mandag 11. august 2008

ALT FOR TIDLIG.....

Ja, det er mandag......og jeg sier det bare;-

gi dere tid til å starte uka på en skikkelig måte, ikke gjør som jeg gjorde i dag:Klokka ringer 06 20, og opp spretter jeg og tusler inn på badet. Jeg dusjer vel og lenge, og er fornøyd da jeg etter en stund må forlate rommmet som er blitt det beste i hele huset etter at det ble bygget om for et år siden. BADET, et sted for å slappe av og nyte roen.
Men i dag var det ikke tid for annet enn normalt morgenstell før det var tid for å dra på jobb.
Et par omganger på strikketøyet før klokka viste sykkeltid, og dermed var jeg ute av døra.
Sykkelturen til jobb er en fin start på dagen, og 6 kilometer er akkurat passe trim foran en arbeidsdag. Jeg dura i vei i mine egne tanker som jeg alltid gjør, og turen gikk kjapt og greit.
En tur i garderoben for å iføre meg rent hvitt tøy til dagens dyst, deretter en svipp bortom speilet for å legge ned sykkelsveisen litt, og så på tur ut døra for å stikke opp i avdelinga.....

Men da står kollega Gunn i døra og ser på meg med forundret blikk.....
- kommer du nååååå???
- du skal jo på jobb i ettermiddag???Vel, jeg har alltid ergret meg over at folk kommer for seint på jobb, men det får da være grenser for å komme for tidlig!

7 timer og 45 minutter for tidlig på jobb!!
........fy søren!


Ja, ja. Det var bare en ting å gjøre. Skifte tilbake til egne klær, slenge seg på sykkelen og trø de 6 kilometrene tilbake til hjemmets lune rede:)


Så i stedet for å starte dagen med sykepleiefaglige ting ble det å gi seg i kast med alle hundehårhaugene som befant seg i hjemmeet og lyste mot meg da jeg tusla inn døra igjen. Med en elghund i full røyting er det jo nok å ta tak i på hjemmebane. Og jeg skjønner jo ikke at ikke " noen " har støvsuget og ordnet i helga mens vi var på fjellet......


På bildet ovenfor ville jeg bare vise det fine serveringsbrettet jeg kjøpte i sommer for å bruke på hytta.
Vi har flott uteplass med peis og grill, og da blir det mye som skal bæres ut og inn når vi har gjester. Brettet fant jeg i Mosjøen, og var et funn!

Vel, det jeg egentlig ville si dere, var at jeg ønsker dere alle en fortreffelig start på uka. Håper alt er vel, og at dagene gir masse glede og fornøyelser!

16 kommentarer:

Litt av Mitt sa...

Uff da, så surt! Det ble litt morgentrim i alle fall da ;0) Fint brett du har kjøpt deg! Du får ha god vakt i ettermiddag da *ler*

Helene sa...

Usj, så kjedelig da.
Tror jeg hadde ledd litt alikevel, selv om det er litt surt å bomme slik på en mandagsmorgen.
Det positive må jo være at du fikk "ekstra" tid til andre huslige sysler før du måtte til med en ny økt på sykkelen.
Ønsker deg god ettermiddagsvakt:o)

Nunne sa...

Hei morgenfugl!
Ja, det kom en kollega på jobb og mente hun hadde kjørt forbi deg i morges.. så jeg holdt på å sende melding, da hadde du kanskje sluppet å trø forbi Gjerset... :)
Men men... trøsta var at det beste været idag, var før NI... da var himmelen blå og havet stille. Så du fikk no nyte DET da!
Du kan tro Gunn hadde medynk med deg! :))
Likevel, hundehårene er vekk, DET VAR DAGENS BONUS!
Ha en fin kveld (etter aftenvakta)

Anita sa...

Åh! Sååå kjedelig!! Blir litt av en omstilling og omstille fra en oppmøtt dagvakt til en seinvakt!!
Men nå er du vel snart på vei hjem igjen og skal kanskje på dagvakt i morgen istede da??!! Kos deg i hverdagen! Så snakkes vi! Klemmer!

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hi hi... det er lov å ta feil av tida, men 8 timer da gitt. Sånn er det når man jobber skift, er det ikke? Såre enkelt for oss som jober 8-16.

Kjempefint brett du har kjøpt deg. Har et som ligner jeg også, men det mangler de fine utskjæringene på siden ;-)

Ha en fin uke du også.

Marit

Fjordheim sa...

Opps... Ja Jeg sjekker flere ganger for å være sikker på at jeg kommer meg på riktig vakt. Vi har heller ikke samme tider hver dag. På fredag trodde jeg at jeg skulle jobbe til 15. Men så kom neste vakt kl ett. Så da skulle jeg visst slutte. Men det er jo veldig greit å ha fri litt før en trodde.
Rakk å handle litt før jeg reiste heim da.
Så flott brett du har fått tak i. Godt å ha noe med litt kant når en bærer ut og inn.
Ha ei flott uke :)

Elzie sa...

Ha, ha!!! Du får se det positiva i det hela, du fick ju extra motion när du cyklade. men visst känns det retfullt att komma SÅ mycket för tidigt till jobbet *s*.
Hoppas du har haft en bra dag i alla fall.
Kram Elzie

SOFIESHUS sa...

Hei første gang jeg er inne på bloggen din. Virkelig koselig:) og for en bommert, men men, du fikk jo nyte noen timer ekstra hjemme. Kjipt. Mange koselige hobbyaktiviteter. Gleder meg til å fortsette å følge med på bloggen din.

SOFIESHUS sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Muffin sa...

Veldig ergelig (he he) Har gjort noen slike bommerter jeg også, oppdaget i går kveld kl 23 at jeg ikke skulle på jobb likevel i dag, men i morgen. Hurra, en ekstra sommerferiedag!

Huset i skogen sa...

Ha ha..det der har jeg opplevd også. Ikke særlig morsomt, iallefall ikke for en som meg som liker å sove lengst mulig! Får se det positive at en får gjort litt ekstra av andre ting istede.

Besta sa...

Huff ikke bra. Jeg kom til amen i kirka for et par år siden, hadde glemt og stille klokka og hadde kjørt mange mil, helt til Osa.Ja,ja, e fikk no kaffe. Ha ei fin helg.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jammen fikk jeg meg en god latter, godt det ikke er bare meg som er så distree... og de andre på jobben får det jo veldig morro med dette - du kommer garantert til å få høre det i div sammenkomster... har erfaring...
men du fikk jo utnyttet dagen da...

Ha en koselig dag og uke...

Inger-55 sa...

Huff å huff!Stakkars deg da! Du kunne vært leeeeenge på badet, lagd deg en god frokost med egg og kaffe og satt deg ned og strikket mange omganger....... Men.... gjort er gjort og spist er spist!
Og jeg kjøpte likedan serveringsbrett i fjor. I Rissa. Har mitt på hytta, men har det som lysfat på bordet. Tok bildet av det i dag for å blogge det.......

Ønsker deg en fin helg!
KLÆMMA

Annemariesquilt sa...

Uff da .. Men det ble jo en morsom historie til slutt. Jeg regner med at det ble en lang dag, du måtte jo på jobb på ettermiddagen puh!

hvorfor ikke... sa...

oi,oi, skal si du kom igang i en fart, hehe! ble ekstra trim på morgenkvisten, da!
Flott serveringsfat du har fått tak i;)
ha en fortsatt god uke!

smil Torunn