tirsdag 15. januar 2008

YOU MAKE MY DAY

En herlig bukett med duftende fresia til alle dere som sender eller mottar en award som forteller at you make my day...
Det er jo bare så flott å se at blogging kan være med på å gi gode tilbakemeldinger i hverdagen. Ikke alle har nære venninner de kan dele tanker og ideer med på hjemmebane, så dette blir jo spesielt viktig for dem. Vi har alle behov for å bli sett, og bli satt pris på, og hva er vel bedre enn å motta melding om at det du gjør er med på å gjøre dagen for et annet menneske..... Herlig...
Vi har en helt unik mulighet til å dele opplevelser, mulighet til å fortelle historier som kan gi sol og lys, muligheter til å spre gleden over å kreere og skape ting selv. I den travle hverdagen som krever oss på så mange måter er det viktig med en kilde til påfyll. La oss fortsette i det nye året med å sende hyggelige hilsener til hverandre og gi hverandre oppmunbtring og backup til å fortsette med det vi liker aller best!!


Tusen takk til Torunn som sendte den til meg, jeg sender den herved videre til alle som leser dette, for alle har fortjent denne awarden.
Fortsett å spre glede!


14 kommentarer:

Emmeline sa...

For et koselig og positivt innlegg Lovise:) Jeg må bare smile for meg selv. Hver gang jeg kommer inn her så ser jeg for meg en ung og lyslugget jente som smiler og er så glad mens hun sitter bak datamaskinen... Rart hvordan man danner seg bilder inni hodet:)
Tankevekkende det du skriver her iallefall, vi er nok alle ulike og har forskjellige innfallsvinkler til bloggingen--bra du minner meg på det, det er lett å tape av syne:)

My little footprints sa...

Hei!
Gratulerer så mye med awarden! Ja jeg må si meg enig med Emmeline, et herlig positivt innlegg! og det trenger vi jo så absolutt.Det er de positive tingene som betyr noe. Og få noen positive ord betyr jo så mye, og det er jo faktisk heller ikke mange ordene som skal til!
Ønsker deg en fortsatt herlig dag!
klem fra Beth

Elzie sa...

Håller fullkomligt med dig. Det är så skoj att gå in och läsa på andra bloggar. Bli uppmundtrad eller kanske få tänka till lite.
Tycker mycket om din blogg och återvänder gärna hit.
Kram Elzie

Hoppas du inte har något emot att jag länkar dig?!

mimiala sa...

For ei flott sie du har. Fylt med kreativitet. Du er jo kjempe dyktig med håndarbeid.
Tror jammen jeg må lære meg å sy :)
Gratulerer med awarden

Ha en flott kveld.

elin1976 sa...

Så flott innlegg:O)

Hulda sa...

Jeg ble ordentlig glad da jeg leste dette, Lovise! Veldig koselig, blogging er jo så artig, og gir så mye tilbake til hver og en av oss. Klem og god natt. :)

Mita`s hjørne sa...

Kjenpeflott innlegg...
Her har vi ikke snø, ikke på fjellet heller, har hytte bare en 20 mittuer i bil unna, opp på fjellet...
Hytta ligger like ved vannet og veien - men uten snø er det ikke så koselig der på vinteren -jeg er livredd vannet, når det legger seg is på det, og isen ikke er sikker... å det er jo utrolig hvor morro ungene synes dette vannet er da...

Ha en koselig dag...

Thalia`s-sjelerom sa...

Nydelig innlegg, 100% sant... Utrolig flott at vi har denne muligheten. Ha en fortsatt flott dag og bloggdag!:)

Lene sa...

Så nyyyydelig innlegg, Lovise - og en herlig bukett :) Jeg skal synge litt for deg som takk : My heart is... hehehehe :)

Og de flotteste bilder fra hytta. Jeg som gikk her og lengta etter vår og sommer, men det der rista søren meg og, gitt :)

Ha en finfin kveld :)

Klem fra meg :)

Annemariesquilt sa...

Hei på deg Lovise.....
Mange flotte ord og mye omtanke. Tar det til meg i litt små porsjoner så varer de lenge. Setter veldig pris på dine kommentarer når du er innom min blogg. Har faktisk prøvd å ha en pause fra blogging denne uken, for jeg tror jeg holdt på å bli litt avhengig.Så hvis du ikke hører noe fra meg på en stund så er jeg nok snart på farta i bloggverden igjen.
Eller hadde du noen fantatiske vinterbilder fra hytta. Ble spesielt glad i dodøra med hjerte, det var bare helt skjønt!
Vi ønsker oss også hytta og har vært både på Borteli og Hovden å sett. Nå heller vi mer mot Gautefall siden vi er fra Østlandet begge to og har familie og venner der.
Akkurat nå er hyttemarkedet veldig usikkert så vi velger å vente litt ..
Drømmen er der og dine bilder gjør at drømmen blir sterkere.

Ella sa...

Hei.
Jeg har en award til deg.
Fint innlegg og nydelig vinterbilder du viser her.
Ha ei fortsatt fin uke.
Klem fra meg

Mor Grethe sa...

Hallo Lovise. Sånn som tiden går. Nå synes jeg ikke det er så lenge siden jeg har vært innom deg, men der tok jeg feil gitt. Her var det jo mange fine innlegg. Gratulerer med award.... ja det er så positivt å blogge, og ikke minst inspirerende. Jeg ser du har begynt på engleteppe.... jeg gleder meg så til å følge med på prosessen din, nydelige stoffer. Fine bildere fra hytta di også. Nå har vi hatt flere dager med regn, men nå daler det heldigvis ned snø igjen. Får håpe den legger seg, for det er plussgrader. Ha en fin dag.

My little footprints sa...

Hei!
Så fint at det allerede har kommet fram. Jeg ble litt overrasket over det, siden jeg sendte det i går formiddag! Jeg håper at det er noe der du får brukt for, jeg sendte vel nesten hele boka ;)
Ønsker deg en fortsatt fin torsdagskveld!
Klem fra Beth

Berit sa...

Heisann. Her har jeg ikke vært før.
Så mange flotte ting du viser, nydelige håndarbeider, fikk ganske lyst å sy...
Kjekt når mannen også driver med hobby, det blir så trivelig da begge har sine hobbyer.

Det var fine bilder fra hytta, kjekt med snø for den som liker å gå på ski. Tenker det var koselig og varmt inne når vinduene var dekket av snø, men ikke springe ut på lillehuset!!!
Ha en fin kveld.