mandag 21. april 2008

CELEBERT BESØK


Sent lørdag kveld like før vaktskiftet ble vi oppmerksom på dette skipet som hadde ankret opp like utenfor arbeidsplassen vår. Et litt uvanlig syn utenfor vinduene våre selv om vi ofte får se turistskip som siger forbi om sommeren. Men dette var jo i mørket sent en lørdagskveld, så vi lurte fælt på hva dette var.

Da jeg kom tilbake søndags morra hadde nattevaktene full oversikt, og kunne berette om hva slags båt dette var.Den lå der fremdeles, og ble i området hele dagen.
Det var nemlig selveste KONGESKIPET som hadde overnattet " hos oss "
Hadde jeg bare visst at det var så fint besøk, skulle jeg jo ha kledd meg i min fineste stas


og vinket med dette lommetørklet som mamman til Muffin
har laget til meg

se de små stingene og de flotte håndlagede nuperellene- akkurat fint nok til å vifte mot kongeskipet med......

Vel, en morsom start på dagen var det, selv om ikke kongen vinket til oss. Han var nok ikke med denne gangen, men kommer den 18 juni så dette var nok bare forberedelser til den store dagen:)


Bildene av båten er ikke mine egne, de tilhører Kjell som hadde anledning til å kjøre ut og forevige besøket. Takk for lånet.

9 kommentarer:

Nunne sa...

Så gøy! Vi så Kongeskipet da vi dro til Frikirka søndag formiddag! De kjører nok opp ruten til junibesøket.. DA må du finne fram bunaden igjen, Lovise!
Koselig dette du har skrevet, fikk meg en god latter!
Ha ei god uke! Sender en klem!

Hobbygåsa sa...

Det må ha vært et flott syn i kveldsmørket! Så staselig besøk da, morsomt. Ha en fin kveld!

Lene sa...

Heeeei!!!! Og hvorfor i all videste verden kom du ikke ut i finstasen og vinket til oss???? Hadde jo sendt en liten båt inn etter deg sporenteks! Min gode venninde MetteMarit og jeg satt oppe og kosa oss med Long Island Iceteaen til langt på natt, hohoooooo :) Og så flott ei dame du er!!! Er det virkelig deg, min herlige venn?? Gleeeder meg til jeg og kan låne den bunaden din!! Får jeg ha den på 17. mai, så skal du få begge rosebukkettene :)) Har aldri hatt bunad selv, skjønner du. Bare en sånn billig etterligning som barn.

Og du - du vet jo at jeg alltid ordner opp - både i advokatforvirringer og i dkuqnfuk-forvirringer. Var bare ikke klar over at jeg hadde glemt å slå av den funksjonen. Nå er det gjort :) Og takk for påminnelsen :)

Har vært full fart her i hele dag. Nå senker roen seg. Og jeg gleder meg masse til juni. For DAAAA er du selvskreven gjest på kongeskipet. Vi skal vel ha det moro, vel :)

Goood klem, Lovise! Eller kanskje jeg skulle kalle deg Märta Lovise, fniiis :)

Kjerstis Hjørne sa...

Så morsomt innlegg. Ser at du også har nordlands bunad. (jeg har en blå)

Så nydelig lommetørkle du viser frem, den som kunne sy slik!

Hulda sa...

Så artig at dere så Kongeskipet utenfor arbeidsplassen! Har sett det utenfor Harstad for noen år siden. Virkelig flott det lommetørkleet. Nydelig! Og flott streptocarpus, liker så godt den rosafargen.

Annemariesquilt sa...

Så gøy med så fint besøk...
Nyderlig lommetørkle, og bunad er alltid flott. Har vært i leikaring så jeg har sikkert et litt spesielt forhold til det.
Kos deg nå kommer våren hold deg fast!

My little footprints sa...

Hei søster Ellen ;)
Så morsomt å ha storbesøk! Du skulle nok ha tatt på deg finsasen ja ;) hihi..
Lenge siden sist nå, ser du har gjort masse siden sist jeg var innom. Har blitt bloggetørke på meg en stund nå, måtte rett og slett legge vekk hele bloggingen for å bli ferdig med oppussingen her hjemme! Men det gav også resultater da, for nå er vi endelig ferdige! Deilig ;) Rett og slett helt fantastisk nydelig! Så nå kan vi kose oss med den deilige våren som er her og pusle i hagen, det gleder jeg meg stort til!
Gratulerer med ferdigstrikket jakke! Du sa det kom til å ta lang tid du? Ha.. Det gjorde det jo ikke, ikke i mine øyne ;) Jakken ble jo kjempefin!
Likte godt det nydelige engleteppet du syr på nå også. Tar nok lang tid, men så utrolig fint det blir!
Får håpe du har litt tid til å kose deg i vårsolen om dagen da, om det er finvær hos deg da? Håper iallefall at vårsolen har kommet for å bli en stund denne gangen ;) Så rekker vi å få litt fregner på nesa ;)
Ønsker deg en fin uke!
Klemmer fra Beth

Besta sa...

Ja, jeg kom ned fra Mosvold, hadde vært i bursdag på idretts huset.
Og selvfølgelig så jeg den båten som lå der. Det var mørkt klokka var jo nesten ett men jeg tenkte med en gang på konge skipet.Tenkte ikke før søndag på at det kanskje var de som var på "førbesøk". Ha ei fin helg.

Muffin sa...

Jeg kan fortelle at "mamman til Muffin" hun som laget lommetørklet - ja også pappan - nesten ble rent ned av kongekipet da de i sin lille båt var på vei til kirken søndag :-) De var så nær at de kunne se kongen rett i hvitøyet.