mandag 6. oktober 2008

FØR OG ETTER

Hei igjen. Her kommer et lite innslag fra hverdagen igjen. Hverdager inneholder jo veldig mange forskjellige tanker og temaer, og det er ikke alltid like lett å velge hva som skal være tema for hver gang.

I morrest begynte jeg å tenke på hvorfor jeg ikke hadde duk på kjøkkenbenken for tiden. og svaret fant jeg på vaskerommet...... Der var nemlig en stabel med ustrøkne duker i ferd med å nå langt oppover veggen. Bevare meg vel for en utfordring.Ikke tenk på hvor lenge det er siden denne stabelen begynte å vokse.
Det er en stund.....Det er god grohold på vaskerommet, skjønner du. Stabelen vokser fortere og fortere etter hvert som ukene går...
Formiddagen gikk, akkompagnert av koselig musikk fra radioen.
Det var egentlig ikke så verst jobb allikevel, tro det eller ei.


Stabelen med STRØKNE lavendelduftende duker begynte å vokse den også, men det var med god hjelp av mammas Elnapress:

Supert hjelpemiddel til den som stryker sjelden og mye, he he.
Et annet hjelpemiddel er dette,- nydelig duft fra Durance på sprayflaske.
Denne frister faktisk til stryking, det er helt sant.
Se så effektiv denne pressa er......

......slett og fint.


Men det er vel nå du tenker at jeg har for MANGE duker?
Men nei, det får du meg ALDRI til å innrømme.......

Jeg vil hele tiden ha flere!Ha en herlig dag, dere:)


15 kommentarer:

Som Mine Dager Er, sa...

Stryking er noe av det kjedeligste jeg gjør. Men så er det sånn at når man først er igang - gjerne med favorittmusikken i bakgrunnen - så går det unna. Misunner deg den lekre stabelen med nystrøkne duker, men enda mer skulle jeg gjerne hatt en slik strykepresse. Utrolig praktisk.

Takk for herlige ord inne hos meg. Du er en klok kvinne, Lovise. Glad jeg ble kjent med deg.

Klem fra Marit

A-mora sa...

Så mange duker du har. Skal ikke si du har for mange nei. Får aldri nok duker jeg heller.hihi. Stryking er noe av det kjedligste jeg gjør. Men somtid er en bare nødt.Jeg har funnet ut at det er trivelig og stå ute og stryke klær når det er fint vær om sommeren. Den stryke pressa har jeg skullet ønske jeg hadde.Den må være praktisk. Takk for kommentar inne hos meg.

LAPPEQURI sa...

Å så flink du har vært:-)
Ha ei fin og kreativ uke

Nunne sa...

Heldige deg som har strykepresse. Jeg har masse sånne duker liggende, jeg også. På strykebordet:(

God natt!

Fjordheim sa...

Har visst en lignende stabel liggende på arbeidsrommet mitt. Men desverre har jeg ikke en så flott presse. Spørs om jeg må ønske meg det.
Herlig når dukene ligger der nystrøkne.
Ha en herlig dag :)

LISBETH---<-@ sa...

Hi hi, kjente meg igjen der ja. En haug blir fort et fjell ;o))
Her det svigermor som eier pressa, men den låner jeg flittig og ser vel at om dukforbruket mitt skal fortsette å øke bør jeg investere i en..tvilsomt at det blir redusering på dukfronten ha ha!
Ha en herlig dag.
Klem

Anita sa...

Stryker såååå sjleden jeg også, og mannen må stryke sine skjorter og mine ting som må strykes!! Stryker en duk når den skal på bordet, men ikke i store tak;o) Flink du har vært som har fått det unna for denne gangen! KOs deg uten strykehaug på vaskerommet:o)

Elzie sa...

Det verkade vara en smidig sak. Att stryka dukar är aldrig kul, men går det så smidigt så *s*.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Trollkåno sa...

Litt av ein jobb...
men praktisk med presse....har jobba på vaskeri for lenge sidan, so det har eg prøvd.
Skulle gjerne hatt ei heime, ja..

. sa...

Heisann

Så mange duker du har, og det så ut til å være mange flotte der!!
Hos meg er det ikke ofte duk å se på bordet, rett og slett fordi jeg hater og stryke, men den maskinen som du viser så ut til å være til hjelp:))
ha en flott kveld
hilsen Gamlå

Annemariesquilt sa...

Det flotte utstyret der skulle jeg gjerne hatt neste gang stryking står på programmet. Vel det skjer ikke så ofte her heller.

Sonja sa...

Strykepressa, ja,hvor var det nå jeg hadde den da. Å,jo på vaskerommet var det ja. Takk for at du minnet meg på det. Min dukhaug er visst nok like stor som din. Det er ikke så ille jobb det der, bare en får bestemt seg og rigget seg til.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Stryking var kjedelig før lavendelvannet kom i hus... men med den hærlige duften går det som en lek...her vaskes det også i lavendel, grønnsåpe har liksom mistet sin glans - til og med fjortisen liker denne lavendelduften og vil gjerne ha en dæsj på hodeputa før han legger seg...!!!
Godt det ikke er bare jeg som har for "få" duker...

Ha en koselig dag og helg...

Helene sa...

Hei
Stryking er ikke min favorittsyssel nr. 1 akkurat, men jeg må innrømme at jeg synes det er greiere når jeg bruker strykevannet fra Durance, slikt som du.
Lavendelduften er jo bare herlig, så da er det liksom ikke så kjedelig alikevell.

Litt sykt, men jeg kan love at det hjelper en hel del på arbeidsgleden

anne m sa...

Hei på deg!
Du har den koseligste bloggen av alle jeg har lest her inne, synes jeg! Så myke og romantiske farger og tekstiler. Det oser av trygghet og kos hos deg. Og så nydelig og menneskelig omtenksomt du skriver... Syntes det var så spennende med dette lavendel vannet du bruker til stryketøyet ditt. Blir det ingen flekker på tøyet av dette da? Tror jammen jeg må prøve jeg også!
Ha en kjempekoselig uke!
Klem fra meg