torsdag 31. juli 2008

I RASENDE FART.....

......flyr sommeren forbi.............

I morra er det august, og det betyr at vi har brukt opp mye av sommeren.

Men enda har vi foran oss de koselige kveldene hvor mørket begynner å snike seg innpå oss igjen....... tiden da stearinlysene igjen får sin storhetstid. Det har jo vært en periode nå hvor jeg har tent lys uten at det vises så godt. ( for lys må jeg tenne på bordet hver dag uansett )

I alle fall, - vi har hatt en tid med masse godt vær her nord, og det har gitt seg utslag i liten aktivitet på bloggen. Det har vært herlig med solvarme dager selv om jobben har tatt sitt av dagene.

Her ser dere et bilde jeg tok søndag da jeg tok en fjelltur. ( Må få gått flere fjelltrimturer nå! )I sommer har jeg hatt noen prosjekter på gang. Ikke noe stort, men småting til å kose meg med innimellom.


Her er sommertoppen jeg strikket etter mønster jeg fant i ukebladet Allers før ferien.

Her er den fotografert sammen med rosene jeg fikk fra hagen til Gerd Lise en kveld jeg var på besøk. Det er for øvrig de samme rosene som er på bildet i den nye headingen.
Takk til deg Gerd Lise. Rosene sto lenge og duftet på kjøkkenet mitt:)

Enkel og grei, strikket i bomullsgarnet Pandora fra Husfliden.


Ellers har jeg laget noen mobilvesker, de skulle bare være med i en salgsbod jegeren/ knivmakeren skulle ha på sommerdagene i Meløy. Skulle bare se om det var noen som ville kjøpe sånne, og de forsvant med det samme. Så dermed får jeg lage noen flere etterhvert.


De har karabinkrok sånn at de kan henge i beltestroppa. Da slipper vi å ha den i lomma når vi ikke gidder å ha veske med.. Det skjer jo ofte med meg om sommeren spesielt.
Er ikke sånn som gutta, de stapper jo alt i lomma!


Men akkurat nå har jeg bare noe lite og lysegult på pinnene....


Til slutt en ting jeg må spørre om......hva gjør man når man flytter bilder på feil måte sånn at den laaaaaange teksten man har skrevet plutselig ikke finnes mer..... Det har skjedd meg flere ganger, og det er ikke så gøy å skrive på nytt, for da har jeg jo glemt alle de glupe ordene. Har dere opplevd dette?En annen ting,- jeg har fått awarder, men skal skrive om dem senere. Takk til Muffin, Trillkåno og Nikoline så lenge:)
12 kommentarer:

Hulda sa...

Heisann! Ja, tenk at juli snart er forbi, det føles rart. Men, august er jo også sommer, selvom det er litt vemodig i slutten av august når bladene begynner å gulne.

Flotte ting du har sydd og strikka. Likte både toppen og de fine mobilveskene. Flotte roser du har fått også.

Jeg tror nok jeg skal greie å holde det ryddig på hobbyrommet nå når jeg får det akkurat slik jeg vil ha det. :)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hei igjen Lovise. Jeg håper august kan by på like mange sommerdager som juli. Det hadde vært deilig. Men vi merker at mørket kommer sigende på om kveldene. De lyse sommernettne er ikke mer og det er bekmørkt rundt kl. 24. Da blir det masse lys og lykter ute, og det er koselig det.

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen hit på terrassen min. Om jeg skulle finne deg sittende der, ville jeg ønsket deg blidt velkommen og gitt deg en godklem og en kopp kaffe. DET hadde vært hyggelig det.

Har ikke noe løsning på problemet med teksten som forsvinner. Hadde andre problemer jeg da, og da var jeg inne å kikket på html kodene og sakte forsto jeg at mye av løsningen ofte lå her. Men jeg ble så lei av dette, at jeg søkte nye muligheter, og fant noe som heter Windows Live Writer. Det er et program som skal lastes ned på PC'n og som gjør det å skrive nye innlegg utrolig enkelt. I tillegg kan du strekke og dra i bildene du legger inn slik at du får dem så stor som du vil. Jeg anbefaler deg dette programmet som du lett finner gratis ute på Internett. Jeg har hatt det i 2 måneder nå. Andre bloggere har installert det og skryter mye av det. Det er enkelt å installere også.

Anbefales.

Klem fra Marit

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg! Åja kjennes en smule vemodig med den der augusten altså. Jaja , det gjelder oss alle. Foreløpig ferie enda her så jeg nyter hvert sekund. Så mye fint du har strikket og sydd..effektiv du! Aner ikke med den teksten som forsvinner, håper noen har et godt råd. Ha en herlig helg.
Klem

hvorfor ikke... sa...

Takk for veldig hyggelig hilsen hos meg Louise ;) sånt blir jeg glad for.

...og det første du skriver her med litt vemodig, men også litt koselig med mørkere kvelder og ikke minst at stearinlysa syntes ;) ...som om jeg skulle ha skrevet det selv...kjenner meg såååå igjen.

Veldig fin topp, ser ut til å være strikket på veldig tynne pinner, så flittig i sommervarmen;)

Høsten er en fin tur for fjellturer, vettu! flott natur der nord! Vi har et fantastisk land:)

smil Torunn

Nunne sa...

Hei igjen...
Oi, ha du vørre på Breitind?? sist e kom nordover mæ fly, då trudd e han ha sneia borti deinn, flyet gikk sååå lavt at å... det var veldig artig å betrakt kommmunan vårres fra lufta i kveldsol og fugleperspektiv!
Fin topp! Jamen e du flettig!
E har no ikkje helt bestemt om e tar sikte på ti toppa i år...vi hold no på mæ hytta, veit du :)
Okey, ses! Bye for now...

Annemariesquilt sa...

Flott å høre at du koser deg i sommersola...
Bildet fra fjellturen er bare helt topp. Mobilveskene dine var bare helt skjønne!

Mia sa...

Ja, nå skriver vi august og sommeren er på hell... selv om jeg satser på maaange varme og solrike dager enda. Men kveldene, de begynner å bli mørkere og stearinlysene blir tent her i gården også.

Berit sa...

Jaja så er augustmåneden her og været har begynt å forandre på seg. Kveldene er blitt mørkere, det er skyer, regn, sol,veps, knott, i en salig blanding!
Jeg liker igrunn høsten veldig godt , iallefall når alt som stikker er gått i dvale. Lange kvelder, talgelys og hobby, herlig!! Men skal nyte både august og september for de kan være både varme og fine. Alt til hver sin tid, vi er jo heldige som har 4 årstider!
Kos deg videre i augustkvelden!

Ella sa...

Takk for hilsen.
Ha en fin dag !!

Anita sa...

Huff! Ja nå er vi laaangt ut i August! Men da blir det jo mere tid til innekos, og hygge! Syr og koser meg litt nå også jeg og, men ikke så mye som jeg skal bare det blir full inne tid!! her er de største og pappan på Monstertruck show, tenker det er noen som er i fyr og flamme når de kommer hjem! Så nydelige ting du har strikket og strikker på, og kjekt med sånn mobilveske! Nå skal jeg sy litt mere på lappeteppet, det er straksferidg til kanting og "foring", som jeg aldri har gjort før, og nok mp slite litt mere med;o) Goooood helg!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Nydelig sommerstrikk hos deg.
Flotte mobilvesker.Fjellturen så skjønn ut.God helg!Hilsen Linda :))

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jepp... sommeren er nok på hell nå, men det er nok enda mange flotte dager igjen... her er dagene så smått begynt å komme inn i sin vante rytme igjen - heldigvis har jeg en jobb jeg storkoser meg i...
Den toppen du har strikket var jo bare så skjønn...

Ha en koselig søndag og uke...