onsdag 23. april 2008

MALING.......PUH....
Jeg har malt,- men tro ikke at det er furukjøkkenet mitt, eller spisestua, eller kjøkkenbordet. Og slett ikke veggseksjonen eller kjøpmannsdisken....og heller ikke furupanelet.. nei, det kommer ikke på tale å starte opp med noe sånt. For maling er IKKE GØY!!

Jo mer jeg tenker over det, jo mer må jeg beundre alle dere som maler alt det dere har av møbler og vegger hjemme. Det er jo en forferdelig jobb.


Nei, det jeg har gjort er å male et par brett. Det er nok malerarbeid for meg det:)
Jeg hadde et gammelt brett som jeg kjøpte på Panduro for ca 25 årsiden. det var rødt og fint og ble flittig brukt i mitt hus, blant annet til å servere pizza på. Men etter å ha ligget ubrukt lenge da det ikke lenger var så fint, vurderte jeg å la det havne på Iris. Men så ga jeg det en sjanse til.Her står det i all sin skrud etter et par strøk hvitmaling..


I samme farta fant jeg fram et annet lite trebrett som også kunne ha godt av litt fornying, det er jo litt søtt med hjerter på sidene.

Jeg hadde tenkt at brettet skulle brukes til å bære ut kaffekopper og muffins til utebordet på trappa mi når det ble litt varmere i været.

Da trengte jeg jo også en liten duk til å legg på, så jeg måtte sy litt også. Som vanlig fant jeg fram noen romantiske rosa stoffer


og laget en liten brikke som skal pynte det nymalte..


Blir visst aldri lei av disse fargene....og rosene....


Får ta bilde ute på trappa så snart det blir mer enn 2 grader ute, huttetu....

***************

Men så hadde jeg enda et oppdrag på gang. Hadde lovet Anita et trekk til notatboka hennes, og det ble nå gjort til slutt da:)

Et søtt hjerte på framsida

....og en liten overraskelsespose i tillegg. Håper du blir fornøyd, Anita. Pakken er underveis til deg....

19 kommentarer:

borghild sa...

Brettene ble jo som nye med litt maling!! og duken var også kjempesøt, er den til å legge oppi brettet?
Bokomslaget til Anita var også så fint, hun blir nok svært så fornøyd, det er jeg sikker på!:-)
Klem B:-)

Flower Power sa...

Kjekt med en malingskvett, brettene ble jo som nye de! Det er ikke alle som liker å male nei, men du har jo vært sååå flink....man blir jo så fornøyd når jobben er gjort ikke sant? Selv maler jeg mye om dagen...litt her og litt der. Formen er bedre enn på lenge, og da er det malepenselen som får svingt seg:)
Den brikken du har laget til brettet ditt var aldeles nydelig. Helt farger og mønster i min stil det der. Og jeg må si at Anita er heldig som får ett såååå flott bokomslag, og overraskelse i tillegg! Hun blir sikkert kjempefornøyd:)Du er superflink altså!

klem fra Flower:)

Hulda sa...

Så flott! Nydelig duk du har sydd, jeg blir heller ikke lei de fargene og mønstrene, er jo så masse fint i de fargene.

Brettene ble fine de! Det gjør seg med litt forandring. Det er mye jobb å male møbler, har malt litt. Men, det blir så fint, så jeg syns det er verdt jobben! :)

Anita sa...

Åh! Som jeg gleder meg!! Håper det ramler ned her idag!!!! Har også et par brett som jeg skal male og legge decoupage på!! Kanskje jeg får gjort det imorgen??!! Du er såå flink til å bare sette deg ned og sy det du trenger der og da!! Her kommer postmannenalltid så sent og iallefall idag når jeg venter på no godt;o) Ha en strålende dag! Klem!

Anita sa...

Det kom! Det kom!! Såå flott!! Akkurat sånn som jeg ville ha det!!! Tuusen takk for overraskelsen!! Har ikke rukket å prøve det ennå, men det skal jeg nå!!! Har forresten akkurat, mens jeg ventet på postmannen vært og malt et serverings brett etter at jeg ble litt inspirert av deg!!
Tuusen takk!! Skal få mannen til å sette over penger til deg i ettermiddag!! Nå er jeg glad nå!!!

Anita sa...

Passet helt perfekt!! Som bestilt!!

Anita sa...

Glemte i gleden og ønske dere god hyttetur!!!!

Besta sa...

Hei.. de vart jo kjempefin. Har vært på loppemarked på Ørnes og fant ei lita trehvit hylle og en liten skammel i ei grusom farve som jeg skal male.Gleda me.Brikkene var fin., ganske likt sengteppet mitt,hm..

Fjordheim sa...

Forstår deg så godt når det gjelder det med maling. Har ei grønn stue som skulle vært malt i etpar år. Men nå må jeg snart få gjort det. Håper på noen fine fridager så jeg kan sette igeng.
De brettene var jo veldig fine så det var verdt å bruke litt tid på å male de. Og med den flott brikken oppi så blir det nok en fryd å servere kaffe og muffins på det. Anita er heldig. Det var flott ting du hadde sydd til henne. Ha en god helg.

Elzie sa...

Till och med Pippi Långstrump sa att det var kul att måla *s*. Men vi är ju olika där. Själv tycker jag det är härligt att se vad man kan förändra med lite färg. Och dina brickor var väl inte fy skam. För att inte tala om lapptäcket. Jag önskar jag hade tålamod att sätta mig och sy något sådant nån gång.
Hoppas ni får en riktigt bra helg.
Kram Elzie

Hobbygåsa sa...

Så nydelig trekk og pose du har laget, hun som får det er jammen heldig! Flott male og duk jobb du har gjort også. Det er ganske morsomt å friske opp litt gammelt. Ha en fin helg!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Flotte fat.Greit med Gjenbruk.
Koselig trekk til Anitas notisbok.
Ha en fin helg!Hilsen Linda :))

Lene sa...

Heeeei, Lovise :)

Det ene tar det andre, ja. Men herlige heten sååå flotte resultatene ble. Det der blir en fryd å servere fra i sommer!! Jammen godt du ikke ga det bort. Syntes spesielt hjertebrettet var såååå søtt!!

Her er det EEENDELIG frihelg!! Juhuuu!! Har vært litt blogging fra morningen av - men nå vil jeg ut på farten en tur :)

Ha en strålende dag, du og :)
Good klem fra meg :)

Anemone sa...

Brettene ble jo som mye jo.

Lekker til å bære sommermaten ut på når sommeren og varmen kommer
:-)

Nydelig du er i bunad !!

Marie sa...

Fine brett! Duken er nydeleg, bokomslaget likeså!

God helg :)

Kjerstis Hjørne sa...

Er ikke så veldig glad i å male jeg heller. Tror jeg er litt for perfeksjonist til det, og syns aldri resultatet blir bra nok.. Men brettene dine ble jo kjempebra, og den duken så søt!

Det du har sydd til Anita er også superfint.

My little footprints sa...

Hei Ellen!
Den nydelige sykepleiernotis boka di er fortsatt i tankene mine, så når vi fikk noen gaver fra den ene leverandøren vår(medisinsk utstyr) så satt det fart på tankene mine! Fikk slike små bøker som man kan legge en notisbok i. Denne skal jeg trekke om, da blir det nok en liten søster Elisabeth bok ;)
Kjempefint det du har laget til Anita, kan tenke meg hun blir fornøyd!
Å male brett har faktisk jeg også gjort om dagen, de blir jo så fine om de får seg et malingstrøk! Brett er jo så kjekt som du sier, å bære ting ut på verandaen så man slipper å gå ti ganger fram og tilbake ;) hihi..
Ønsker deg en fin førstkommende uke, håper dere får masse herlig vårvær!
Klem fra Beth

Nunne sa...

God morgen Lovise....
Kan du forstå at maling er så kjedelig? Her i huset er det mye som venter på en maler, men det er sånn tiltak.. Når været blir bedre tenker jeg..men så blir det sol og fint UTE, da han man ikke lyst å stå inne og male.
Du syr mye flotte ting! Vognteppet triller rundt i Skien, tenker på hvor mange som gleder seg over fine ting laget fra DINE HENDER!
Ha en fin tirsdag!

LISBETH---<-@ sa...

Så innmari enig med deg her jeg sitter , maling er ikke gøy. Men så er det bare det at det blir virkelig fint etterpå. Slik som brettet ditt, utrolig koselig og med lekker nysydd brikke , mmmmmmm, bare nyter.
Ha en skjønn uke. Artig den der md kongeskipet:o)
Klem