søndag 13. juli 2008

HJEM KJÆRE HJEM!


For en hjemmekjær person som meg, finnes det ikke noe bedre enn å komme hjem...Og nå sitter jeg her på mitt lille kammers og tester ut min nye laptop. Måtte jo prøve å få lagt ut noen bilder igjen, ikke sant?


Da jeg kom hjem i ettermiddag hadde nemlig den første blomkarsen blomstret, og det må jo vises fram.

Og dessuten....sommerens innkjøp til kosestundene på trappa her hjemme. To nye stoler som jeg har ønsket meg så lenge. Nå står de der og glitrer mot meg,- HURRA!
Men det som ga meg en skikkelig støkk i sommer var jo pc`n som døde uten forvarsel. Nå er den erstattet av en lekker hp laptop som sikkert vil gi meg masse glede framover.
Og her er det lille vidunderet som skal redde bildene mine om en sånn katastrofe skulle skje igjen. Her skal alle bilder kopieres!!!
Jeg skjønner at jeg har masse å ta igjen her, for eksempel visning av presangen fra en hemmelig venn. Har dessverre ikke fått vist den, men det kommer så snart jeg får ordnet meg litt. Tusen takk til hemmelig venn, gaven falt rett i smak, den var nydelig. Skal lage et innlegg snart snart......
11 kommentarer:

Annemariesquilt sa...

Gratulerer med ny PC , den ligner faktisk min. Jeg liker den kjempegodt, håper du blir fornøyd også!!
Her blir det sommerferie i et par uker nå.

Lene sa...

Neimen, HEEEEEEI, kjære prinsesse Ellen Lovise!!! Nååå ble jeg glad - og velkommen så masse, både hjem og tilbake på blogg!!!

Ja, og så måå jeg jo si det var litt av en lekkerbisken, den hpen din (sammen som meg, hihi).

Og inmari tøffe kurvstoler! Skulle vel tatt meg en tur, vel. Lovise, nå jobber jeg en sammenhengende økt på 14 dager (har ferieavlastningsbesøk her hjemme) - og sååå er det ferie! Og om du bare ordner med godværet (sånn nogenlunde iallefall), så bærer det nordover. Vi kommer nok helt sikkert til å juvcampe noen netter på Mjelle i år som i fjord. Vet ikke hvor langt det er for deg, men er du i nærheten, så måååå du jo komme innom og hilse på tjuvturistene. Vi bare eelsker det stedet :)

Synd med bildene dine, men godt at du har lært og tatt dine forholdsregler. Smart liten sak, det der :)

Kjeeempekos å ha deg tilbake igjen :)

Gooood klem fra meg :)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Flotte stoler og PC'n din kommer du til å ha mye glede av framover. God investering!

Ha en fin uke. Vi høres.

Marit

Muffin sa...

Jeg er også hjemme i vakre Meløy, deilig ikke sant!

tinemor sa...

Så flott pc!
Da er det bare å blogge i vei ;-)
Ønsker deg en flott uke!

Besta sa...

Det var da en standsmessig pc..bra du er tilbake. Har savnet deg.Ha en fin kveld.

Nunne sa...

Lura på ka slags blomst du mener, men aurikler er det ikke i min hage, heller ikke på bildene. Og om jeg hadde hatt, så ville de vært avblomstret. De blomstrer tidlig, når primulaen blomstrer. Kanskje du mener akeleiene?? Jaaaa, det er nok det du mener.. de er vakre mens de blomstrer, og ikke ellers.
Men har du kikka innom MARI på Heimdal??? Ho er fantastisk flink å fotografere, men ho har jo DEN innholdsrike hagen. Og alle de rosentrærne!!
God kveld uti fjorden... kjem nettopp fra hytta...

Gjersvik & Johansen sa...

Jo stemmer det! Skal få sendt den til deg så fort jeg kommer meg hjem!

Elzie sa...

Håller med dig. Jag är också en "huskatt" och är helst hemma, men ibland kan det vara skönt att komma iväg lite. Ändå är Borta bra men hemma bäst, något som verkligen stämmer in på mig *s*.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Anemone sa...

Gratulerer Louise og velkommen tilbake til gjengen her inne :-)

Skikkelig morsomt å få et livstegn fra deg igjen, nei, dette var morsomt.... Håper nå du har hatt fine sommerdager så langt da, kost deg en masse og vært mye utendørs. Ferdig med alt som heter ferie du kanskje ?

her har vi akkurat også kjøpt oss en løs hard disk til bilder, for etter at dette nå ble digitalt er det noek noen ferieturer som har "forsvunnet" for oss også. Så vi også håper på en redning i fremtiden. nei, det var annerledes før, når mor hadde styringa og satte bilder i album...

Klem fra et vindfult trøndealg.

Inger-55 sa...

Gratulerer med ny laptop!!!! Kjedelig når pcen krasjer og man mister masse alt som er der inne. Nydelige stoler du har kjøpt! Og puten var også fin!
Ønsker deg en flott sommer!

KLÆMMA