tirsdag 25. september 2007

ROSER OG ROSAEtter å ha surfet litt rundt ser jeg at det er flere enn meg som er glad i rosa. Mia sier hun er in a pink mood.....morsomt. Jeg er nok også stadig i samme stemning.
Rosa er lekkert...
Her skal jeg vise et av mine prosjekter. Det er et teppe som sikkert flere av dere kjenner fra før. Det er fra Leannes House. En lekker blanding av stitchery, nydelige rosestoffer og pasteller.Et søtt lite broderi. Dette kan fint brukes på andre ting også. Pynt på ei pute for eksempel, eller på eller en liten pose..

Sunny days har vi hatt mange av denne sommeren...

Et nydelig motiv dette også.

Bare litt synd at jeg ikke er flink til å gjøre ferdig en ting før jeg begynner på noe nytt..


Her er flere rosa ting. Nålebrevet er laget etter mønster fra boka Tildas hus. Der er det mye lekkert og fristende. Nåleputa har jeg sett flere steder på nettet, jeg vet ikke hvem som har funnet den opp.Denne pompadoren er også hentet fra Tildas hus. Ikke helt rosa den da, men en rosa blomst i alle fall:)

Vel dette var bare en liten rosa rapport på morgenen. Det finnes mer.......

Ha en fin dag.

3 kommentarer:

Hulda sa...

Jeg falt veldig for teppet. Så mange flotte detaljer. Stitchery er så fint!! :)

Guldkant På Livet sa...

Oj, nog är du flink allt, även om allt inte hinns med, så mycket vackert du gör, fantastikt! Och vilka goa valpar, de är ju för söta! Ha en trevlig helg och tack för din snälla kommentar i min blogg, vi "ses" igen! Mari.

Mor Grethe sa...

Hei, fant deg via Malinken; Små gleder. Så mye fint du syr. Kjempeimponer over teppet du syr, utrolig flott. God helg.