mandag 28. januar 2008

SØNDAGSKVELD

HELGA BLE KJEMPEFIN

Endelig ble det vinterens første hyttetur. Vi dro opp tidlig fredag, og hadde en fin tur med scooteren innover. Det er uvanlig lite snø i fjellet, så det var ikke bare å dure i vei. Det var steiner og kratt framme i dagen over alt, så det var å kjøre med største forsiktighet.

Men hytta sto der i all sin prakt, og det var herlig å være tilbake.




Måtte ut og ta bilde for å vise hvor koselig vi hadde det inne...


Det gikk fint å ta bilde inne også. Vi har ikke innlagt strøm, så det går på levende lys til vanlig. Aggregat har vi også, men det bruker vi mest når vi skal steke vafler eller støvsuge.


Det sies at det skal finnes ei heks i hvert hus. På hytta har jeg hengt ei heks i et hjørne, for så slipper jeg å være heks sjøl.....

Deilige spanske appelsiner akkurat nå. De går det mange av hos oss.


Og så var det maten da. Jeg er så heldig at jeg har en jeger i mitt hus. Det vises ofte på tallerknene våre. Her er det herlig elgbiff som serveres. Så mør så mør som bare jegeren selv kan servere den. MMMMM smelter i munnen!

Det ser godt ut, hva.? Jeg kan love deg at det er enda bedre enn du tror. Skryte hemningsløst av kokken, det gjør jeg!

En liten skvett rødvin er ikke å forakte til denne maten.

Til slutt et par bilder hjemmefra på søndag. Endelig kom vinteren for fullt. Vi har savnet snøen, og nå måtte vi ut med fotoapparat. Jeg liker så godt vinterbilder, og her ser dere hvor vakkert det er her som jeg bor.

Ha ei fin uke alle sammen.

Tusen takk til dere som har vært innom, og takk for alle de kjempekoselige kommentarene dere har skrevet. Det setter jeg stor pris på.

7 kommentarer:

Anita sa...

Åh! Så litt ut som dere hadde det kos! Minnet veldig på sånn som vi har det på hytta!! Og vi hadde også vår første tur i vinter i helgen!! Hadde nok ikke såå nydelig mat da, men....!
Jeg har ikke glemt hva jeg har lovet deg, men trenger hjelp av mannen og han kommer hjem i morgen!!
Ha en flott uke!

Nunne sa...

Herlige bilder! Du så koselig det er med strearinlys og hyttestemning! Kan tenke meg dåkk har kosa dåkk! Ble sulten sjøl om frokosten nettopp er inntatt!
Sånne fine bilder gjør at man kjenner gleden over at årstidene våre her nord er så ulike! Tenk om vi ikke hadde snø!? Og tenk om det bare var sommer og sol?
Nei, vi skal være takknemlige for vinteren og de kalde dagene også.
Takk for "titten" innom hytta, og for smaken på elgbiffen.
Ha ei god uke! Klem fra bestemorhuset,fra meg og to farmorunga....

Lene sa...

Ååååå, skjønne deg - glem den nattmaten hjemme hos meg. Jeg tar sporenteks turen opp til hytta di, og jegermesterens elgbiff.. Mmmmmm, som du frister meg!! Ja, ikke bare med maten. Alle disse bildene er bare helt fantstiske og vitner om en fantastisk helg presis etter min smak.

Ser du at jeg smiler fra øre til øre?? Virkelig storkosa meg her i dag :))

Ha en finfin dag - ny uke, nye muligheter :)

God klem fra meg :)

Anne sa...

Trøstes min det så bra trivelig ut, og for ikke å snakke om godt til munnen. frisk luft i nesen og bare velstand. ser du har kost deg stort :-)

annemariesquilt sa...

Å så koselig det ser ut som om dere har hatt det på hytta.
Kjempestemmning..
Maten så nyderlig ut også. Så heldig du er som har en som kan lage ordentlig god mat. Her blir det av og til svidde fiskekaker, eller så har han bare laget middag til seg selv. Nei huff nå ble jeg altfor negativ , sorry.....

Mita`s hjørne sa...

Så hærlige bilder av en flott hyttetur... den heksen var jo flott da, har noen hengende jeg også - både hjemme og på hytta...he,he...

Ha en koselig dag og uke...

IngersATELIER sa...

Å det så helt nydelig ut... skikkelig vinter med stmning! Maten fristet veldig... her jeg sitter og begynner å bli sugen på middag;)) Det er ikke mye som minner om vinter her iallefall, 9 varme-grader i dag... og grønn plen! Ønsker deg en flott uke, enten du er på hytta eller hjemme!