fredag 18. april 2008

JEG SLITER


DET VAR DA VELDIG SÅ VANSKELIG ALT BLE.Bildene vil ikke lastes opp, jeg innser at jeg har kommet til et punkt hvor mine kunnskaper ikke strekker til. Må nok sette meg inn i både pixler og megabite for å skjønne hva jeg skal gjøre med problemet. Takk til Merete som gir tips for å hjelpe. Har nå tatt noen bilder som er mindre så får vi se da:)

Her sitter nå i alle fall min aller første Tildaengel for å passe på geraniumen som har begynt å blomstre i kjøkkenvinduet mitt.Sånn ble geraniumen......

Tilda har ligget veldig lenge i dvale på syrommet og ventet på å få på seg klær og hår sånn at hun kunne vise seg for folk. Men i går kveld dukket hun opp og nærmest forlangte å få bli ferdig. Og ja, hun ble fornøyd med å få posere sammen med den fine blomsten. Hun er jo en ekte hageengel da:)SÅ HAR OGSÅ JEGEREN SLÅTT TIL IGJENDet nærmer seg jo tid for villmarksmesser rundt om og da må jo jegeren pakke ned litt forskjellig i snippveska si når han skal dra rundt og vise fram knivene sine. I år har han en liten nyhet på gang.

Han har sydd kaffeposer i skinn og laget kaffeskjeer i tre som hører til.

Håper det kan være interesse for disse, de er flotte å ha med på tur:)

16 kommentarer:

Lene sa...

Duu, Lovise!! Jeg er særdeles glad for at tildaen har fått på seg klær, og kan vise seg fram! På den annen side - nå er det våååår!!! Så jeg synes min santen du får forberede litt og sy en aldri så liten bikini til henne og ;) Og så er jeg glad for at blogger godtok bildene dine nå, da :) Det kan jo kansje ha noe med litt småpornografisk sensur, dersom det er tilda uten klær du tidigere har forsøkt å vise frem ;)

Og jegeren slutter aaaaldri å imponere. Husker du, Lovise - du og jeg som hadde en liten diskusjpn på hvem som hadde verdens beste mann. Den gangen sa jeg meg enig med deg i at din sikkert var like bra som min. Jeg trodde det innerst inne ikke - men sånn for bloggfredens skyld!! Nå er jeg derimot hellig overbevist. Han ER like bra som min - du og jeg er virkelig velsignet med hver sin verdens beste!!!! Er det rart jeg gleder meg til å ha dem begge i hus ;)))

Sender deg masse solskinnsklemmer - og håper du har en heeelt fantastisk helg!!! Kos deg med jegeren. Jeg digger virkelig de kaffeposene med tilhørende treskje!!

Goood klem til deg :)

Anita sa...

Kjære du! Har også slitt med bildeopplasting i noen dager, men endelig!! Kjempefin ble hun! Se du kan!! Lurer litt på om du har glemt mitt boktrekk jeg *blush*!?
Ha en stralende helg! Klem!

Besta sa...

Hei... fin engel. Og så de fine kaffeposene, ja, de blir ikke problemer og bli kvitt, Jeg sydde slike for noen år siden og det var stor etterspørsel. Sydde mange på bestilling. Ha ei fin helg.

mreteveian sa...

Håper virkelig at de tordner seg med bilder for du tar jo så vakre bilder!
Tildaen var søt.
Kjekt med kaffepose fra mannen din, syns jeg. Hm. Må tenke litt der :-)

Flower Power sa...

Så fin Tildaengelen ble! Godt hun fikk på seg noen klær synes jeg, det er jo ikke noe kjekt å posere for fotografen i bare nettoen heller.....hehe. Så nydelig geraniumen din blomstrer...her er det ikke tegn til liv, hverken i potter eller bed. Været begynner så smått å bli litt mer vårlig, og det er godt:)
Ha en fin helg, og fortsett å kose deg på arbeidsrommet ditt:)

Kjerstis Hjørne sa...

Hei, og takk for hyggelig kommentar. Tilda engelen din ble jo riktig søt sammen med den fine geraniumen din. Den har god grunn til å like klærne sine :o)

Og de kaffeposene med øser er kjempefine. Det er jo ikke så fint å ta med seg plastting på tur i skogen, disse er jo perfekt til det.

Ps. Linker til deg :o)

Hulda sa...

Veldig søt hagetilda. :) Ligner jo på den som er utenpå boka, syns den jakken er så fin. :) Geraniumen har veldig fin farge, har noen som har overvintra, klippet de ned i vinter, de kommer med knopper nå.

Mannen din er flink med treskjæring, har sett på slike øser før, flotte!

Hulda sa...

Glemte helt å si at når det gjelder bilder på bloggen, så bruker jeg alltid å ta inn bildene i et fotoredigerings program. Der forminsker jeg de, før jeg legger ut. Bruker å ha ca 600 pixler på de jeg har på bloggen.

Marie sa...

Ser at du har hatt same problemene med blogger som meg. Då er det nok blogger si skuld og ikkje vår. Har hatt litt tull av og til før, men aldri sånn som dette. Får håpe at det blir retta på.

Bileta du til slutt fekk lasta opp er nydelege. God helg :)

Aldana sa...

Hello! I am inloved with your blog and every one of your works!
Sorry, but my English is not very good!

Steinbokkjen ;o) sa...

Så hærle blogg og så masse hærle bilde! Stå på! Ha ei suuuuper helg!

borghild sa...

Ja, data er utrolig kjekt å ha -når det virker!!! Ellers ble Tilda'en kjempefin, og jeg må også si meg mektig imponert over jegeren kreativitet og syegenskaper!:-)
Ha en fortsatt fin helg!
Klem B:-)

Anemone sa...

Huff da, sliter du med blogger ? Jeg er nok ikke den flinkeste med slikt, men prøver så godt jeg kan. Er temmelig selvlært med prøv og feil metoden for å si det slik.

Ble nå mektig imponert over de koppene og de skinnposene til mannen din. Det må du virkelig hilse og si. Du skulle hatt en egen blogg for "utstyret hans"
:-)))) ja ja... tenker på det han lager JA!!! å lagt ut for salg. TENK på hvor vanskelig det er å finne gaver som passer. Dette ville jo vært helt topp.
Tenk på det du, en kjempeidee synes nå jeg. Lanser den for gubben din.

Klem herfra.

Nunne sa...

God kveld der uti fjorden...
Så, du sliter med bloggen din. Den er så tjukk av lefser og boller og kvasse kniver at den slutter vel å gå gjennom "dataverden" nå...? :)
Håper det ordner seg, ellers må du bare arkivere denne og starte på en ny...tenk på oss om dine flotte ting skulle utebli fra vår hverdag, nå som vi er hekta på din.
Ser du er ikke alene om problemet.
Hvis du titter innom Heimdal og Marie, så ser du hva jeg strever med...BRUKSANVISNINGER som ikke er studert! Vi jenter har vel en tendens til å prøve FØR vi tar fram bruksanvisning og leser hva vi bør gjøre, eller er det bare JEG?
Du, han jegeren, han er en god representant for plassen han er vokst opp på... tenk om alle derfra var like kreative!
Jaja, du får hilse han. Skulle ha få lyst med hammeren, så be han lage en fuglekasse til meg. Skal betale hva han forlanger! Titt inn til Grip dagen og se hennes. ARTIG!
Ha god søndagskveld!

LISBETH---<-@ sa...

Ble helt betatt jeg av din skjønne Tilda. Godt hun har fått på seg klær hihi. Har ikke slitt med billedopplastning, ser ut som om det har ordnet seg for deg, håper det varer. Er så ergerlig med bloggehikke.
Ha en flott kveld.
Klem

Muffin sa...

Takk for den hyggelige hilsenen i bloggen min, det var bra så fant jeg tilbake til din! Har bladd meg tilbake laaaangt nede i alle postee dine her, der fant jeg den posten der du baker lefser sammen med min mamma :-) Nå skal jeg legge deg inn i bloglines slik at jeg blir oppdatert hver gang du blogger. For her var det jamen meg mye fint!
PS Har også slitt med bloggerproblemer i helgen, så der er du nok ikke alene.