torsdag 25. oktober 2007

KATTA I SEKKEN


Det er gøy å kjøpe noe nytt, men det er jammen ikke alltid at det er de beste kjøpene man gjør. Her om dagen gjorde jeg et skikkelig katta i sekken- kjøp... Ikke det at det kostet meg mye, med det jeg kjøpte var jo helt ubrukelig. Jeg var inne på Nille , og ettersom jeg er i skikkelig stearinlysmodus for tiden, falt jeg for ei nydelig lykt. He he, jeg får aldri nok lys , lykter og lysestaker.....

Vel, her ser dere den flotte lykta

Jeg plasserte den på kjøkkenbenken da jeg kom hjem, fant fram et fint lite rosa lys og tente på. Nydelig lykt....

Se det fine mønsteret i glasset. Joda, jeg var kjempefornøyd. Hadde gjort et kjempekjøp, hadde dessuten nesten ikke betalt noen ting for den......

Men hva skjedde?????? Gleden varte kanskje i ett minutt eller noe sånt. Det ble MØRKT I DEN FINE NYE LYKTA!! Hmmmm det var en kortvarig glede.

Huff, ikke helt den samme stasen når toppen må tas av for at flammen skal få nok luft til å brenne. Ja ja, sånn kan det gå når man faller for krims og krams i hytt og pine. Men kanskje jeg får legge problemet fram for jegeren og håndtverkeren, så kanskje han kan finne på en lur løsning. Vi får se:)

1 kommentar:

Hulda sa...

Ja, det var kjedelige saker! Rart at det produseres lykter som ikke kan ha toppen på når lyset tennes. Så dumt, lykta var jo så fin. Håper mannen har ei løsning!