onsdag 12. september 2007

PÅ SYROMMET

Jeg har et lite syrom som jeg koser meg veldig på. Der har jeg også pc`n stående, så der har jeg alt innen rekkevidde. Jeg er ikke så veldig produktiv, men jeg liker å sitte og planlegge....se på ting andre har gjort, får mye inspirasjon på nettet. Litt småtterier og litt større ting syr jeg, men det går litt i rykk og napp. Jeg liker å gi bort hjemmelagede ting, og blir også kjempeglad for å få ting andre har laget.

Slike poser har jeg laget flere av. Det er hyggelig å gi dem i presang, fylt med kaffe, sjokolade, duftlys, servietter eller andre ting jeg har lyst å overraske noen med. De blir alltid godt mottatt:)

En annen variantJeg planla at jeg skulle sy en sommerduk som jeg skulle bruke ute på bordet på trappa, men den ble bare nesten ferdig. Jeg var kanskje litt optimistisk da jeg broderte et årstall.......


Egentlig er det så lite jobb igjen på den at jeg burde prioritere å få den ferdig. Det skal være en litt frisk grønnfarge på lukkekanten, og den er jo egentlig rask å sy....

Jeg må innrømme at jeg ofte har problemer med å gjøre ferdig ting, fordi det alltid er nye ting som det frister å begynne på.

Et hjerte henger på badedøra. Jeg liker å lage hjerter.....


Til slutt i kveld....en liten kaffestund ved kjøkkenbordet med lys og bittelitt sjokolade. MMMMMM...deilig.5 kommentarer:

Hulda sa...

Jeg likte duken du syr veldig godt! Den ser ut til å bli kjempefin. Er jo snart ferdig også, ser det ut som. Fint innlegg om mormoren din lengre ned her.

Jeg linker til deg fra min blogg, så kan flere finne deg. :)

Lovise sa...

Takk igjen til deg Hulda.
Jeg har linket til deg :)
Dette er jo virkelig moro.

Hilsen Ellen Lovise

elin1976 sa...

Hei
Blir så glad når det dukker opp nye "ansikt" som jeg ikke har truffet før. Det er skikkelig koselig.
Å jeg blir ikke enda mindre glad når jeg kommer inn å ser sånne flotte blogger som denne.
Først å fremst må jeg si at posene er nydelige. Det er mye hyggeligere å få gaver som ligger i sånne som disse også.
Duken minner om Green gate sine produksjoner. De er nydelige i utføsel og farger. Denne er jo kjempe in til å ha fremme hele året å ikke bare om sommmeren.
Jeg har ogsaå nå laget meg en krok på gjesterommet der jeg sitter å lager små ting. Jeg syr ikke der siden skrivebordet er for lite til det( det skjer på kjøkkenbordet) Men jeg sitter å lager småting der oppe og som du-planlegger nye prosjekter. Å det mangler ikke på dem! Det dukker opp nye gode ideer på blogger som jeg noterer ned hver dag.
vel, vel jeg må videre på listen min av de jeg må besøke. Vi snakkes. Klem fra Elin:O)

Hulda sa...

Gleder meg til nytt innlegg fra deg, Lovise. :) Ha ei fin uke!

Lovise sa...

Hei Elin.
Takk for kjempehyggelig hilsen.
Gøy at du har kikket inn til meg og at du liker det du finner her.
Takk til deg, og velkommemn tilbake:)
Hilsen Ellen Lovise.


Hei Hulda.
Det kommer mer...
Klem:)
Hilsen Ellen Lovise.