søndag 13. januar 2008

JEG GLEDER MEG..

Ja, jeg gleder meg virkelig til tiden vi har foran oss nå.

Det betyr nemlig fine turer hit til hytta vår på fjellet. Et av bildene derfra har prydet overskrifta i bloggen en tid nå. Nå skal dere få se noen flere bilder derfra.


For å komme oss til hytta om vinteren er vi avhengig av scooter eller ski. Da kan vi komme oss fint fram til hytta hvis været tillater det, da. Vanligvis er det rikelig med snø sånn at det er fine skiforhold, men i år er det enda ikke nok snø til å gå på ski innover. Det er mulig å kjøre scooter etter veien nå, men ikke ellers.


Dette er utsikt fra et av vinduene i stua en kald ettermiddag når sola har gått ned og bare lyset etter den vises over himmelen.Her vises en knallfin vinterdag med sol i fjellheimen. Det er selvsagt sånne dager som virkelig sitter i minnet mens vi venter på å komme oss til fjells.
Det er mange skiturer å glede seg til. Dette bildet er tatt i fjor, og var visst en av de første skiturene i sol..

Og etter turen er det deilige grove brødskiver av rug i solveggen med herlig solrunde appelsinskiver på....NAM NAM.....

.....mens det andre ganger er andre værforhold som gjelder..

Dette er et bilde fra påska i fjor, da det ikke akkurat var så mye sol. En morra så dodøra sånn ut. Et hjerte i hvitt lyste mot meg da jeg hadde løpt gjennom snøskavlene en tidlig morgenstund. Er det ikke herlig?Kjøkkenvinduet var lett tilsløret, he he... Men gjett om vi hadde det koselig inne.

Med god varme i ovnen, god mat, godt lesestoff, litt garn og pinner, og ikke minst en herlig armkrok er sånt vær slett ikke å forakte:)

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig vinterinnlegg! Flotte vinterbilder fra hytta og området rundt. De brødskivene med appelsin på så veldig fristende ut! Så artig med hjertet i doveggen som var helt hvitt av sne. :) Ha ei fin ny uke!

HildeS. sa...

Så nydelege bilete både fra fint ikkje så fint ver, men flott på kvar sin måte:)
Nydeleg dohjarta:)

Ha ei fin veke:)

Emmeline sa...

Så fantastiske stemningsbilder fra hytten. Jeg kan bare fornemme hvor koselig det må være å sitte inne med god varm drikke når det er så mye snø ute:)
Jeg er ikke noe skimenneske så sannsynligvis hadde jeg blitt litt stresset om jeg skulle gått på ski til hytten her, men når jeg hadde kommet meg innenfor...Da skulle livet vært herlig!!!!!!
Takk for kjempegøy bildetitt, inspirerendte Lovise:)

Lille meg sa...

Hei! Jeg fant denne bloggen ved at jeg besøkte en annen.
Du er et nytt bekjentskap for meg, men veldig interessant!
Det er artig å "snoke rundt" på andres blogger.
Jeg kommer nok til å komme tilbake hit senere også. Du har så mye fint å vise fram.
Ha ei fin uke!

Nunne sa...

God aften, Lovise....
Nei, no mått e sitt her ei stund! Laaaang stund! Du, så nydelig! E kjenn formelig kaffelukta innafor de kvite veggan og ser kor strekkepinnan svinga seg i fanget på Lovise sjøl...
Du ska fortsatt få konplemang hos me, at du e flenk! Du har sånnn sans for detalja, og DET lika e...når du gjekk på skola kan e tru du va flenk å skriv stil?? Å skildre ting du ser....? Stem det?
Ha ei god natt! Klem fra Nunne.

Anonym sa...

Hei, Lovise!
Ta en titt i bloggen min. Det ligger en awatar til deg der. Ta godt imot den, for du fortjener den!

RedRobin sa...

Så flotte bilder, jeg fornemmer virkelig stemningen. Hører nesten at vinden uler rundt hyttehjørnet... :o)


Ønsker deg en fin uke!