fredag 7. januar 2011

Nytt år, nye muligheter......
Fra min bittelille datakrok i et hjørne av stua,- dere kan se den innerst i hjørnet der- sitter jeg og funderer over at det er over for denne gang. Vi har pyntet og forberedt oss, ventet og lengtet, og så er alt bare over og det skal pakkes ned. I kveld er det min stue som har fått gjennomgå. Juletreet er kastet ut, og pynt er tatt ned. Men det ble tomrom etter den koselige adventsstaken......hva skulle jeg gjøre med det?? Måtte faktisk ut og kjøpe et par nye vinduslys med varmt fint lys i for å erstatte julestjerna og adventsstaken, he he.Denne nydelige engelen fikk jeg til bursdagen min tett før jul, men den fant jeg ut er helårs.... Hadde ikke hjerte til å legge den bort.


Lysestakene jeg fikk i adventskalenderen fra min søster er også helårs og får lyse opp i vinterkveldene. Den lille boksen ved siden av skal inneholde litt smågodt når jeg får lyst på det igjen etter litt avholdenhet noen dager nå:)Denne vakre lenka som jeg hengte på toppen av skapet mitt har jeg ikke lyst til å ta ned. Den er så vakker, og kan dere ikke støtte meg i å si at den er litt helårs den også? Pleace??I det hele tatt.... ingen steder er som hjemme hos meg selv, det beste stedet å være. Og pynten,- den får bli som jeg føler for det etter hvert som dagene går. Det som virkelig teller er om vi har gode og meningsfulle dager sammen med våre nærmeste.
La oss nyte det nye året, gjøre det vakkert rundt oss og inni oss, og dermed være en kilde til glede for hverandre....

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hi, I just wanted to say how much I really like all your beautiful photographs of your cooking, stitcheries, flowers and patchwork. I hope you can understand English. My name is Ann and I am from Australia.

Fjordheim sa...

Ja det er viktig å kose seg og gjøre det fint rundt seg. Og det med å gjøre det fint inni en er vel det aller viktigste.
Likte veldig godt den engelen jeg da vet du. Den hadde nok blitt helårsengel her i huset.
Jeg ahr noen lyslenker litt rundt forbi hele året. Om en vil ha andre lenker, og syns det passer, så må en vel kunne bestemme det i sitt eget hus uten at noen skulle bry seg? Fin var den ihvertfall. Litt vanskelig ut fra det utsnittet å si om den passer oppe nå, men det tror jeg nok at den gjør. Var jo ikke så julete.
Jeg ønsker deg et virkelig godt nytt år med mange gode opplevelser :) Klem :)

Irene sa...

Det er en utfordring å skape stemning når julen er ryddet vekk. Jeg strever litt med den... Ha en flott lørdag!
Hilsen irene

Litt av Mitt sa...

Ja det blir litt mørkt i krokene når man tar vekk staker og lyslenker :) Jeg må innrømme at jeg har også noen engler som jeg har bestemt er helårs.. Det viktigste er at man har ting rundt seg som man er glad i.

Janne i Fagerlia sa...

Jeg har en del julepynt framme hele året. Dette er noen glassengler som er såpass tidløse at de får henge i vinduet konstant. For fine til å ta bort. Engelen din er ikke så "julete" den heller. Tror jeg ville ha latt den stå framme om den var min. Gratulere med vel overstått! Du har sikkert bursdag rundt samme tid som meg. Jeg har 20. desember. Ikke den beste dagen å stelle i stand til selskap på etter min mening.

GryNoKa sa...

Jeg har også mange engler og andre julete ting fremme hele året.
God søndag!
Klem : )