søndag 9. januar 2011

Netter på sofaen med Harry Hole....
Frihelga skulle ikke være sånn.... Men jeg hadde jo mine bange anelser på forhånd etter et par dager med intens kløe i halsen og tiltagende stemmeendring og heshet.. Og resultatet ble følgende: Urolige netter ( og dager ) på sofaen med Harry Hole.


Etter søvnløse timer i senga med hoste og urolig kropp er det jo bare en ting å gjøre. Stå opp, ta en dusj flere timer før soloppgang og hanegal, brygge en kopp kaffe og innta sofaen med ei ulidelig spennende bok og posen med Doc halslinser i umiddelbar nærhet.
I grunnen er der ganske slitsomt å lese når man er i en sånn forfatning, for rett som det er må man lese siste siden en gang til rett og slett fordi man har sovnet i boka ( det er jo natt, må vite..) Dessuten må man jo også lage ny kaffe innimellom, enten fordi den er blitt kald eller fordi den er oppdrukket.

Men takket være kjærlighet til bøker, kaffe og vissheten om at dette er bare en midlertidig tilstand, er det bare å kikke på hjertene på koppen som en gang var en bygave ♥ fra min kjære, og tenke at dette går jo over om noen dager. I mellomtiden får jeg bare gire ned og nyte Harry og andre helter som måtte dukke opp underveis:)

God søndag til dere.


2 kommentarer:

Rekkehuset sa...

Riktig god bedring! Godt du har noe å kose deg med mes du venter på bedringen:-) Hjertelig hilsen Hanne.

Janne i Fagerlia sa...

Hei igjen Lovise! Så artig at det var akkurat den tjuende du hadde bursdag. Kjenner ikke så mange som har samme dag som meg. Og du må gjerne bruke bilder du har funnet på bloggen min til din Moleskine. Det er bare hyggelig. Jeg er også lesehest, men denne boken har jeg faktisk ikke lest. Krimbøker hører jeg forresten ofte på lydbok når jeg driver med et eller annet håndarbeidsprosjekt. Det er så trivelig sammen med en god kopp kaffe. Håper du snart er i fin form igjen. Jeg har sluppet unna så langt, selv om jeg har mange smittekilder på jobben (barneskole).