torsdag 14. februar 2008

VALENTINS DAG

Vi elsker ikke mennesker


fordi de er vakre,


men vi syns de er vakre fordi vi elsker dem.

Russisk ordspråk.

Be my Valentine........
I dag feirer vi Valentins dag. De siste årene har denne dagen blitt feiret her i Norge, men det er ikke lenge siden vi kanpt hadde hørt om den. Det er en fin mulighet til å vise at vi bryr oss om hverandre, og til å gi hverandre en liten oppmerksomhet.
I den anledning har jeg bakt i dagFine nye muffinsformer i silikon skulle sette en spiss på baksten i dag.Men jeg ble ikke helt fornøyd med dem, for det var litt problematisk å få dem ut av formene.Jeg hadde trodd at silikon var noe helt fantastisk, og at kakene nesten ville sprette ut av formene helt av seg selv. Men der tok jeg visst litt feil. Det er mulkig at det går bedre neste gang når formene har vært brukt, men det vil nå tiden vise.


Muffins ble det nå i alle fall.
Denne gangen ble det brukt litt hakkede mandler og litt hakket sjokolade i.


De så gode ut da de kom ut av ovnen.

Jeg fant fram det søte lille fatet som jeg kjøpte i går

Og dermed er det bare å komme og drikke kaffe!

HA EN FIN VALENTINSDAG!!!

7 kommentarer:

Lene sa...

Lovise, Lovise... Her blir jeg gjerne litt, og feirer både bursdag og Valentine sammen med deg. Mmmmmumsegode muffins, da - og kjempesøte former.

Duu, jeg kjøpte meg også noen koselige silikonformer med blomstermønster i. Men det ble neimen ikke mye blomstermønster igjen på kaka da jeg velvet den ut. Skjønner ikke hva jeg gjorde feil, jeg... Men du må fortelle mge om du finner ut av hemmeligheten.

Se, der, ja... Skravler i vei med mat i munnen. Yammi :)) Og nå, når jeg har mumset innpå, ser jeg jo det nydelige fatet du har dandert baksten på. Virkelig flott. Duu, vi kooooser oss, vi, Lovise :))

Goood Valentinesklem til deg - og kos deg ekstra med en av verdens to underverker av noen menn :))

Helene S sa...

Måtte bare innom for å ønske deg en fin Valentinsdag.
(Det du skrev i begynnelsen av innlegget er virkelig sant!!)
Klem ;0)

Thalia`s-sjelerom sa...

Så sant, så utrolig sanne ord! Håper du har hatt en dag med glede og varme! Nå måtte jeg innom, og svare på det jeg lovte ang bildet du spurte om vet du, beklager litt sent svar, men det har vært litt hektisk her! Hva det står, eller hva de ordene betyr, vet jeg sannelig ikke. Det er to-tre ord, men det står på Fransk... og jeg må innrømme at det er jeg ikke særlig god på. Ønsker deg en fin kveld videre min venn!
Klem.

Lindas Hus.. sa...

Hei!Resultatet ble jo bra til slutt.Flott fat.Ha en fin kveld!
Hilsen Linda :))

Anonym sa...

hei .ja nå er jeg spent på om du får noen hjelp til å finne oppskriften...hilsen farmor til sokkens eier..:)

Nunne sa...

Mornings Lovise.
Sitter med mårrakaffen og siste Framtia' og leser... så fikk jeg så lyst å besøke deg. Og jamen var dte ikke noe godt til kaffen her...nam nam nam.... de smakte nok godt, hvertfall fikk jeg lyst å bake muffins. Skal ha Victor her idag, så jeg får god hjelp... og han elsker muffins!
Så skal vi ut, det er så nydleig vintervær ute! Snøen daler innimellom og legger igjen et lett teppe av hvit ren VINTER! Minus 3.
Du har det så koselig her, at det er vanskelig å rive seg løs og klikke hverdagen din bort....
Ha god helg, Lovisemor!

Annemariesquilt sa...

Hei så flott du laget det til Valentines dagen. Lekkert fat....
Oppskriften over kan jeg ikke hjelpe med dessverre. Enig med deg lekkre sokker..

Helt Ok med tagginga!