skal bruke den til å notere alt fra tips og ideer til nye prosjekter, liste over bøker jeg leser, helse ( hvem husker vel når man var til mammografi sist, eller når var det jeg var hos legen, eller når fikk jeg sist en kur med Voltaren? )
Jeg skal notere ned gyldne øyeblikk som jeg vil minnes, stemninger å ta vare på, gode ord, og ikke minst skyld og gjeld ( ikke til banken, men ting jeg låner, ting jeg låner bort eller rett og slett løfter jeg gir ( lett å glemme at man har lovet å gjøre noe for noen " en dag jeg får tid".Jeg har skrevet sidetall gjennom hele boka først. Deretter skriver jeg bare en liste foran i boka over de forskjellige "kapitlene" bakover i boka med en del sider mellom hver. Da kan jeg bare putte inn flere emner jeg kan føre opp etterhvert som jeg finner på dem, og bare skrive opp sidetallet de starter på foran. På denne måten kan ei bok fungere til mange ting samtidig. Før har jeg operert med mange bøker, med litt skrevet i hver. Nå er det bare å dure i vei.♥og ja,- hurra, jeg har funnet ut hvor jeg har hjerter på mitt tastatur:)13 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Dette er noe for meg også. De gule lappene har en tendens til å komme bort. Og etuiet du har sydd var bare nydelig - smått og søtt!

Anita sa...

Såå koselig, det fikk jeg lyst til også, må få noen flere tips av deg etterhvert :0)) Her er det unntakstilstand idag, det snør vannrett og har snødd MYE. Skulle egentlig vært på skolen 8 mil unna, men ofrer ikke liv og helse for det... Blir selvstudium i stede! Ha en super dag du også!

Min Quilte krok sa...

Genial idee:-)
Ha en fin og kreativ uke

Linda sa...

Nydelig pose til boka di,høres kos ur med den boka.
Er også glad i flotte bøker ,til tanker ,turminner,ideer og dikt...
Ha en fin onsdag!

mreteveian sa...

Moleskin er favoritt, - så bra at de tok opp porduksjonen igjen!
Nydelig trekk :-)

Her i dag quiltet jeg et halvt stykke før jeg skjønte at undertråden virkelig tullet (for stram) med meg. Vel, fikk en pause før lunsj der. Neste fadese var å sy alle kanter til glidelås i sidene og ikke oppe - nede som det skulle. Alle 8 kantene, for jeg holdet på med fire... Da kastet jeg inn håndkle en stund og tenkte at jeg hadde vel sydd nok. Så du er absolutt ikke alene om å sy "feil" der, underveis, nei.

Nok om det, - i morgen er en ny dag!

Tino sa...

Så koselig trekk du har laget,det var helt skjønt.
Nå fikk jeg lyst til å sy litt stichery selv.

Ønsker deg en fin uke videre'
Klem T

Nunne sa...

Uggghhh, hmmmmm..... sukk...
skulle gjerne hatt en sånn bok! Husken min er som en gullfisks, systemet mitt rotete, notatene mine flyter og de gule lappene elsker ungene å skrive på, helst med tusj, sånn at alt som sto der blir uleselig!
Men en moleskine? tja, det ville vært topp... de fem første dagene! Så kunne jeg komme i skade for å "glemme" å notere i den...

Jaja! Beundringsverdeg, nok en gang, du Lovisemor!

Nunne sa...

Men MAPPEN DU HAR SYDD TIL BOKA...
ja den var NYDELIG!
Glemte å si det :)

Den svære sprøyta må det være svineinfl.vaksine i???

STEINKJERRINGA sa...

Lurt med en sånn bok. Jeg har et par stykker som jeg bærer med meg overalt, men de har ingen fin pose. Hvordan ser en tegning av en lærer ut, tro?

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan!

Hihi, fine hjerter.
Sånn en nydelig notatbok og vakkert omslag du har sydd.
Blir jo rene terapien å skrive huskelister i en slik godbit.

Klem

Stubbetufsa sa...

Den boka med strikk over har jeg jamen sett i en bokhandel, men jeg har glemt hvorfor den var så eksklusiv...
Lur bruk av bok, kanskje noe for meg som bare glemmer!

Lise sa...

Du det trekket er bare skjønt! Skulle gjerne hatt et sånt et i uniforma mi jeg og! Tar du imot bestilling? Skjønne sokker i innlegget under! God helg!

Hennes sa...

Hmm, har jeg også et hjerte på tastatur?
Dette må jeg spørre husets fjortis om, hun vet garantert. :O)
Nydelig bok du har fått deg, kjempe smart..
Likte godt sykepleier-broderiet..
Veldig søt frøken..

Ha en fin uke.
Linda.