mandag 4. februar 2008

STATUSRAPPORT

God mandag!!!!
Ei ny uke er i gang, og dagene blir lysere og lysere for hver eneste mandag. Ettersom vi har så fint vær, er det jo ekstra lyst og fint ute. Sola skinner gjennom tynne skyer og lover en fin dag.
Helga har vært nydelig, med hyttetur og koselige dager. Strikketøy, skiturer på silkeføre, samvær med gode venner,snille hunder, en flott jeger, god mat......hva mer kan man ønske seg? Ikke vet jeg.


Må bare vise fram skjerfet i påfuglmønster. Det ble ferdig før helga, og ble kjempeflott. Det var skikkelig artig å lage det. Og fort gikk det også.Her om dagen fikk jeg ei bok som jeg hadde bestilt i posten.
Den er laget av ei jente som heter Vigdis Marie og inneholder 21 mønster på sokker laget i Opal garn. Er ikke det flott!!
Jeg har i helga hatt boka med på hytta, og fikk bruk for den da jeg skulle lage disse sokkene til Andreas som bor i Steigen. I boka er det en sokketabell hvor man kan finne ut maskeantall osv i alle størrelser, og ikke visste jeg hvor store sokker en 4åring måtte ha. Mora sa str 27, og maskeantallet var da bare å sjekke i boka. Der står alt du trenger å vite for å strikke sokker i alle str.
Hvi du vil lese om Vigdis Marie og boka hennes, kan du trykke her.
Ei bok å anbefale:)

Her er sokkene til Andreas ferdig, men nå har jeg satt meg selv i en knipe!!

Jeg var så dum at jeg spurte Andreas om han ville ha seigmenn i lag med sokkene i pakken jeg skulle sende til ham. " Jaaaaaa, men e vil no ha et rødt helikopter........."

Oj oj oj........et rødt helikopter..........

Hva i all verden skal jeg gjøre med dette da? Her er jo ikke akkurat så mange helikopterbutikker akkurat........

Nå får jeg jammen noe å spekulere på!


Det ble Opalsokker til meg også.

Et nydelig garn å strikke med.

Og mønsteret blir fint selv om man strikker i lyset fra noen stearinlys.......


Dere som venter på min neste engel.......


DEN ER I FARTA!


Tjo ho, en herlig dag til dere:)

14 kommentarer:

Lovise sa...

Fikk ikke til den koblinga til Vigdis Marie. Du finner henne her:
WWW.vigdismariedesign.com/blog

Hobbygåsa sa...

Her var det mye nytt og fint! Så utrolig flott skjerf du har laget - nydelige farger og spennende mønster. Flotte sokker, og for et nydelig stitchery! Ha en fin kveld!

Annemariesquilt sa...

Hei rødt helikopter hmmmm. Han var jo litt søt da. Flotte sokker. Har mange lekebutikker, du får si ifra hvis jeg skal hjelpe til med å finne rødt helikopter...

My little footprints sa...

Hei!
Skal si du er effektiv! Det ble ikke bare et skjerf, men to par med sokker også! Det skjerfet ble jo nydelig da! Og når jeg ser disse gode sokkene, blir jeg mint på at jeg ikke har et eneste par. For jeg har ikke bare vasket dem i stykker, men jeg har klart å krympe dem også. Så nå passer ikke ullsokkene mine til annet enn en fireåring ;) hehe.. Det går visst litt fort med klesvaksa innimellom gitt!
Ønsker deg en kjempflott uke!
klem fra Beth

Mita`s hjørne sa...

Disse sokkene var flotte du, og helikopter...tja, kanskje lekebutikken kan hjelpe, vet de har noen små da...
Engelen er jo bare så skjønn...

Ha en koselig kveld...

Lovise sa...

Hei og hå!!
Jeg har funnet helikopter, et rødt et, men jeg måtte også kjøpe sykebil, politibil og en masse personale til bilene og helikopteret. Alt i et sett, så pakken ble litt større enn tenkt. Men han er jo en herlig gutt, så da så...

Lene sa...

Hehehehe... Nei, røde helikopter vokser jo ikke på trær ;))Men, du, Lovise... Jeg bare tenkte på noe. Den søte engelen på puta di satt meg på tanken av Karlson på taket... Og om han stitches med røde snekkerbukser... Det blir kanskje ikke helt det samme som et rødt helikopter, men.... Hihiih - du finner nok ut av det, tenker jeg :)

Så flotte sokker du har strikket i stearinlysskinn - du er best! Det tenker jeg Andreas er heeelt enig i :)

Nattaklem to the angel who really is worth it :))

Lene sa...

Du, jeg skal fortelle deg at de kommentarene gir meg litt blandete følelser... Det er veldig moro. Jeg eeelsker å skravle med folk - men når boksen blir så full, tør jeg nesten ikke si noe rundt omkring. Livredd for at noen skal tenke det ikke er plass til dem - føler jeg må skynde meg å lage nytt innlegg, med ny og romslig kommentarboks - bloggpress ;) Jeg er helt sikkert skrullete, men tenker litt sånn..

Men nå ble jeg nysgjerrig på hvilke fristelser Bodø bød på... Ja, jeg vet jo så inderlig godt hva som frister meg mest med Bodø: Jeg eeelsker Mjelle. Men det er vel kanskje ikke der du har vært og tatt deg vann over hodet - litt vel kaldt for en dukkert nå ;))

Nunne sa...

Artig, gratulere med skjerfet! Og lestene! Det er srtig når mønstret kommer av seg sjøl.
En trøst for deg som syns du mislyktes med Vigdis Marie, ho ligger der, klikk bakom her. på innlegget ditt, så kommer Vigdis fram ;)
Ha det godt, jeg har ikke tid til strikkepinner, har huset fullt av unger! Men, etter leggetid.
Kom heim fra Lyngdal igår, så her trengs litt hmmm rydding....

Flower Power sa...

Hei Lovise.

det er deilig at det blir lysere og lysere ute for hver dag. Her snør det om dagen, men det er ganske mildt, så det blir mest vått slaps. Høres ut som om du har hatt en deilig hyttetur i helga:) Skjerfe ditt ble nydelig, sikkert godt og varmt.Flotte sokker også:) Og ikke minst flott engel!
ser du har fått mønsteret.....det var ikke mye jobb, det ble bare litt lappete....hehe.
Ha en fin onsdag du også:)

Lindas Hus.. sa...

Hei!Flotte sokker til både store og små.Flott engel.Ha en fin kveld!
Hilsen Linda :)

Mita`s hjørne sa...

Heisann... er bare innom for å ønske deg ei god helg...

Thalia`s-sjelerom sa...

Så flittig du er... skal si det går unna! Fine farger og flotte ting. Her har det gått unna i tannlegebesøk denne uka:( Men det meste er vel overstått. jeg ønsker deg en flott helg, enten du er på hytta eller hjemme!
Klem!

Elzie sa...

Vilka härliga saker du gör. Är alltid så inspirerande att komma in hit och titta.
Hoppas du får en bra helg.
Kram Elzie