fredag 22. august 2008

MATPAKKE

Matpakker er noe vi har vokst opp med nesten alle av oss. Jeg husker godt årene på barneskolen med brunostskiver i boksen av metall, etter hvert byttet ut av ymse utgaver i plast. Aldri har jeg vært glad i å spise før jeg drar til jobb eller skole, og derfor er matpakken desto viktigere.

De senere år har maten blitt brakt med i en tupperwareboks, - har mange av dem, he he. ( det sies at jeg er litt " boksoman" ,- kjøper nye bokser hele tiden )

Men nå, dere...
se denne flotte boksen jeg har fått laget:Special made for me, he he...En herlig sveipet matboks i bjørk! Det har jeg ønsket meg lenge, og nå er den på plass.
Jeg vet ikke om håndtverkeren vil at jeg skal røpe hvem han er , så jeg lar det være stille om det. Ikke sikkert at han ønsker noe press om å lage til flere.....Måtte finne fram litt tilbehør også, koppen min som jegeren har laget til meg, og et deilig norsk eple som en eller annen snill sjel har dyrket til meg :)

Vel vel, dere. Nå er jeg godt rustet til ei lang arbeidshelg, ikke sant? Kos dere med matpakkene deres og nyt de siste augustdagene for i år!

God fredag.

7 kommentarer:

Nikoline sa...

Hei,hei.Slike "gamle" matboksar er berre flotte! Eg har ein eigen produsent som lagar slike til meg som eg malar på, og dei fyk unna med ein gong.(og eg trur faktisk dei brukar dei til matboks også med dekormaling på...)
Måtte berre le av det forrige innlegget ditt,sjølv kor forbaska det måtte vera for deg..
Ha ei flott helg!

Anemone sa...

Så utrolig flott da gitt, og maten holder seg i den??

Jeg er nok av matpapirtypen, og hele sykehuskantina drar p smilebåndet når jeg kommer med min stabbel av brødskiver!!! 5...stk... som om det er noe rart i det...? :-)))

En får bare holde ut :-))

Merete: sa...

Matpakken din så en del mer lekker ut en de jeg pakker sammen på under ett minutt om morgenen.

Fin matboks, og litt artig at det er noe ikke alle har lik.

Håper du får en flott helg selvom du skal jobbe! :)

Besta sa...

Den var veldig fin. Artig med heimsnekra ting. God arbeidshelg! Klem

Elzie sa...

Det var något till matbox det ja. Helt annat än Tupperware *s*.
Hoppas du får en bra arbetsvecka tillsammans med din box.
Kram Elzie

LISBETH---<-@ sa...

Så knall, sin helt egen matboks! Har kantine med deilig mat på min jobb så dermed....
Men barnene skal ha gøye bokser i glade farger og fasonger med seg på skolen, og innholdet skal smake deilig og se vidunderlig godt ut, viktig! ;o)
Ha en fin dag.
Klem

Lærermor sa...

Hei det er så koselig å lese bloggen din .Alle de koselige bildene og kommentarene får meg i sånn god stemning.