søndag 26. oktober 2008

SMÅ GLEDER

Søndag i heimen...

Det er søndag, og uka har vært lang og velfylt. Det har igrunnen vært mer travelt enn det jeg egentlig liker. Men sånn er det enkelte ganger,- ting skjer og man må bare ta det når det kommer.

Uka har gitt både sorg og glede, sorg over å følge ei tante til sitt siste hvilested, men samtidig glede over å samle familie som ses for sjeldent. Glede over å føle seg i slekt, over å føle bånd mellom familiemedlemmer. Ja, jeg er heldig som har familie, jeg vet det. Ei gammel dame har levd sitt liv, har gitt oss mange gode minner, jeg takker for å ha kjent henne.

Deretter bar det av gårde til todagers Nokluskurs. Mye å lære, lange dager, men hyggelig også. Hotellopphold, god mat og fine omgivelser,- jotakk!

Men nå er det helg og nattevakter på rekke og rad. To av dem er nå overstått, den i natt ble ekstra lang,puh- og i kveld er den siste for denne gang.

Innimellom alt dette har jeg likevel fått til noen småting.
Et lite bokmerke ble til i går. Av og til får jeg lyst til å lage noe bitte lite, og denne gangen ble det altså dette.
Planen er at det skal ligge i den nye femårsboka mi.
Skrive litt hver dag i denne boka,- skal tro om jeg kan klare det?
Liker å lage små stitchery som dette....


MYK START

Denne boka inneholder mye lekkert. Ikke så lett å la være å trekke fram litt deilig garn etter å ha kikket litt i denne.Alpakka er bare herlig å strikke av. Det blir mykt, varmt og deilig.Små knapper på selene.Hvem kan stå for noe så mykt og deilig?
Må forresten takke for alle de kjempehyggelige kommentarene dere har gitt meg i det siste. Jeg blir kjempeglad for det:)

Håper helga har vært fin for dere.


22 kommentarer:

Fjordheim sa...

Nydelig bokmerke og ei flott babybukse.
Du lager så flotte ting.
Ja dagene går ofte litt for fort til at en rekker alt en har lyst til.
Vil få ønske deg ei flott og kanskje litt roligere uke :)

Anita sa...

Fikk lyst på ett sånt jeg også! Du lager bare ting som jeg vil ha du;0) Når åpner du butikk?? Nydelig ull bukse også! Ha en flott uke, nå skal jeg på en nattevakt! Kos deg!

Som Mine Dager Er, sa...

Du er altså så fantastisk flink med hendene. Du skaper så mye fint. Nydelig bokmerke med stitcherier på. Og så har du strikket så mange flotte babyklær i det siste. Ingen av de små skal fryse når du kommer med disse små nusselige plaggene.

Dagene går og bringer gode dager og de som er mer triste. Du reflekterer så vakkert og deler det med oss. Du er god!

Klem fra Marit

Muffin sa...

Så mye nydelig småtteri du har laget!
Litt synd å gjemme bort bokmerkene i en bok, mamma laget to fine til meg, det ene henger i glasskapet og det andre går jeg rundt med i håndveska :-) Alpakka er kjempedeilig, heldige unge!

Anne-Berit sa...

Det bokmerket var virkelig fint,så flink du er,og at du får tid til alt du holder på med,det er meg en gåte.Så mye fint å se på bloggen din.Den julegaven du har strikket var også nydelig.Trist med tanta di,men sånn er no engang livet.Noen kommer og noen går.Ønsker deg ei flott uke:o)

Mia sa...

Så fina byxer du har stickat, dem var jätte mysiga. Jag har den samma boken du har sytt bokmerket av,där finns en massa härliga stitching projekter......
Ha en fortsatt fin vecka.
Mia

Timotei sa...

Så mye fint du lager! herlig bokmerke og ullbuksa var skjønn! Ser så myk og god ut.

Hulda sa...

Virkelig mye flott du har laget i det siste, både strikka og sydd. Det bokmerket var jo veldig fint! Til og med et lite broderi på det. Så bra. :) Søte babyklær du har strikka. Boksen med merkelapper er kjempefin! Både lappene og boksen. :)

Anonym sa...

Eg hadde dameklubb i dag og viste fram bloggen din til alle damene:De vart imponert selvfølgelig!
Forresten så har eg en ide til neste blogg :Ta bilde av alle ting du har som du kan tenke deg å selge.Er på utkikk etter gaver til folk som har alt og du må sende meg sms med en gang ellers så er alt solgt før eg får se på det!
Ellinor på Tonnes

Elzie sa...

Visst får man vara tacksam för att man har en familj. Man tänker nog för sällan på det.
Och vilket bokmärke. Och byxorna var helt ljuvliga.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Auuud sa...

Så mye fint du har laget! Første gang jeg har besøkt bloggen din, så nå har jeg snoket rundt en stund! Jeg også har denne strikkeboken, den e fantastisk.. Holder på et trollmorsbabyteppe - men skal strikke det som et sofapledd :) Ha en flott kveld!

Nunne sa...

Lurer på hvem som skal få den fine buksa? Iallefall er det artig å strikke sånt!
Bokmerket var kjempefint, det også. Hver gang jeg ser noe sånn smått (det var forresten sist nå på søndag!), så sier jeg alltid, det skulle Lovise ha sett. Flinke du!
Å si farvel med kjære og kjente er vemodig, sjøl om alderen ofte tilsier at det er naturlig. Det gjør noe med oss, at vi tenker gjennom det å si farvel... det vekker på en måte et dypt alvor, langt der inne i oss. Gamle tanter er ofte gode minner... jeg hadde ei like ved der du bor. Kaffe og håndarbeide var fast takst et par ettermidager i uka, over en periode. Ho var veldig gammel da ho døde,men jeg savner henne enno.

Så du kjenner Ellinor på Tonnes? DET gjør jeg også!
Ha en god dag! Det var snø laaaangt nedi fjellan her inne igår. Skikkelig høst :).

Muffin sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! for å bli med på KAL må du være innmeldt på Ravelry.com - det gjør du ved å trykke på request an invitation. Det er så populært at det tar en uke å bli innmeldt, men når du først er inne kommer du til å bli værende, lenge! Bare si fra hvis du har lyst og trenger hjelp. Det er forresten rimelig enkelt når man først er i gang.

Hespe sa...

Hei, og tusen takk for koselig besøk på bloggen min!

Skal si du er flink og lager mye flott. Ble kjempebegeistret for de søte bokmerkene dine - virkelig skjønne!!!

Kommer gjerne tilbake til den koselige bloggen din! Ha en fortsatt fin uke!

Klem:o)

Rekkehuset sa...

Så nydelige ting du lager! Her var det virkelig mye inspirasjon:-) Jeg linker til deg fra meg sånn at jeg ikke glemmer å komme innom igjen:-)
Ønsker deg en god helg!

Lene sa...

Heeeei, Lovisemor :)

Og kondolerer med kjære tanten din. Det er sant som du sier. Vondt og trist når noen går bort - men fint og godt å få være sammen med familien i en sånn stund.

Hva slags kurs var det du hadde vært på, sa du????

Og atter nydelige ting du viser her. Duuu, hva er det jeg ikke har fått med meg her??? Synes jeg til stadigheten finner bittesmått babytøy hos deg.... ;)

Ha en finfin kveld. Og gooodeste klemmen til deg.

Ps. Titt innom når du har tid og lyst - har så lyst å gi bort en pakkesang til en av dere supre damene :)

Lene sa...

Hahahaha...En pakkesang er smør på flesk! Det er altså en pakke - og så er det en (pre)sang. Pakkesang ;) Krysser fingrene for at jeg får sende en sådan til deg som har nokluskurs ;) Jepp - jeg kan jo stikke, jeg og. Blodprøve neste :)

Godklem i natten :)

Strikkelines sa...

Flink du er....denne boka kjøpte jeg og, da jeg falt slik for de sokkene til baby...har kjøpt garn, men MÅ gjøre unna noe annet før det blir en ufo av det.....
KOmmer innom her igjen jeg og

mreteveian sa...

Hei og hopp!
jeg vet det har vært problemer med nettbøssa, men nå ser jeg over de som har logget gå (sykling) mtp kreftsaken og samler sammen "loddene" for en trekning til uka. Kan du go meg et hint om hva du har gjort?

LISBETH---<-@ sa...

Så søte saker du har fått laget. Synes du er effektiv jeg altså.
Ikke kjekt når kjære går bort. Håper denne uken byr på masse gleder.
Klem

Besta sa...

Fine ting du har laget. Du er flink. Håper ikke denne uka blir så hard som den forige. Klem

Blåbærtua sa...

Nydelig bokmerke. Fikk lyst til å lage et. Takk for inspirasjon :O)