onsdag 10. oktober 2007

STEMNING FRA KJØKKENBENKEN

*******
"Tro ingen som sier at det gode livet kommer senere-
livet kommer ikke-
livet ER.
Hold om og hold av-
og ha det litt bra hver eneste dag."
*******
Jeg fant dette sitatet ett eller annet sted i en blogg for en stund siden. Husker dessverre ikke hvem som har skrevet det, men jeg syntes det var så fint at jeg ville ta det med her.
Det minner oss om hvor viktig det er å ta vare på hverdagen og hverandre. Det er nå vi lever, vi vet ikke noe om hva som kommer senere.
Hverdagslivet er det viktigste vi har,- det er de aller fleste dagene, de som ofte bare renner forbi oss som en selvfølge. Vi må stoppe opp, kjenne etter hvordan vi har det, være glade og takknemlige for det som hverdagen gir oss.
Etter hva jeg forstår ut fra mange blogger jeg leser, er flere blitt opptatt av det som er fint og kan gi ekstra hygge og glede i det daglige. For eksempel er det ikke mye som skal til for å gi strykingen nye dimensjoner............en deilig flaske fra Durance kan sette et nytt preg over noe som egentlig er litt kjedelig.....
Herlig lavendelduft....

Kunstig, men hva gjør vel det?Ha en herlig dag alle sammen!

6 kommentarer:

Marie sa...

Kan det vere min blogg du har lese diktet på? Eg har iallefall hatt det, men då var det på nynorsk. Diktet er nydeleg så det kan jo ha vore fleire som har brukt det. Koseleg å sjå det igjen. Koselege bilete du har på bloggen din.

Tilonino sa...

Hei
så skjønne valpene var. Og så mange fine engler du har. Kjekt å se i bloggen din. Ha en fin helg!

Mia sa...

Kjempefine og viktige ord å ta med seg. De fleste dagene er jo hverdager, og det er viktig å gjøre de så koselig som mulig, synes jeg også. Nydelige bilder i dette innlegget og gode tips til nettopp det å gjøre hverdagen hyggeligere.

Landliv sa...

Signerer. Og Durance-produktene da!! Herlige!

Lovise sa...

Takk til dere for hyggelig kommentarer. Marie, det var nok ikke hos deg jeg fant diktet, for jeg har ikke oversatt det:) Det er nok mange som har likt det, tenker jeg.
Velkommen tilbake:):)

Guldkant På Livet sa...

Ljuvliga bilder!!! Mari.