mandag 28. januar 2008

SØNDAGSKVELD

HELGA BLE KJEMPEFIN

Endelig ble det vinterens første hyttetur. Vi dro opp tidlig fredag, og hadde en fin tur med scooteren innover. Det er uvanlig lite snø i fjellet, så det var ikke bare å dure i vei. Det var steiner og kratt framme i dagen over alt, så det var å kjøre med største forsiktighet.

Men hytta sto der i all sin prakt, og det var herlig å være tilbake.
Måtte ut og ta bilde for å vise hvor koselig vi hadde det inne...


Det gikk fint å ta bilde inne også. Vi har ikke innlagt strøm, så det går på levende lys til vanlig. Aggregat har vi også, men det bruker vi mest når vi skal steke vafler eller støvsuge.


Det sies at det skal finnes ei heks i hvert hus. På hytta har jeg hengt ei heks i et hjørne, for så slipper jeg å være heks sjøl.....

Deilige spanske appelsiner akkurat nå. De går det mange av hos oss.


Og så var det maten da. Jeg er så heldig at jeg har en jeger i mitt hus. Det vises ofte på tallerknene våre. Her er det herlig elgbiff som serveres. Så mør så mør som bare jegeren selv kan servere den. MMMMM smelter i munnen!

Det ser godt ut, hva.? Jeg kan love deg at det er enda bedre enn du tror. Skryte hemningsløst av kokken, det gjør jeg!

En liten skvett rødvin er ikke å forakte til denne maten.

Til slutt et par bilder hjemmefra på søndag. Endelig kom vinteren for fullt. Vi har savnet snøen, og nå måtte vi ut med fotoapparat. Jeg liker så godt vinterbilder, og her ser dere hvor vakkert det er her som jeg bor.

Ha ei fin uke alle sammen.

Tusen takk til dere som har vært innom, og takk for alle de kjempekoselige kommentarene dere har skrevet. Det setter jeg stor pris på.

8 kommentarer:

Anita sa...

Åh! Så litt ut som dere hadde det kos! Minnet veldig på sånn som vi har det på hytta!! Og vi hadde også vår første tur i vinter i helgen!! Hadde nok ikke såå nydelig mat da, men....!
Jeg har ikke glemt hva jeg har lovet deg, men trenger hjelp av mannen og han kommer hjem i morgen!!
Ha en flott uke!

Nunne sa...

Herlige bilder! Du så koselig det er med strearinlys og hyttestemning! Kan tenke meg dåkk har kosa dåkk! Ble sulten sjøl om frokosten nettopp er inntatt!
Sånne fine bilder gjør at man kjenner gleden over at årstidene våre her nord er så ulike! Tenk om vi ikke hadde snø!? Og tenk om det bare var sommer og sol?
Nei, vi skal være takknemlige for vinteren og de kalde dagene også.
Takk for "titten" innom hytta, og for smaken på elgbiffen.
Ha ei god uke! Klem fra bestemorhuset,fra meg og to farmorunga....

Lene sa...

Ååååå, skjønne deg - glem den nattmaten hjemme hos meg. Jeg tar sporenteks turen opp til hytta di, og jegermesterens elgbiff.. Mmmmmm, som du frister meg!! Ja, ikke bare med maten. Alle disse bildene er bare helt fantstiske og vitner om en fantastisk helg presis etter min smak.

Ser du at jeg smiler fra øre til øre?? Virkelig storkosa meg her i dag :))

Ha en finfin dag - ny uke, nye muligheter :)

God klem fra meg :)

Anemone sa...

Trøstes min det så bra trivelig ut, og for ikke å snakke om godt til munnen. frisk luft i nesen og bare velstand. ser du har kost deg stort :-)

Annemariesquilt sa...

Å så koselig det ser ut som om dere har hatt det på hytta.
Kjempestemmning..
Maten så nyderlig ut også. Så heldig du er som har en som kan lage ordentlig god mat. Her blir det av og til svidde fiskekaker, eller så har han bare laget middag til seg selv. Nei huff nå ble jeg altfor negativ , sorry.....

Mita`s hjørne sa...

Så hærlige bilder av en flott hyttetur... den heksen var jo flott da, har noen hengende jeg også - både hjemme og på hytta...he,he...

Ha en koselig dag og uke...

Thalia`s-sjelerom sa...

Å det så helt nydelig ut... skikkelig vinter med stmning! Maten fristet veldig... her jeg sitter og begynner å bli sugen på middag;)) Det er ikke mye som minner om vinter her iallefall, 9 varme-grader i dag... og grønn plen! Ønsker deg en flott uke, enten du er på hytta eller hjemme!

Anonym sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋