tirsdag 1. april 2008

SMÅ FRISTELSER

Noen mener at fristelser er til for å overvinnes, men jeg er ikke så helt sikker på det... Fristelser er sunt for øyet, godt for sjela, og ikke minst gir de gleder i hverdagen.
Se nå på disse krukkene her for eksempel. Det var veldig veldig lett å bli fristet til å kjøpe disse. De er jo bare nydelige å se på, dessuten kan de fylles med noe godt og det er jo også en glede. Men det er en ting jeg har tenkt litt på................og det er at åpningen i cookieskrukka er litt liten.... og det kan bli en utfordring for jegeren når han plutselig stuper nedi for å rappe seg ei kake..

Han er jo en skikkelig kakemons, så der kan jeg nok komme til å finne ham sittende fast i cookieskrukka når jeg kommer hjem fra jobb. Men vi får nå se om han ikke finner en løsning på det også, håper bare at han ikke finner på å knuse krukka for å komme løs!Pass opp, dette kan bli en felle...

Flere fristelser.... Når påska er over kommer påskeskummet på tilbud..Nam nam.... det smaker godt og ser fint ut!
Fristelser til badet.
Med nytt og lekkert bad er det artig å kjøpe nye håndklær og utstyr. Særlig når man finner så søte håndklær som dette. Og prisen- det var gibortpris!


Det er gøy å ta bilder av fine ting, og dette her er bare en kurv med noen fine servietter oppi. Godt å hvile øyet på, og er det man kan kalle virkelig små gleder. Servietter er så utrolig fine og mangfoldige. Det er bare så vidt jeg har råd til å bruke de som er riktig fine. Kanskje det henger sammen med barndommens serviettsamling som jeg var så glad i. Faktisk har jeg dem enda, kanskje de blir til et innlegg en vakker dag????

Og så en liten ting til.

Av og til må man fristes til å gjøre ting som ikke er like gøy. Man må bare få dette til å bli litt mer fristende, og det gjør man sånn:

Ta ei flaske som er laget for olje ( kjøpt på Nille for 20 kr ) og fyll den opp med Zalo! Da blir det mye morsommere å ha den stående på kjøkkenbenken enn med sin opprinnelige stygge flaske:) Og da blir ikke oppvask så ille???? Jada jeg vet dere har oppvaskmaskin, men av en eller annen grunn blir det alltid litt oppvask på gammelmåten også.


En fin Zalokamuflasje??

Ha en fin kveld dere, og la dere fristes.....


15 kommentarer:

Anita sa...

Jeg har også kjøpt påskeskum, men den ene posen er BARE til pynt, kjøpte nemlig ei koselig glasskrukke på lørdag og den må jo ha innhold;O) Lurt med koselig zalo flaske! Ha en koselig kveld!

Nunne sa...

Takk for TRØST! Hjalp utrolig godt! De hvite krukkene, de var så søte, at ååå!
Mmmooommmmss momsss fikk lyst på skum, men vi sitter med kaffe og ei full eske Gode ønsker. Tror du det er bra for høyt blodtrykk???
jaja, jeg kan glatt pakke i meg noen biter....verre med kameraten min! Ønsker deg en fin kveld.
Nunne..........

borghild sa...

Hei!
Har nettopp 'oppdaget' bloggen din, og synes den er kjempefin!!! Du syr så mye flott, så jeg blir kjempeinspirert! Kikker nok innom igjen snart! Hilsen fra Borghild:-)

Besta sa...

Tusen takk for komentaren. Ja han oldefar er en kjekk og snill kar,stakkars. Nydelige bilder du har lakt inn her.Ha en fin kveld videre.

Lene sa...

Her har du altså to ting jeg har fra før av - påskeskum - på tilbud, ja (smaker myyyye bedre da) - og zaloflaske. Min er dog ikke like fin som din - men likevel myyye finere enn orginalflasken. Og så viser du to ting som jeg bare ønsker, ønsker, ønsker meg!!! Coocies og coffekrukkene!! De var virkelig de flotteste jeg har sett!!! Og da passer det jo utrooooolig bra at du og jegeren skal flytte inn hos meg!!! Jippiiiii!!! Da blir de stående på kjøkkenbenken her i huset :))

Såååå fine bilder hos deg i dag - deilig, deilig for øyet, ja :))

Og unskyld for det du veit ;)) Kan ikke avsløre for gud og hvermann enda ;))

Gooood nattinattklem til deg :)

Flower Power sa...

Herlige fristelser Lovise! De håndklærne var kjempesøte, og så smart med lekker flaske til zaloen! Da går jo oppvasken unna i en fei....ehh, eller ikke?:)))Det hjelper i hvertfall på at flaska er pen å se på;)

Nydelig stitchery du har nedenfor her også. Du er jammen flink du! Tryller fram de lekreste ting.

Ha en fin onsdag i morgen:))

Lene sa...

Hahahaha - jaaaaada! Ellers så slår vi bare ut noen vegger her, og bygger på ;))

Timotei sa...

Det var jo en superlur ide med den zaloflaska! Ja, for den i plast er jo ikke akkurat lekker da...Nydelige krukker!

Garden Angel sa...

Hei og god morgen!
For noen nyydelige krukker du har skaffet deg!!!
De var bare lekre!
Og for et artig tips til zaloflaska!!!
Ha en fiiin dag!
Her regner det i bøtter og spann..
Hilsen meg(",)

janne - kathrine sa...

Heisann!
Helt enig i at det er mye mer lekkert med Zalo på glassflaske enn på orginal plastflaske. Jeg så denne ideén på en annen blogg for ikke så lenge siden og tenkte at dette må jo kopieres, men det var en svensk blogg og jeg har bare ikke orket å kikke etter glassflaske foreløpig - så takk for tips om at Nille har disse :-)

Ha en fortsatt fin dag!

lappquri sa...

Kjempe fin blogg du har:-)
Ha en kreativ uke
Jeg skal smått titte innom

Hulda sa...

Skikkelig flott zaloflaske det der! :) Smart! Veldig søt kurv med servietter, og flotte håndklær!

Mita`s hjørne sa...

Disse krukkene skjønner jeg godt ble med hjem, du får legge en pinsett ved siden av slik at han ikke knusr krukken...
Nydelige bilder du visr iallefall...
Den zaloflasken var super, kan ikke påstå at grønne plastikkflasker er direkte lekkre...

Ha en koselig dag...

Elzie sa...

Dom burkarna var helt underbara. Skulle mycket väl kunna tänka mig att ha såna här hemma på bänken *s*. Tack för att du visade allt det fina.
Det finns såna som inte har diskmaskin (jag t ex!) så jag tar gärna emot tipset om diskmedel.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片